Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Kimseyi mağdur edemezler merak etme canım. İş veren "evlenirken bizi mağdur etme" diyemez hakları yok yani . Böyle bir şey benimde başıma gelse bende tedirgin olurdum, haklısın o yüzden. akıl alabileceğiniz bir büyüğünüz varsa ona da danışın tabi.

dün oturduk nişanlımla üç saat boyunca balayı yeri aradık yine kıarar vermeedik. fethiye tarafı yüksek ihtimal ama hangi otel?

Bizde balayı düşünüyoruz ama daha bişey yok ortada kuaför benimde ayarlanmadı. erken rezervasyon yaptırısak indirimde alırız ama iştee

Aminnn Aminnn İnşAllah hayırlısıyla olsun herşey ev peşinatı biriktiririz çocuk olana kadar

ağlamak istiyorum okeanoss ((( biz nereye gidecez bilmiyoruz.
Cornelia oteli var belekte cok hosuma gitmisti benim oraya baksaniza. Nisanlim voyage istedi diye orayi secemedim ben. Ama bir dahaki sene Allah kismet ederse oraya da gidicem :) Havuza direk acilan bungalow tarzi odalari var bayildim. Bizimki illa jakuzi ve teras istediginden Voyage sectik :)

ben de jakuzi olsun istiyorum du bi bakayım oralara. dün oturduk bilgisayar başına bulamadık yaaa :/ kaş tarafına yoğunlaşmıştık orada da kum plajı yokmuş

ben de jakuzi olsun istiyorum du bi bakayım oralara. dün oturduk bilgisayar başına bulamadık yaaa :/ kaş tarafına yoğunlaşmıştık orada da kum plajı yokmuş
Voyage belek'i de incele o zaman jakuzisi var terasi var. Ve balayi ciftlerine ve delux oda ciflerine cok fazla ayricaligi var :) Dunya mutfaklari hep ucretsiz :)

danıştım yani ailelere danıştık herkes olumlu bakıyo ama işte benim içime sıkıntı yaptı böle telaşlı bi zamanda iş değiştirmesi.riskli sonuçta yani ya memnun kalmazsa ya şu anki işini ararsa o zaman üzülürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…