- 4 Aralık 2014
- 969
- 843
- 78
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #4.001
Bana cevap vermeyince uzuldum ya kotu bir sey mi yazdim acaba diyr tekrar tekrar okudum. Herkese cevap yazmis bana yazmamisIyiyim guzelim ayri gayri geciyor iste :) Sen nasilsin?
Aklima gelmisken ben de sorayim. Maktaj konusunda ne dusunuyosunuz? Porselen makyaj sart mi?
canım belin çok ince değilse kurdela ve v bel kemerinden kesinlikle vazgeç hatta fiyonku hiç düşünme hediye paketi gibi sevmem ben mesela etek kısmı da mesela örneklerde olduğu gibi olabilir düz tül istersen düz var ya etek uçlarında hareket düşünebilirsin resimdeki biraz abartılı gelebilir ama fikir olur dedim
Eki Görüntüle 1403155 Eki Görüntüle 1403156 Eki Görüntüle 1403157
Kuyruk tabiki cok yakisir. Ama bnce inci de ekletme. Neden dersen her seyden biraz katarsan ortaya karman corman bir sey cikar. Gupur var isiltili tul var boncuk gibi dugmeler var bir de inci olursa cok karisik olur. Arkaya fiyonk ben de sevmiyorum hediye paketi gibi geliyor bana. bu kadar detay varken bel kismi uzerine otursun yeter bence baska bir sey ekletme. Yine de sen bilirsin tabi bence v olmazsa ve beli sade olursa cok sik olur. Kuyruk gupurler ve isiltili tul yeterince ihtisam saglayacak zaten.
Geldim been cannlarOoyy kuzum benimm yerim seni benn :)) arzuya yazarken senin yazdigini goremesim. Tlfonun azizligine ugradim bitanem kusura bakma.
Geldim been cannlarokeanoss00 coook sasirdi beni goruncee iyiki geldin iyiki geldin diyip durdu nasil mutlu oldum bende anlatamamm. İyi oldu anliycaginiz bende telden girdigim icin yorumlara detayla bakamadim esracim ama bi gelinlikte kuyruk olmazsa olmaz tabi bana gore ayri bi seviyorum kuyrugi ama a kesim ve tarlatani biraz daha buyuk tutabilirsin daha kabarik istedigin gibi durabilir. Benimkisinin sirti incili ama bana sorarsan capraz ipli olmasi cok daha rahat oluyo goruntuden ziyade ben ipli denedigim gelinliklerin icinde daha rahat hissetmistm kendimi kalip gibi sariyo vucuddunu. Ve bide eteginde gupuru cok tutma sadece uclarinda olsun cok bogar bence ustu gupur alti gupur biraz daha akici ve daha sade olsun benim fikrim
biraz gec oldu ama bende 2015 mayıs geliniyim 02.05.2015 yeni üye olduğum için gec buldumm sizlerii
buraya yazmam gerekyrdu sanırım cok yenıyım daha formda hoşbulduk bikac ay oldumerhaba hoşgeldiniz aramıza, yeni mi belli oldu tarihiniz??
Canım çok sevindim hadi bakalım o limonilik de dağılacak böylece :)Geldim been cannlarokeanoss00 coook sasirdi beni goruncee iyiki geldin iyiki geldin diyip durdu nasil mutlu oldum bende anlatamamm. İyi oldu anliycaginiz bende telden girdigim icin yorumlara detayla bakamadim esracim ama bi gelinlikte kuyruk olmazsa olmaz tabi bana gore ayri bi seviyorum kuyrugi ama a kesim ve tarlatani biraz daha buyuk tutabilirsin daha kabarik istedigin gibi durabilir. Benimkisinin sirti incili ama bana sorarsan capraz ipli olmasi cok daha rahat oluyo goruntuden ziyade ben ipli denedigim gelinliklerin icinde daha rahat hissetmistm kendimi kalip gibi sariyo vucuddunu. Ve bide eteginde gupuru cok tutma sadece uclarinda olsun cok bogar bence ustu gupur alti gupur biraz daha akici ve daha sade olsun benim fikrim
Aramıza hoş geldiniz tanıyalım sizi? :)biraz gec oldu ama bende 2015 mayıs geliniyim 02.05.2015 yeni üye olduğum için gec buldumm sizlerii
Kuzum ben porselen düşünmüyorum banaa sıcak gelmiyor niyeyse donuk gibi hissediyorumAklima gelmisken ben de sorayim. Maktaj konusunda ne dusunuyosunuz? Porselen makyaj sart mi?
