• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

kızlar benim düğün 29 mayısta ve sadece son birkaç sayfaya bakabildim krizze girmeme yetti:KK17: bende ne gelinlik var ne ayakkabı hele mobilya beyaz eşya teeeeeee:KK47: napıcam acabaaa bu hızla:-)

kızlar benim düğün 29 mayısta ve sadece son birkaç sayfaya bakabildim krizze girmeme yetti:KK17: bende ne gelinlik var ne ayakkabı hele mobilya beyaz eşya teeeeeee:KK47: napıcam acabaaa bu hızla:-)
Belkide biz fazla acele ediyoruzdur :KK48:

Korkma kız bende 14 haziran düğünüm o bahsettiklerinin hiç biri yok :KK59:daha vakit var meraklanma

umarım biraz oyledir gece uykum kaçtı yahuuu:KK53:
Öyle öyle. Benim böyle acele etmemin sebebi düğüne kadar nişanlımın gelmeyecek oluşu. Ortak zevkle birlikte alalım mobilyalarımızı diye acele ettik. Topiğime ekledim mobilyalarımı bakmak istersen ;)

Koltuklarına tek kelimeyle ba yıl dım diğerleri de çok güzel bi hava olacaktır evinde güle güle kullan :KK59:
Teşekkür ederim canım ben de koltuklara bayıldım aşırı rahatlar bir de :) FArklı tarzların uyumunu seviyorum bakalım birarada nasıl görünecekler:)
hayırlı olsun hepsi çok şık Allah ağız tadıyla hayallerimizdeki gibi yaşamayı nasip etsin inşallah :)[/
Tatlım çok sağol. İnşallah güzel olacak :)
buarada ayakkabılarını kuyumcukentten mi aldın konusmustuk oaradn bakacagını sölemiştin de :)
Evet canım ayakkabılarımı oradan aldım. Birazdan hepsini ekleyeceğim bakıp fikrinizi söylersiniz.

Öyle öyle. Benim böyle acele etmemin sebebi düğüne kadar nişanlımın gelmeyecek oluşu. Ortak zevkle birlikte alalım mobilyalarımızı diye acele ettik. Topiğime ekledim mobilyalarımı bakmak istersen :KK66:
bizde uzağız hangi şehirde ev kuracağımız bile henüz kesin değil. benim son aylar fazlaca yoğun geçecek sanırım:KK17: ama olsun çok tatlı yorgunluklar bunlar. birde mobilyalarına su an yaklaşık ne kadar gitti?

bizde uzağız hangi şehirde ev kuracağımız bile henüz kesin değil. benim son aylar fazlaca yoğun geçecek sanırım:KK17: ama olsun çok tatlı yorgunluklar bunlar. birde mobilyalarına su an yaklaşık ne kadar gitti?
Canim aldigim tum mobilyalar yaklaşık 15 bin tuttu...

Günaydın kızlar herkes iyidir inşallah yeni yıl açılışı var yoğunum hesaplar mutabakatlar falan pek uğrayamıyorum hazırlıklar ne durumda bizim sıra fotoğrafçıya geldi :D

ideal bi fiyat bence mutlulukla kullanın. iyi dileklerin için sağol canım. inşallah alınca paylaşırım ama bunun için birkaç ay daha bekliycez:KK48:
Misafirler gelip kalsın diye divan gibi bir şey almak lazım... Halısı var perdesi var varda var...

Günaydın kızlar herkes iyidir inşallah yeni yıl açılışı var yoğunum hesaplar mutabakatlar falan pek uğrayamıyorum hazırlıklar ne durumda bizim sıra fotoğrafçıya geldi :D

Ben de fotoğrafçı arıyorum aynı şekilde :-/ içime sinen bir şey yok şu ana kadar :( Anlaşan, tavsiyesi olan varsa bekliyorum.

Back