• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

İki gündür 4 tane avm gezdim. Yok yok hiçbir yerde beyaz elbise yok! Markafoni'de bu elbiseyi gördüm sonra, iki bedenini sipariş ettim. İnşallah üzerimde güzel durursa nikah elbisem bu olacak kızlar :) Bu kızcağızın göğüsleri pek yok benimkiler azıcık belirgin olacak:oops::KK48: Fikirlerinizi alayım :)Eki Görüntüle 1344572 Eki Görüntüle 1344573 Eki Görüntüle 1344574

Canım elbisene bayıldım. Ben farklı bedenlerde sipariş etmenin nedenini merak ettim? :confused: tüllü veya tüylü sapka da olabilir yada çiçekten taç da çok zarif durabilir. Bir kaç örnek için resim yükleyeceğim umarım becerebilirim :)

gelin-tokalari-5

cicekten-tac-aksesuarli-acik-gelin-basi-modelleri

ciceklerin-ortasina-inci-eklenmis-gelin-tac-ve-toka-modelleri

Canım elbisene bayıldım. Ben farklı bedenlerde sipariş etmenin nedenini merak ettim? :confused: tüllü veya tüylü sapka da olabilir yada çiçekten taç da çok zarif durabilir. Bir kaç örnek için resim yükleyeceğim umarım becerebilirim :)

gelin-tokalari-5

cicekten-tac-aksesuarli-acik-gelin-basi-modelleri

ciceklerin-ortasina-inci-eklenmis-gelin-tac-ve-toka-modelleri

Yeniden yükledim umarım olmuştur.

Eklentiler

• çiçeklisaçla-3.jpg
    çiçeklisaçla-3.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 460
  • çiçekten-taç-aksesuarlı-açık-gelin-başı-modelleri.jpg
    çiçekten-taç-aksesuarlı-açık-gelin-başı-modelleri.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 123
  • gelin-tokalari-5.jpg
    gelin-tokalari-5.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 299
  • Çiçeklerin-Ortasına-İnci-Eklenmiş-Gelin-Taç-ve-Toka-Modelleri.jpg
    Çiçeklerin-Ortasına-İnci-Eklenmiş-Gelin-Taç-ve-Toka-Modelleri.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 275
Biz de nişanlımda ayrı şehirlerdeyiz. Hatta ben günübirlik gittim evi zar zor tuttuk. Onun o evde yaşaması gerektiği için beyaz eşyaları hemen aldık. Ben Ankarada o İstanbulda aynı anda alışveriş merkezine gittik. Sırayla beyaz eşyacılara girdik fiyat aldık. Akşamları telefonda tartıştık baya birkaç gün. Sonra ben karar verdim şu marka şu modeller diye. Kodunu verdim ona.. o da istanbuldan sipariş verdi. Kısa zamanda karar vermeye çalışmak çok zor gerçekten.. İnşallah gönlüne göre alırsın eşyalarını :KK24:

Dimet :) pazar günü gittik Balıkesire bütün mobilyalarımı aldım. bütün karamsarlığım bir günde değişti :) bi beyaz eşyalarımız kaldı Allahın izniyle. birde mobilya taksitleri :D Allah yardımcımız olsun :)

Sıkma tatlı canını Bende aynıyım. Ben Ankara'da nişanlım İstanbul'da ve görüşmemiz çok zor oluyo. Ayda bir bile çok zor görüyoruz birbirimizi. O koşturma çok zor, hiçbirşeyi tam anlamıyla yapamıyorsun. aman yeterki yapılsın diye karar veriyorsun. Tam içine sinmiyor yani, en azından bende öyle oluyor. :cry: Herşey yavaş işliyor tabi haliyle. okenossOO'un dediği gibi bir çok şeyi kendimiz yapıcaz. diğerleri ancak bir araya gelince olacak şeyler. Araştırma yap canım

Benimde herşeyim çok içime sinerek olmadı açıkçası :) aynı kaderi paylaşıyoruz ama olsun öyle böyle geçecek bugünler biraz külfeti ağır işte:KK14:

Benimde herşeyim çok içime sinerek olmadı açıkçası :) aynı kaderi paylaşıyoruz ama olsun öyle böyle geçecek bugünler biraz külfeti ağır işte:KK14:
canlar bende aynı kaderi paylaşıyorum nişanlım istanbulda ben nevşehirdeyimm nerdeeen nereyee :( bende 2 gun gittim gecen ay salon takımlarımı hallettim 10 gun once bida gittim yatak odası beyaz eşyalar ocaklar frınlar oları hallettik.inan çok zor oluyor sabahtan çıktık herseferinde akşama kadar gezip en son bi gün içinde karar kıldık.günü birlik halletmesi çok zor ama en önemlisi içine sinmesi çok şükür benim içime sinmeyen beğenmediğim bişey olmadı hepsini bayıla bayıla aldım.rabbim en güzellerini sizede nasip etsin inşalahh :KK68:

canlar bende aynı kaderi paylaşıyorum nişanlım istanbulda ben nevşehirdeyimm nerdeeen nereyee :KK43: bende 2 gun gittim gecen ay salon takımlarımı hallettim 10 gun once bida gittim yatak odası beyaz eşyalar ocaklar frınlar oları hallettik.inan çok zor oluyor sabahtan çıktık herseferinde akşama kadar gezip en son bi gün içinde karar kıldık.günü birlik halletmesi çok zor ama en önemlisi içine sinmesi çok şükür benim içime sinmeyen beğenmediğim bişey olmadı hepsini bayıla bayıla aldım.rabbim en güzellerini sizede nasip etsin inşalahh :KK68:

Aminnnn :) Ben hiç zorlanmadım mobilyada :D şimdi arkadaşlar sizlere bir soru :D
Yemek odası
Yatak odası
oturma odası
mutfak masası ve sandalyeleri
orta sehpa
servis sehpaları
fortmento
halılar
perdeler
Hepsini 16,500'e aldık.
Sizce uygun mu?