Canım çok sevindim insan mutlu olmaz mıGeldim been cannlarokeanoss00 coook sasirdi beni goruncee iyiki geldin iyiki geldin diyip durdu nasil mutlu oldum bende anlatamamm. İyi oldu anliycaginiz bende telden girdigim icin yorumlara detayla bakamadim esracim ama bi gelinlikte kuyruk olmazsa olmaz tabi bana gore ayri bi seviyorum kuyrugi ama a kesim ve tarlatani biraz daha buyuk tutabilirsin daha kabarik istedigin gibi durabilir. Benimkisinin sirti incili ama bana sorarsan capraz ipli olmasi cok daha rahat oluyo goruntuden ziyade ben ipli denedigim gelinliklerin icinde daha rahat hissetmistm kendimi kalip gibi sariyo vucuddunu. Ve bide eteginde gupuru cok tutma sadece uclarinda olsun cok bogar bence ustu gupur alti gupur biraz daha akici ve daha sade olsun benim fikrim
Hayırlı cumalar kuzucumGünaydın güzel gelinlerim hayırlı cumalar :)
Ne yaptın çıktın mı işten? Haklarını alabildin mi? Çok merak ettim seni hatta yazdım da.günaydın herkese. iş yerindeki problemlerden dolayı gelemiyordum. dualarınıza ve desteklerinize ihtiyacım var kızlar... beni yine soğuttular her şeyden. çok şükür herşeye ama eksik birşeyler var, düşünmem gereken çok şey var, 2,5 ayım kaldı ama dış etkenler çok yıprattı beni. Allah büyük..
sizler nasılsınız? hazırlıklar ne aşamada? bu haftasonu eşya bakalım dedik ama nolacak bilmiyorum. haftaya da nikah işlemlerine başlıcaz. umarım geç kalmamışızdır.
Ne yaptın çıktın mı işten? Haklarını alabildin mi? Çok merak ettim seni hatta yazdım da.
Siemens beğendim ben alamadım daha kuzum paralar bitti :))) Siemens alançok karışık orası. şu an hala çalışmaya devam ediyorum ama ilan verdik birini bulana kadar burdayım. konuştum haklarının hepsini vericem diye söz verdi. sözünde durmazsa da artık Allaha havale ederim napiim kuzum. kanıtlayabileceğim bir durum yok şu anda. her şey onun vicdanına bağlı yani..
beyaz eşya araştırıyorum şimdi :/ sen siemens almıştın. herkes başka bişeyi övüyor kafam karıştı :)
Siemens beğendim ben alamadım daha kuzum paralar bitti :))) Siemens alannehirnil111 :) E madem eleman ihtiyaçları var seni neden çıkarıyorlar. Ben seni küçülme politikası yüzünden çıakrttıklarını sanıyordum. Allahlarından bulsunlar. Allaha havale etmezsin haklarını sonuna kadar ararsın vermezse dava açarsın yok öyle yaş dava.
Hayırlısı olsun canım. İnşallah her şey istediğin gibi olur. Neşeni özledik ama. Hadi bakalım at kafandan sorunları biraz sohbet edelim sana da iyi gelir :)evet firmanın maddi sıkıntıları var. ama farklı olaylar dönüyor burda. beni işten çıkardı sonra gitmeni istemiyorum diye yaz çizdi. zaten ben de kalmak istemiyorum artık. birini bulalaım gidicem hemen. çünkü aşırı yıprandım. düğün öncesi iyi olamayacka ama biraz daha kalırsam psikolojim tamamen bozulacak. gidişata bağlı işte. son dakka golü atmazsa bana şikayeti düşünüyorum.
evet canım o aynen ,owww çok pahalı yaCizilmis olani diyosun demi tatlim. Mankenin uzerindekinin kollusu ve daha kabarik olani bitanem. Benimde aklimda artik bu model var. Sira bunu kime guvenip yaptiricam. Bugun dai gelinlige sordum 3-3,5 a yapariz dedi dantelleride cok guzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?