- 4 Aralık 2014
- 969
- 843
- 78
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #3.141
Ozelden yaziyorum.
Benim de tavsiyem olacak canım
Yazdım canım :)Kızlarr iyi akşamlar, 3 gündür evde yatak döşşek yatıyordum, işe de gidemedim. öksürük hala geçmedi önerisi olan varsa çok sevinirim
Canım bende arıyorum özelden bana da yazarsanız sevinirim,
Ben korkmazın tostkolik makinesini aldım canım metal olanını topiğimde var tost hastası olarak büyük birşey seçtim ızgarada yapılabiliyormuşKızlar kızlar ben küçük ev aletlerini aldım şimdi size bi soru tost makinesini küçük bide waffle plakalı aldım yeter diye düşünerek çok da yer kaplamaması için siz nasıl düşünüyorsunuz nasıl aldınız ?
Ben de fotoğrafçı arıyorum aynı şekilde :-/ içime sinen bir şey yok şu ana kadarAnlaşan,
olan varsa bekliyorum.
Canım bn vip dugun fotografcısıyla anlastım fiyatlar uygun geldı bana istersen araştır bi.ben dış çekim 2saat fotoğraf çekimi butun resimler duzenlenıp cd olarak veriliyo albüm buyuk foto ıkı tanede aıle albumu 750e anlaştım ödeme içinde kolaylık yapıyorlar
Selamlar herkese..
Google 'a 2015 mayıs gelini yazdım ve konuşmalar gözüme takıldı :) ve işte burdayım benimde 02/05/2015 :)
düğünün saat kaçta ?Sağol canım. Bendeki sıkıntı düğün günü fotoğraf çekiminin yetişmeyecek olmasıKuaförüm 10'da başlayabiliyor avm de olduğundan.... Bu da herşeyi geciktiriyor..
düğünün saat kaçta ?
Haziran geliniyim gelinliğe mart ayında bakacağım. nişan davetiyelerimi 1 haftaya verirler onun pek acelesi yok bence.Hazırlıklarınız ne durumda mesela gelinlik için erken mi.davetiye ne zaman bastirilmali.heycan yaptım
evet benimki öğlen olacak bu yüzden moralim bozuluyor bence seninki yetişir ama tabii çekim yapılacak yerde önemli
Saol canım kaç haziran senin. baya yaklaştı artık yetismiycek gibi geliyo. Beyaz eşyaları aldık. Koltuk hali perde hepsi duruyoHaziran geliniyim gelinliğe mart ayında bakacağım. nişan davetiyelerimi 1 haftaya verirler onun pek acelesi yok bence.
sanırım öyle olacak ama gelinliği önceden giymek ya sanki büyüsü kaçacakmış gibi ama kendimi bu fikre alıştırmam lazımm :/Öğlen olursa başka gün çekim yaptırman ya da sonrasında yaptırman gerekir. Benim ev düğün mekanı ve kuaför arası yol uzak maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?