- 9 Ocak 2015
- 346
- 266
- 73
- Konu Sahibi okeanoss00
- #3.181
HAYIRLI OLSUN :)Kizlar nikahim oldu :) Artik evli bir bayanim dugun icin safak saymaya devam :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HAYIRLI OLSUN :)Kizlar nikahim oldu :) Artik evli bir bayanim dugun icin safak saymaya devam :)
AHHH BİLEMİYORUM ÇOK KARARSIZ KALDIM AMA PROVA İÇİN YAPILACAK OLAN SAÇ BOŞA GİTMESİN :) DİYE O GÜN ÇEKTİRİRİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM :)Şekerler merhaba, benimde düğünüm öğlen olacağı için foto çekimi düğünden ya önce ya da sonra çekilecek. ama biz düğünden sonraya karar kıldık. Düğünden gelinliğe doyabileceğimi hiiçç sanmıyorum o yüzden o gelinliği bi daha giymeyi o kadar çok isteyeceğiz ki bence düğünden sonra foto çekimi daha makul. düğün öncesi gelinlik giyip o büyüğü bozmak istemem, hevesinizi düğün öncesi almaktansa düğün sonrası bi daha giymek çok daha eğlenceli olacaktır. (ki ben öyle yapacağım ) Ayrıca benim etrafımda düğünden önce gelinlik giydim diye laf söz eden olacaktır bunu biliyorum, o hiççç moralimi bozmak istemiyorum. Hep makyaj ve saç konusuna çok problem yok, bir dağınık topuz sade bir makyajla hallolur, kuaförünüze de foto çekimi olduğunu söylemediğiniz sürece kimse sizi kazıklayamaz bence
Cannııııımmmmmmm, evli hatunn Hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin tez zamanda kavuştursun sizi ay nasıl bi duygu evli ama düğünsüz olmak, nikahla ilgili ayrıntıları bekliyorum valla, neler yaptın? nasıldı, komik anlar oldumu? nikah kombinasyonun nasıldı? hepsini hepsini bööööyyylleee merak ediyorum
GÜNAYDIN MUTLU HAFTALAR :)Günaydınlar herkese hayırlı haftalar
Tanışmadık sanırım canım 2 Haziranmı düğün hayırlısı olsun inşallahGÜNAYDIN MUTLU HAFTALAR :)
:-Kizlar nikahim oldu :) Artik evli bir bayanim dugun icin safak saymaya devam :)
Hayırlı olsuuunnnKizlar nikahim oldu :) Artik evli bir bayanim dugun icin safak saymaya devam :)
AHHH BİLEMİYORUM ÇOK KARARSIZ KALDIM AMA PROVA İÇİN YAPILACAK OLAN SAÇ BOŞA GİTMESİN :) DİYE O GÜN ÇEKTİRİRİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM :)
aynen canım zaten 3'ün 5'in hesabını yaptığımız günlerdeyizCanım orası öyle tabi yinede sen bilirsin, Nişanlım beni gelinlikle düğün günü görsün o heyecanı o an yaşayalım istiyorum karşılıklı ama dediğim gibi sen bilirsin hem bi daha saç makyaj için para harcamamış olursun
aynen canım zaten 3'ün 5'in hesabını yaptığımız günlerdeyiz
Canım benim de nikah bi hafta önce olacak resim işini de o gün yapicaz rahat rahat belli de dediğin gibi prova saci da o güne alırım ama resimlerde daha doğal salık bi saç düşünüyorum belki de yine topuz olur karar vericsz artık ona daAHHH BİLEMİYORUM ÇOK KARARSIZ KALDIM AMA PROVA İÇİN YAPILACAK OLAN SAÇ BOŞA GİTMESİN :) DİYE O GÜN ÇEKTİRİRİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM :)
vallahi öyle canım şu şeklde olablr bence gelinliği kuaföre götürürsün provan olduktan sonra hemen çekimler için yola çıkarsınız kimse görmemiş olur şahsen ben öyle yapıcam yoksa bende kapıdan gelinlikle düğün günü çıkmak istiyorum.. :) bu arada teşekkür ederim hepimizinki hayırlı olsun inşallah Allah utandırmasın :)haklısın tatlım, bende önceden halletsemde bide o işle uğraşmasam ama bizimkiler düğünden önce giydim diye laf ederler senin düğün tarihin ne zamandı,, ayyy bende soruyorum yazıyomuş ya yukarda :) senin daha erken benimkinden işler hızlanmıştır sende hadi hayırlısı olsun canım.
