• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Kızlar ben çıkıyorum Dai Gelinliğe gidecem şimdi uyguna içime sinen gelinlikler bulabilir de bu iş burda son bulur inşalla. Duanızı bekliyorum Babyler :)) öpüldünüz :KK15:

Valla canım işler yoğunlaştı sabah 9 akşam 10 çalışıyorum bazen kafam bi milyon. akşam 5 gibi çıkabildiğim günler bi moda evine gdiyorum. bu hafta sonu da en yakın arkadaşım nişanlanacak o yüzden bu haftalık iznim ona ayırdım. Makyajını fotograf çekimini ben yapıcam.
inşallah bulurum bitanem yaa bana akıl vereceklerinn hepsi şehir dışında olduğu için böyle kalakaldım sizin yardımlarınıza ihtiyacım var.

Canım şimdi anlatıyorum. Dreamonda aşağıdaki mankenin üzerindeki gelinliği giydim. üzerimdeki çektirmeme izin verdikler maalesef. gelinlikte görüldüğü gibi eteği tamamen dantelden oluşuyor ve bi üst katı ise hayal tül. hayal tülün üzerinde de yer yer güdür var. yani insanın gözüne bariz bir dantel gözükmüyor. üst bedende ise etekteki dantel ve üzerine minik minik güdürler kullanılmış.

Bu gelinliği çok begendim ancak biraz daha şatafatlı olsun diye ekleme çıkarma yaptırmak istedim. firma onları yapamayacaklarını söyledi. Bende Kızılaydaki modaevlerine yöneldim. Bunu göstererek napabilir diye. Bi firmaya aklımdakini anlattım, aşağıdaki gelinliği çizdiler.
Truvakar kol, kayık yaka, arkası kolları kullanılacak dantelle kapatılacak ve inci düğme olacak. bunlar en basitleri zaten.
-Etek "prenses-A kesim" arası olarak. yani ne çok kabarık, ne de çok sönük.
-bel kısmı "prenses" modellerdeki gibi V gelecek.
-Etek kısmında ise üst bedende kullanılan dantelin tamami etektede kullanılacak. Bu dantel sık dokulmuş bi dantel olması gerek.
-dantelli eteğin bir alt katına simli tül, en üst kata da sadece hayal tül kullanılacak. bu kadar :-)

Biliyorum. kafanızı çooook karıştırdım. özetle mankenin üzerindeki gelinliğin daha kabarığı, daha ışıltılısı, daha güzel dantellisi truvakar kollusu, Beli V olanı.
şuan aklımda bu model var, ne olur kızlar fikirlerinizi söyleyin. Nasıl buldunuz?? Çok mu karışık yorumalrınızı bekliyorum....

başka firmalarda giydiğim modellerin fotolarını çektirmedikleri için foto koyamıyorum. Benzer model bulabilrsem kolaycağım. onu da sormak istiyorum.

Eki Görüntüle 1402547

Eki Görüntüle 1402537 Eki Görüntüle 1402538
Çok hoş canım hatta arkası hareketlendirilip uzun kuyruk olabilir fazla kabarık değilse uçuş uçuş durur ;)

Canlaaar ben istanbula gidiyorum baziniza gore geliyorum :) gecenin bi koru nisanlimin karsisina dikilcemm supriz bakalim ne tepki vercek cook heyecanliyim. :KK73:
Ay hadi bakalim cok heyecanli :) hayirli yolculuklar canim hos geliyorsun istanbulumuza :)

Çok hoş canım hatta arkası hareketlendirilip uzun kuyruk olabilir fazla kabarık değilse uçuş uçuş durur :KK66:

Canim tesekkur ederim begenmene. Arkasina ne gibi bi hareket katabiliriz onerin var mi benim aklima sadece buyuk bi kudale geliyor. Uzun kuyruksuz olmaz kesinlikle.

