- 11 Ekim 2013
- 1.340
- 1.294
- 333
- 34
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #3.161
12 haziran. benim beyaz eşyamda duruyo. daha beş ay var benim herşey yetişir. bir mobilyayı ne kadar sürede seçeceksin ki. toplam kaç mobilya mağazası var her şey yetişir endişe etme. hali dediğim mobilya olunca gider alırsın ertesi gün gelir. perdeyi artık 1 haftaya teslim ediyorlar stres yapma. nışanlık aradığımda 3 hafta vardı. zaman varmış dikelim dediler endişe etmeyinSaol canım kaç haziran senin. baya yaklaştı artık yetismiycek gibi geliyo. Beyaz eşyaları aldık. Koltuk hali perde hepsi duruyo
Bursaya gitmeyi düşünüyoruz mobilya için inegöle hem daha uygun hemde çeşit çok.evet inşallah hepsi olucak güzel bi sekilde12 haziran. benim beyaz eşyamda duruyo. daha beş ay var benim herşey yetişir. bir mobilyayı ne kadar sürede seçeceksin ki. toplam kaç mobilya mağazası var her şey yetişir endişe etme. hali dediğim mobilya olunca gider alırsın ertesi gün gelir. perdeyi artık 1 haftaya teslim ediyorlar stres yapma. nışanlık aradığımda 3 hafta vardı. zaman varmış dikelim dediler endişe etmeyin
Bence sonra yap çekimi düğünden balayindan sonra rahat rahat. Gelinlik kirlendi yırtıldi gibi bi derdin olmaz.otur uzan istediğin gibi poz verirsin :)s
sanırım öyle olacak ama gelinliği önceden giymek ya sanki büyüsü kaçacakmış gibi ama kendimi bu fikre alıştırmam lazımm :/
zaten balayı için havaların ısınmasını bekleyebiliriz ama henüz belli değil .. Sonra mı ona hiç cesaret edemem heraldeBence sonra yap çekimi düğünden balayindan sonra rahat rahat. Gelinlik kirlendi yırtıldi gibi bi derdin olmaz.otur uzan istediğin gibi poz verirsin :)
kızlar ya düğünden sonra bunlarla mı uğraşacaksınız. Ben çok üşengeç olurdum sanırım. git saçını yap makyajını yap. bence düğün günü olsun bitsin. allah aşkına kimin gelinliği foto çekilirken yırtılmış benim bide bir gün arayla iki gün giycem yinede açık çekim yaptırıyomBence sonra yap çekimi düğünden balayindan sonra rahat rahat. Gelinlik kirlendi yırtıldi gibi bi derdin olmaz.otur uzan istediğin gibi poz verirsin :)
ya bende kesinlikle uğraşabileceğimi düşünmüyorummm üşengeç olmayagörsün insankızlar ya düğünden sonra bunlarla mı uğraşacaksınız. Ben çok üşengeç olurdum sanırım. git saçını yap makyajını yap. bence düğün günü olsun bitsin. allah aşkına kimin gelinliği foto çekilirken yırtılmış benim bide bir gün arayla iki gün giycem yinede açık çekim yaptırıyom
düğün öğlen olacağı için dış mekan zor gibi ama bilmiyorum ya offf kafamda deli sorularkızlar ya düğünden sonra bunlarla mı uğraşacaksınız. Ben çok üşengeç olurdum sanırım. git saçını yap makyajını yap. bence düğün günü olsun bitsin. allah aşkına kimin gelinliği foto çekilirken yırtılmış benim bide bir gün arayla iki gün giycem yinede açık çekim yaptırıyom
o zaman sakıncalı durum ama düğünden önceye alın o zaman sonrasında çok yorgun olacaksınız. hem saç ve makyajınızında provası olur. düğün günü rahat edersiniz.düğün öğlen olacağı için dış mekan zor gibi ama bilmiyorum ya offf kafamda deli sorular
Evet Mantikli :)o zaman sakıncalı durum ama düğünden önceye alın o zaman sonrasında çok yorgun olacaksınız. hem saç ve makyajınızında provası olur. düğün günü rahat edersiniz.
hayırlı uğurlu olsuuuuunnKizlar nikahim oldu :) Artik evli bir bayanim dugun icin safak saymaya devam :)
Teşekkür ederim :)hayı
hayırlı uğurlu olsuuuuunnmutluluklarr
kızlar ya düğünden sonra bunlarla mı uğraşacaksınız. Ben çok üşengeç olurdum sanırım. git saçını yap makyajını yap. bence düğün günü olsun bitsin. allah aşkına kimin gelinliği foto çekilirken yırtılmış benim bide bir gün arayla iki gün giycem yinede açık çekim yaptırıyom
ya bende kesinlikle uğraşabileceğimi düşünmüyorummm üşengeç olmayagörsün insan
o zaman sakıncalı durum ama düğünden önceye alın o zaman sonrasında çok yorgun olacaksınız. hem saç ve makyajınızında provası olur. düğün günü rahat edersiniz.
Kizlar nikahim oldu :) Artik evli bir bayanim dugun icin safak saymaya devam :)
hayırlı olsuun canıımm bir yastıkta kocayın innşallahh darısı düğüneeeKizlar nikahim oldu :) Artik evli bir bayanim dugun icin safak saymaya devam :)
Kutlarım canım herşey güzel geçmiştir umarım :) şafak 131 yuppiii azalıyorKizlar nikahim oldu :) Artik evli bir bayanim dugun icin safak saymaya devam :)
tebrik ederim :)Teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?