Okoanos bayıldım bayıldım hepsine! Çook güzel günlerde kullanınMobilyalarımı ekledim kızlar :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/okeanoss00un-ceyizleri.708600/page-48
aynen 1 hafta öncede çok iyi olur gerçekten rahat rahat ..Canım benim de nikah bi hafta önce olacak resim işini de o gün yapicaz rahat rahat belli de dediğin gibi prova saci da o güne alırım ama resimlerde daha doğal salık bi saç düşünüyorum belki de yine topuz olur karar vericsz artık ona da
Canım daha önce kınada yaptırmak istediğin tarzda bir saç yaptırdıysan kuaförünün yeteneğini biliyorsan bence gereksiz prova ama tam tersi durumda bence provada bir bakkızlar bişi sorucam. kına için bizim burdaki kuaför ile anlaştım. ama prova yapar mı bilmiyorum ki söylemeli miyim? ya sadece tek gün olacak diye itiraz falan eder mi ki?
Canım daha önce kınada yaptırmak istediğin tarzda bir saç yaptırdıysan kuaförünün yeteneğini biliyorsan bence gereksiz prova ama tam tersi durumda bence provada bir bak
Söyle canım hem ne yapacağınıza karar vermiş olursunuz model konusunda :)bana topuz hiç yakışmıyor bide zannımca :) ama bi söyleyim o zaman..
Ayni gün evleniyoruz :) Gerci benim nikahim oldu ama dugunumuz ayni gün :)Kizlar Merhaba bende yeni katıldım aranıza. 23 mayis düğünümüz:))
Tatlim cok sade sirin bir nikah oldu. Herkes elbiseme ve tullu ve ayrica tüylü sapkama bayildi :))) Altina da bordo ayakkabi giydim çok güzel oldu :) Cok duyguluydu hayallerimden daha güzel oldu :) Ayak basma mevzusu cok komikti :)))) Masa kapaliydi konuklar goremiyordu. Ikimizin sandalyelerinin arasinda tahta kolon vardi esim ayagina basabileyim diye resmen parende atacakti:))) Sonunda bastim ama sagolsun uzatti ayagini :))))Şekerler merhaba, benimde düğünüm öğlen olacağı için foto çekimi düğünden ya önce ya da sonra çekilecek. ama biz düğünden sonraya karar kıldık. Düğünden gelinliğe doyabileceğimi hiiçç sanmıyorum o yüzden o gelinliği bi daha giymeyi o kadar çok isteyeceğiz ki bence düğünden sonra foto çekimi daha makul. düğün öncesi gelinlik giyip o büyüğü bozmak istemem, hevesinizi düğün öncesi almaktansa düğün sonrası bi daha giymek çok daha eğlenceli olacaktır. (ki ben öyle yapacağım ) Ayrıca benim etrafımda düğünden önce gelinlik giydim diye laf söz eden olacaktır bunu biliyorum, o hiççç moralimi bozmak istemiyorum. Hep makyaj ve saç konusuna çok problem yok, bir dağınık topuz sade bir makyajla hallolur, kuaförünüze de foto çekimi olduğunu söylemediğiniz sürece kimse sizi kazıklayamaz bence
Cannııııımmmmmmm, evli hatunn Hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin tez zamanda kavuştursun sizi ay nasıl bi duygu evli ama düğünsüz olmak, nikahla ilgili ayrıntıları bekliyorum valla, neler yaptın? nasıldı, komik anlar oldumu? nikah kombinasyonun nasıldı? hepsini hepsini bööööyyylleee merak ediyorum
Amin canim benim darisi sizlerin basina düğünü iple çekiyorum :)hayırlı olsuun canıımm bir yastıkta kocayın innşallahh darısı düğüneee
Teşekkür ederim canım benim 130 kaldı bile :)Kutlarım canım herşey güzel geçmiştir umarım :) şafak 131 yuppiii azalıyor
Teşekkür ederim :)tebrik ederim :)
Teşekkür ederim darisi basina :))HAYIRLI OLSUN :)
Sağol bitanem benim resim atardim ama taninmaktan korkuyorum :))):-
hayırlı olsun kuzummm. resim atar mısın? :)
Kuzum cok tesekkur ederim daha guzelleri senin olsun insallah :)Okoanos bayıldım bayıldım hepsine! Çook güzel günlerde kullanın