- 2 Ekim 2013
- 2.065
- 710
- 178
- Konu Sahibi okeanoss00
- #3.121
Ne oldu ki canım biz de çok kavga ettik yakın zamana kadar sonra biraz alttan alıp tatlı dil olunca herşey sorun olmaktan çıktı formül tamamen buymus
Hayirdir tatlim ne oldu?
hayirdir canim problem ne.cok ciddi bir durum yoksa eger tartismayanimiz var mi cnm ya.sikintili bir surec malesef
aramız düzeldi 2 gün küs kaldıktan sonra. ama benim hiç hevesim kalmadı bişeyde.. şimdi sizlere bişey sorucam iki gündür kafam allak bullak ( kardeşim de kaza geçirdi bide onun etkisi de var). burda herşeyimizi iyi kötü paylaşıyoruz. birbirimizi tanımıyoruz görmedik hiç o yüzden kimse kimseye yalan söylemez ya da yalan yere destek olmaz diye düşünüyorum. kızlar daha önceki topiklerden arkadaşlar biliyorlar özellikle dua topiğindekiler. benim nişanlımın ailesi Kayseride yaşıyor kendisi burada. ( benim Ankara'da yaşıyor olmam tek sebep zaten) dolayısıyla tek kalıyor. askere gitti geldi bir süre okuldan arkadaşının yanında kaldı fakat oradan da ayrılmak zorunda kaldı bazı sebepler yüzünden. sonra biz ev bulduk 1+0 beş ay idare edecek şekilde. bunları biliyorsunuz zaten. bu arada nişanlım biz nişanlanmadan bir iki ay öncesinde işten çıkarışmıştı ve işsizlik maaşı ile geçindi bir süre askerliğini de yapmadığı için iş bulamadı. maddi açıdan bildiğiniz çöktü. nişanda çok para harcandı ister istemez. ailesinden pek destek yok düğün içinde öyle.. sadece en son ablası kredi çekti borçlarını kapat diye ama ona da her ay kredinin aylık parasını gönderiyor zaten. şuan çok maddi sıkıntılarımız var. evin kirasını peşin ödemek zorunda kaldık 2000 tl yoksa ev bulamadık hiç. kredi kartlarına borcu var, oraya buraya borcu var. ben hep sabrettim dua ettim düzelecek böyle kalmayacak diye. yine de çok şükür halimize. fakat düğünü yapmak için elimizde para yok. onun kredi çekme durumu yok çünkü banka rest çekiyor bildiğiniz. benden denedik glir yetersizliği dedi. bikaç bankaya daha denicez nolacak bilmiyorum. eğer çıkmazsa nasıl bir çıkış yolu ararız onu da bilmiyorum.
şimdi size sormak istediğim durum şu: iş yerinden patronlarımdan birisi ve onun ortağı ile oturuyorduk konu açıldı. kredi çekeceğimi biliyorlarmış. adam bana ' sen neden kredi çekiyorsun? nişanlının sırtında taş taşıyıp yine de bunu çözmesi gerekirdi. yarın birgün ayrılık olsa sen ödeyeceksin borcu. parasız mutluluk olmuyor. adamın borcu varsa evlendiğinizde hiçbişeye yetmeyecek bu yüzden kavga edeceksiniz hep dedi. bir erkeğin nişanlısından bunları istemesi çok yanlış dedi. her genç kızın hayalleri var kendini düşünmüyorsan senin için hayalleri olan anne babanı düşün onlar bu durumu duysa nasıl olur sence dedi. ben itiraz ettim savundum neden böyle olduğunu vs. fakat aklım nasıl desem karışmadı ama bişeyler oldu bana. çok düşünüyorum. ben birçok şeyden kıstım kendimi. mesela bindallı aldırmıcam birinden ödünç isticem. ne bilim eşya konusunda yine ödün verdik. 2+1 ev bakıcaz vs.. bunun gibi şeyler işte...
nişanlım çok duygusal biri. o hep evlendiğimizde böyle olmayacak seni çok iyi yaşatıcam der. ona inanıyorum. zaten herşey maddiyat da değil bunun da bilincindeyim. ben çok zorluklar yaşadım şükretmesini biliyorum. ama kızlar neler oluyor. ben napıyorum napmalıyım. bunlar normal mi? bana akıl verin...