• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Kızlar kızlar ben küçük ev aletlerini aldım şimdi size bi soru tost makinesini küçük bide waffle plakalı aldım yeter diye düşünerek çok da yer kaplamaması için siz nasıl düşünüyorsunuz nasıl aldınız ?

Kızlar kızlar ben küçük ev aletlerini aldım şimdi size bi soru tost makinesini küçük bide waffle plakalı aldım yeter diye düşünerek çok da yer kaplamaması için siz nasıl düşünüyorsunuz nasıl aldınız ?
Ben korkmazın tostkolik makinesini aldım canım metal olanını topiğimde var tost hastası olarak büyük birşey seçtim ızgarada yapılabiliyormuş:KK53:

Selamlar herkese..
Google 'a 2015 mayıs gelini yazdım ve konuşmalar gözüme takıldı :) ve işte burdayım benimde 02/05/2015 :)

Ben de fotoğrafçı arıyorum aynı şekilde :-/ içime sinen bir şey yok şu ana kadar :( Anlaşan,
olan varsa bekliyorum.

Canım bn vip dugun fotografcısıyla anlastım fiyatlar uygun geldı bana istersen araştır bi.ben dış çekim 2saat fotoğraf çekimi butun resimler duzenlenıp cd olarak veriliyo albüm buyuk foto ıkı tanede aıle albumu 750e anlaştım ödeme içinde kolaylık yapıyorlar

Canım bn vip dugun fotografcısıyla anlastım fiyatlar uygun geldı bana istersen araştır bi.ben dış çekim 2saat fotoğraf çekimi butun resimler duzenlenıp cd olarak veriliyo albüm buyuk foto ıkı tanede aıle albumu 750e anlaştım ödeme içinde kolaylık yapıyorlar

Sağol canım. Bendeki sıkıntı düğün günü fotoğraf çekiminin yetişmeyecek olması :( Kuaförüm 10'da başlayabiliyor avm de olduğundan.... Bu da herşeyi geciktiriyor..

hoşbuldumm İstanbul 'da mı düğün acaba hava nasıl olacak yağmur yağmasa keşke :((

evet benimki öğlen olacak bu yüzden moralim bozuluyor bence seninki yetişir ama tabii çekim yapılacak yerde önemli

s
Öğlen olursa başka gün çekim yaptırman ya da sonrasında yaptırman gerekir. Benim ev düğün mekanı ve kuaför arası yol uzak maalesef...
sanırım öyle olacak ama gelinliği önceden giymek ya sanki büyüsü kaçacakmış gibi ama kendimi bu fikre alıştırmam lazımm :/

Back