• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Saol canım kaç haziran senin. baya yaklaştı artık yetismiycek gibi geliyo. Beyaz eşyaları aldık. Koltuk hali perde hepsi duruyo
12 haziran. benim beyaz eşyamda duruyo. daha beş ay var benim herşey yetişir. bir mobilyayı ne kadar sürede seçeceksin ki. toplam kaç mobilya mağazası var her şey yetişir endişe etme. hali dediğim mobilya olunca gider alırsın ertesi gün gelir. perdeyi artık 1 haftaya teslim ediyorlar stres yapma. nışanlık aradığımda 3 hafta vardı. zaman varmış dikelim dediler endişe etmeyin

12 haziran. benim beyaz eşyamda duruyo. daha beş ay var benim herşey yetişir. bir mobilyayı ne kadar sürede seçeceksin ki. toplam kaç mobilya mağazası var her şey yetişir endişe etme. hali dediğim mobilya olunca gider alırsın ertesi gün gelir. perdeyi artık 1 haftaya teslim ediyorlar stres yapma. nışanlık aradığımda 3 hafta vardı. zaman varmış dikelim dediler endişe etmeyin
Bursaya gitmeyi düşünüyoruz mobilya için inegöle hem daha uygun hemde çeşit çok.evet inşallah hepsi olucak güzel bi sekilde

s

sanırım öyle olacak ama gelinliği önceden giymek ya sanki büyüsü kaçacakmış gibi ama kendimi bu fikre alıştırmam lazımm :/
Bence sonra yap çekimi düğünden balayindan sonra rahat rahat. Gelinlik kirlendi yırtıldi gibi bi derdin olmaz.otur uzan istediğin gibi poz verirsin :)

Bence sonra yap çekimi düğünden balayindan sonra rahat rahat. Gelinlik kirlendi yırtıldi gibi bi derdin olmaz.otur uzan istediğin gibi poz verirsin :)
zaten balayı için havaların ısınmasını bekleyebiliriz ama henüz belli değil .. Sonra mı ona hiç cesaret edemem heralde :D ya da dış çekim olmayacak iç mekanda da süper fotoğraflar çekiyorlar ama iyi bir fotoğrafçı bulmak gerek tabi ...

kızlar ya düğünden sonra bunlarla mı uğraşacaksınız. Ben çok üşengeç olurdum sanırım. git saçını yap makyajını yap. bence düğün günü olsun bitsin. allah aşkına kimin gelinliği foto çekilirken yırtılmış benim bide bir gün arayla iki gün giycem yinede açık çekim yaptırıyom

kızlar ya düğünden sonra bunlarla mı uğraşacaksınız. Ben çok üşengeç olurdum sanırım. git saçını yap makyajını yap. bence düğün günü olsun bitsin. allah aşkına kimin gelinliği foto çekilirken yırtılmış benim bide bir gün arayla iki gün giycem yinede açık çekim yaptırıyom
ya bende kesinlikle uğraşabileceğimi düşünmüyorummm üşengeç olmayagörsün insan :KK48:

düğün öğlen olacağı için dış mekan zor gibi ama bilmiyorum ya offf kafamda deli sorular :KK16:

kızlar iş durumlarında dolayı ev kurmamaya karar verdik biz eşya alırsam paylaşıcam diye söz vermiştim ama o nedenle paylaşamıycam:KK48:

istanbulda yaşayan kızlar sizlere sormak istediğim birkaç şey var. kına malzemeleri gelinlik vs. alışverişi için istanbula gelicem kısmet olursa. acil olarak merak ettiğim şey kına malzemeleri için yaklaşık ne kadar para ayırmak lazım...kına tepsisi mum mendil tef ve hediyelik kalıcı bişey düşünüyorum.. kızlar için tacı kendim yapıcam geriye kalan seyleri alıcam:KK75:

ya bende kesinlikle uğraşabileceğimi düşünmüyorummm üşengeç olmayagörsün insan :KK48:

o zaman sakıncalı durum ama düğünden önceye alın o zaman sonrasında çok yorgun olacaksınız. hem saç ve makyajınızında provası olur. düğün günü rahat edersiniz.

Şekerler merhaba, benimde düğünüm öğlen olacağı için foto çekimi düğünden ya önce ya da sonra çekilecek. ama biz düğünden sonraya karar kıldık. Düğünden gelinliğe doyabileceğimi hiiçç sanmıyorum o yüzden o gelinliği bi daha giymeyi o kadar çok isteyeceğiz ki bence düğünden sonra foto çekimi daha makul. düğün öncesi gelinlik giyip o büyüğü bozmak istemem, hevesinizi düğün öncesi almaktansa düğün sonrası bi daha giymek çok daha eğlenceli olacaktır. (ki ben öyle yapacağım :-)) Ayrıca benim etrafımda düğünden önce gelinlik giydim diye laf söz eden olacaktır bunu biliyorum, o hiççç moralimi bozmak istemiyorum. Hep makyaj ve saç konusuna çok problem yok, bir dağınık topuz sade bir makyajla hallolur, kuaförünüze de foto çekimi olduğunu söylemediğiniz sürece kimse sizi kazıklayamaz bence :KK5:

Kizlar nikahim oldu :) Artik evli bir bayanim dugun icin safak saymaya devam :)

Cannııııımmmmmmm, evli hatunn Hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin tez zamanda kavuştursun sizi :KK36: ay nasıl bi duygu evli ama düğünsüz olmak, :-) nikahla ilgili ayrıntıları bekliyorum valla, neler yaptın? nasıldı, komik anlar oldumu? nikah kombinasyonun nasıldı? hepsini hepsini :rolleyes: bööööyyylleee merak ediyorum :KK70:

Back