- 21 Ocak 2015
- 920
- 428
- 73
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #4.141
canım vala cok doğru benım kirpiklerim hem uzun hemde kıvrıkKirpikleri uzun gelinler söylemesi ayıp benim de en güvendiğim yerdir kirpiklerama gerçekten uzun kirpik güzel bi makyaj istiyo eğer maskara iyi uygulanmazsa aşağı düşüyo ağırlıktan kirpikler çok iyi olması lazım hatta ben kendim sürmeyi düşünüyorum nişanımda öyle yaptım mecbur bide süper zeka ben kirpik takalımmı dediler taktırdım te allam yaa oldum yeşilçam köylü güzeli ful kirpik
Elmos ya simdi siz bana hic yardimci olmadiniz amamakyaj konusunda hiç fikrim yok canım yani fiyat konusunda benim burda gittiğim kuaför de krolayn ürünleri kullanıyo hatta eğitimlerine falan katılıp sertifika almış biri güzellik uzmanı kendi makyajı her zaman güzel genelde çalışanlarına yaptırabiliyo makyajı onlar da eğitim almışlar ama sanki o çok iyi yapıyo bakalım ne fiyat verecek saç makyaj hatta yarın bi fiyat alayım ben ya hiç aklıma o gelmiyo resmen ne rahatım ben ya bu konuda :)
bu makyaj cok doğalmış bende böyle bişi istiyorummyaa
hemen yardımcı olayım bebeğim kuaförünün yaptığı makyajları incele bu şekilde sade makyaj çok kolay görünüyo ama bence en zoru herkes ne bulsam süreyim gece uzun bol bol süreyim üst üste de süreyim aman da süreyim der saçı çok uyguna hallettiğine göre makyaj için çekim düğün olarak mı anlaştın öyleyse çok iyi fiyat zaten sadece kuaför de aşağı yukarı bu fiyatları verecektir prof makyaj şöyle ürünler falan diyerekElmos ya simdi siz bana hic yardimci olmadiniz ama
Cekim arti dugun gunu makyaji 450 tl. Kuaforde de cekim saci, kina sac ve makyaji son olarak.dugun saci 200 e anlasabilirim. Gibi geliyor. Cunku makyaj ve saclara 450 demisti. Kadinin makyajlarina baktim cok begendim. Almanyadaki makyaj yarismasinda dunya capinda makeup master chef secilmis :) guzellik salonu var. Kroyolan urunlerini kullaniyor su bazli makyaj yapiyor. Bir kac dergide de roportaji cikmis elle de falan. Kimisi deger mi filan diyo. Kuafor normal makyaja ve saca 450 dedi. Simdi sadece makyaja 450 verecegim. Deger mi acaba diye kararsizim. Cekim gunu icin gece makyaji yapariz 100 tl ye yaparim dedi. Gelin makyaji 350. Aglasan da akmaz su bazli yapiyorum akmasi cok zor dedi.hemen yardımcı olayım bebeğim kuaförünün yaptığı makyajları incele bu şekilde sade makyaj çok kolay görünüyo ama bence en zoru herkes ne bulsam süreyim gece uzun bol bol süreyim üst üste de süreyim aman da süreyim der saçı çok uyguna hallettiğine göre makyaj için çekim düğün olarak mı anlaştın öyleyse çok iyi fiyat zaten sadece kuaför de aşağı yukarı bu fiyatları verecektir prof makyaj şöyle ürünler falan diyerek
Canim ben de cok arastirdim bosch ve siemens ayni fabrika ve ayni urunler tasarimina kadar cok benziyor. Kullananlarin bana tavsiyesi almanyadan gelen bosh ve siemenslerden alin olmustu. Turkiyede de fabrikasi var ama bazi urunlerde farkli oluyor kalitesi.ornegin alman boshu ve siemensinin bulasik makinesinin ic haznesi celik, ayni markalarin turkiyede uretilenleri polinoks diye madde plastige benziyor. Benim ceyiz topigimden aldigim beyaz esyalara bakabilrisin. Icine en cok sinen hangisiyse onu alirsin umarim beyaz esya isi biraz tuzluymus, insan icinde olmayinca anlamiyoŞimdi sitede de aradım biraz dakimse memnun değil vazgeçtim hemen ya yine beko ve bosch düşünmeye devam nisanlim hep boschtan yana
beni sarsmaz diyosan en güzeli olsun canım çekim çok önemli mesela kalıcı bi iş gerçi onu shoplarla çok daha güzel hale getiriyolar ama ben yine de yapabiliyosan yap derim içine sinmiş beğenmişsin de işiniCekim arti dugun gunu makyaji 450 tl. Kuaforde de cekim saci, kina sac ve makyaji son olarak.dugun saci 200 e anlasabilirim. Gibi geliyor. Cunku makyaj ve saclara 450 demisti. Kadinin makyajlarina baktim cok begendim. Almanyadaki makyaj yarismasinda dunya capinda makeup master chef secilmis :) guzellik salonu var. Kroyolan urunlerini kullaniyor su bazli makyaj yapiyor. Bir kac dergide de roportaji cikmis elle de falan. Kimisi deger mi filan diyo. Kuafor normal makyaja ve saca 450 dedi. Simdi sadece makyaja 450 verecegim. Deger mi acaba diye kararsizim. Cekim gunu icin gece makyaji yapariz 100 tl ye yaparim dedi. Gelin makyaji 350. Aglasan da akmaz su bazli yapiyorum akmasi cok zor dedi.