Canim tesekkur ederim begenmene. Arkasina ne gibi bi hareket katabiliriz onerin var mi benim aklima sadece buyuk bi kudale geliyor. Uzun kuyruksuz olmaz kesinlikle.
Anlattiklarini cok begendim. Kuyruk.konusuna da katiliyorum. Yalniz ben onu v gelen gelinlikleri zarif bulmuyorum beli kesiyor gibi geliyor bana yoksa anlattigin diger detaylar guzel v bel detayi disinda :) Zevkler tartisilmaz tabi :)

ben fakir kol olan varya onu beğendim ama tabii üzerinde duruşu nasıl olur bilemiyorummm

Cizilmis olani diyosun demi tatlim. Mankenin uzerindekinin kollusu ve daha kabarik olani bitanem. Benimde aklimda artik bu model var. Sira bunu kime guvenip yaptiricam. Bugun dai gelinlige sordum 3-3,5 a yapariz dedi dantelleride cok guzeldi.

Canlaaar ben istanbula gidiyorum baziniza gore geliyorum :) gecenin bi koru nisanlimin karsisina dikilcemm supriz bakalim ne tepki vercek cook heyecanliyim. :KK73:

Canim iyi yolculuklar bitanem. Ilk gunlerdeki gibi heyecan dorukta. Yolda uyuyamazsin simdi :) Aranizdaki o tatsiz durumda hemencek cozulur eminim. yuz yuze gelince sorunlar daha kolay cozuluyo.

canım belin çok ince değilse kurdela ve v bel kemerinden kesinlikle vazgeç hatta fiyonku hiç düşünme hediye paketi gibi sevmem ben mesela etek kısmı da mesela örneklerde olduğu gibi olabilir düz tül istersen düz var ya etek uçlarında hareket düşünebilirsin resimdeki biraz abartılı gelebilir ama fikir olur dedim
uzun-kuyruk-şık-pronovias-gelinlik-modelleri-2014.jpg
z8wNe1ojVcu0ppmHiEfsIkidr9MgVWYt_ll_full.jpg
Kuyruklu-Gelinlik-Modelleri-2015-22.jpg

Anlattiklarini cok begendim. Kuyruk.konusuna da katiliyorum. Yalniz ben onu v gelen gelinlikleri zarif bulmuyorum beli kesiyor gibi geliyor bana yoksa anlattigin diger detaylar guzel v bel detayi disinda :) Zevkler tartisilmaz tabi :)

Canim tesekkur ederim. Begenmene cok sevindim.etrafimdakiler begenince bende daha cok begeniyorum. Kuyruk gercekten yakisir dimi. Bugun bende beli V yapmaktan vazgectim. Incili bi kemer olabilir mi sence yada onerin var mi bitanem

Canim tesekkur ederim. Begenmene cok sevindim.etrafimdakiler begenince bende daha cok begeniyorum. Kuyruk gercekten yakisir dimi. Bugun bende beli V yapmaktan vazgectim. Incili bi kemer olabilir mi sence yada onerin var mi bitanem
Kuyruk tabiki cok yakisir. Ama bnce inci de ekletme. Neden dersen her seyden biraz katarsan ortaya karman corman bir sey cikar. Gupur var isiltili tul var boncuk gibi dugmeler var bir de inci olursa cok karisik olur. Arkaya fiyonk ben de sevmiyorum hediye paketi gibi geliyor bana. bu kadar detay varken bel kismi uzerine otursun yeter bence baska bir sey ekletme. Yine de sen bilirsin tabi bence v olmazsa ve beli sade olursa cok sik olur. Kuyruk gupurler ve isiltili tul yeterince ihtisam saglayacak zaten.

canım belin çok ince değilse kurdela ve v bel kemerinden kesinlikle vazgeç hatta fiyonku hiç düşünme hediye paketi gibi sevmem ben mesela etek kısmı da mesela örneklerde olduğu gibi olabilir düz tül istersen düz var ya etek uçlarında hareket düşünebilirsin resimdeki biraz abartılı gelebilir ama fikir olur dedim
Eki Görüntüle 1403155 Eki Görüntüle 1403156 Eki Görüntüle 1403157
Ben ikinci model gibi bir gelinlik denedim mesela ama belim cok ince olmadigindan bence bana yakismadi bu cok ucus ucus modeller beli cok ince kizlara yakisiyor bence.

Back