Yapabilirim nisan ayinda makyaj parasi kadar tazminat alacagim kuaforu de hallederiz zaten sarsmaz da, kaziklanmis gibi bir durum olmasin sonradan pisman olur muyum diye tereddutum :)beni sarsmaz diyosan en güzeli olsun canım çekim çok önemli mesela kalıcı bi iş gerçi onu shoplarla çok daha güzel hale getiriyolar ama ben yine de yapabiliyosan yap derim içine sinmiş beğenmişsin de işini
buraya yazmam gerekyrdu sanırım cok yenıyım daha formda hoşbulduk bikac ay oldu
günaydın herkese. iş yerindeki problemlerden dolayı gelemiyordum. dualarınıza ve desteklerinize ihtiyacım var kızlar... beni yine soğuttular her şeyden. çok şükür herşeye ama eksik birşeyler var, düşünmem gereken çok şey var, 2,5 ayım kaldı ama dış etkenler çok yıprattı beni. Allah büyük..
sizler nasılsınız? hazırlıklar ne aşamada? bu haftasonu eşya bakalım dedik ama nolacak bilmiyorum. haftaya da nikah işlemlerine başlıcaz. umarım geç kalmamışızdır.
fa
evet canım o aynen ,owww çok pahalı yabelki pazarlıkla düşürürler :)
Hayırlı cumalar kızlar
Benim de beyaz eşya sorularım var bosch ve vestelbegendim vestel de çeşit çok kullanan kuzenim memnun hepsinden siz ne düşünüyorsunuz vestel için fiyatlar aynı ama modeller harika ya
kızlar daha hiç gelinlik denemeye ckmadım ama aklımda olan modeli paylasmk iştyrm sizlerle yorumlarınızı beklyrmEki Görüntüle 1403632
Kızlar koltuklarımı buraya tekrar koyuyorum, bir de nette gördüğüm bir şeyi koyuyorum söyleyin bakalım böyle yapsam mı ki? Buarada turuncu yastıklara takılmayın onları kaldıracağım.
Eki Görüntüle 1403694 Eki Görüntüle 1403693 Eki Görüntüle 1403695 Eki Görüntüle 1403696
Bu da nette gördüğüm olur mu bana da böyle ne dersiniz? Erkek de yaşayacağını düşününce abartı olur mu renk açısından çok hoşuma gitti de bu :)elmol @blue_fairy colcicegigulbeseker @monarkkk @nehirnil111
Eki Görüntüle 1403700
Tam olarak sayılmaz aslında uzun dantel kol istiyordum ama şimdide karpuz kola kaydı kafam uzun eldivenlerle falan o kadar A kesim dedim ama prenses model sindrella tarzı birşey giyeceğim gibi geliyor
ya bende karpuz kollu bi gelinlik görmüştüm bi sitede çok hoşuma gitti kaydetmemiştim şimdi de bulamıyorummbana modeli göndeerebilir misinn eğer varsaa
kızlar lütfen bu salonuma bi çare bulun ben cok renkli bi salon zaten sevmyrm halım sade beyaz ağırlıklı perdem siyah kruvaze alttakı tul grı beyaz cokmu karanlık olur ne yapmam gerekır aslında renklı bi salonda iştemyrm eşyalarımın yerleşmesıne daha bir ay ne yapmam lazım duvar kâğıdı yapsam bı duvara tas desenlı ne renk olabilir yardımmmmmEki Görüntüle 1404107
Canlarrrr ben geldimm biz fotografciyi hallettik yarin kayinvalidemle bindalli ve kina malzemelerini halledicez yani yarin eminonu gunu :) veee yarin davetiyelerimizide secicezz
Kizlar selam. Cok guzel makyaj yapan birini buldum. Dunya makyaj yarismasinda birinci olmus muhtesem yapiyor. Ama gelin makyajina 350 lira istiyor. Sizce cok mu pahali? Ben cok sade bir sac yaptiracagim icin makyajimin cok guzel olmasi lazim. Butcem bu parayi kaldirir ama deger mi bilmiyorum. Su bazli makyaj yapiyor ve kroyolanin urunlerini kullaniyor. Dis mekan foto cekimi icin de 100 liraya gece makyaji yapacak. Fikir verin bana lutfen.
Ah canim hem de nasil gerdi bu konu beni hem deSanirim pudra pembesi duz fon ve acik gri hali alacagim. Yastiklarda da turunculari cikarip pudra pembesi ve bordo ekleyecegim. Simdilik fikrim bu yönde :)
bence gayet iyi olur. mutluluklaa kullaan bosveeer kasma. göreceksin ki sevdiğin yanında olunca hiçbir önemi olmayacak bunlarınAh canim hem de nasil gerdi bu konu beni hem deSanirim pudra pembesi duz fon ve acik gri hali alacagim. Yastiklarda da turunculari cikarip pudra pembesi ve bordo ekleyecegim. Simdilik fikrim bu yönde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?