Kesinlikle canım, Yeterki sevdiceğimizle mutlu olalım da eşyalar nasıl olsa zamanla değişir. Bu arada yukarda okudum. mobilyalarını halletmişsin canım. Maşallah bak gördün mü bir günde herşey oluyor. Yeter ki para olsun, 3 günde bile evlenir de işte money money money :)

Satın aldığımız yerdeki adam evinizi tutun evin şekline göre kaç halı istiyosanız 2 fonlu perde ile birlikte kaç tane camın varsa istediğin kaliteden sokcam seni mağazaya istediğini al dedi :D fiyat yine bütün herşey 16,500. ister 150 liralık halı al dedi ister 500 liralık. ister 1000 liralık perde al dedi ister 3000 liralık :)

Satın aldığımız yerdeki adam evinizi tutun evin şekline göre kaç halı istiyosanız 2 fonlu perde ile birlikte kaç tane camın varsa istediğin kaliteden sokcam seni mağazaya istediğini al dedi :D fiyat yine bütün herşey 16,500. ister 150 liralık halı al dedi ister 500 liralık. ister 1000 liralık perde al dedi ister 3000 liralık :)

hayırlı olsun canım, Evinizi tuttunuz mu ne güzel?? Biz ev işini en az iki ay kala yapacağız. eşyalarda, halı perdelerde ondan sonra alınacak.

Aminnnn :) Ben hiç zorlanmadım mobilyada :D şimdi arkadaşlar sizlere bir soru :D
Yemek odası
Yatak odası
oturma odası
mutfak masası ve sandalyeleri
orta sehpa
servis sehpaları
fortmento
halılar
perdeler
Hepsini 16,500'e aldık.
Sizce uygun mu?
biz yatak odası salon yemek masa sandalyesi dahil 8000 tlye takabül etti.ama orta sehbası yok.asıl tutanlar sehpalar halılar perdeler ufak tefek gözüküyor ama bence asıl masraf onlar :KK51:bence siz gayet uyguna almışsınız yni ortalama fiyatlar genel olarak senin aldığın gibi daaha azını bulamazsın bana uygun geldi fiyatlari canımcım

Kesinlikle canım, Yeterki sevdiceğimizle mutlu olalım da eşyalar nasıl olsa zamanla değişir. Bu arada yukarda okudum. mobilyalarını halletmişsin canım. Maşallah bak gördün mü bir günde herşey oluyor. Yeter ki para olsun, 3 günde bile evlenir de işte money money money :)

Money :D onsuz hayat düşünülemez :D bu arada biz bunları peşin almadık zengin falan değiliz :D hepsi taksitle :D Allah geçim versin hepimize borçta biter harçta.Allah hakkıyla ödemeyide nasib etsinnn hepimize İnşAllahhhhhh :KK9:

hayırlı olsun canım, Evinizi tuttunuz mu ne güzel?? Biz ev işini en az iki ay kala yapacağız. eşyalarda, halı perdelerde ondan sonra alınacak.

Evimizi tutmadık daha Mart gibi tutucaz kısmetse :) bi o kaldı birde beyaz eşya. Allah yuva kurana yardım eder diyorlar ya dün daha iyi kanaat getirdim buna :) Evi erken tutmak demek para demek boş eve kira ödemek istemedim bende hepsi olur Allahın izniyle. eve göre alırsınız sizde halıyı perdeyi zaten kiracı olucaz :)

biz yatak odası salon yemek masa sandalyesi dahil 8000 tlye takabül etti.ama orta sehbası yok.asıl tutanlar sehpalar halılar perdeler ufak tefek gözüküyor ama bence asıl masraf onlar :KK51:bence siz gayet uyguna almışsınız yni ortalama fiyatlar genel olarak senin aldığın gibi daaha azını bulamazsın bana uygun geldi fiyatlari canımcım

Pekte anlamayınca bu işlerden acaba kazıklandık mı diye düşünmedim de değil :KK17: evet ıvır zıvır çok tutuyo ya Allah yardımcımız olsun :110:

Pekte anlamayınca bu işlerden acaba kazıklandık mı diye düşünmedim de değil :KK17: evet ıvır zıvır çok tutuyo ya Allah yardımcımız olsun :110:
amiiinnnbizde bi tek salonun perdesi ve halısını aldık ama inan nerden alçağını bilmiyosan işin çok zor ben bunu öğrendim Allahtan kayınvalidem o konularda tecrübelide ben çok düşünmek zorunda kalmıyorum. Allah yuva kurana yardım ederbunu bilir bunu söylerim ama gerçekten çok zormuş bu işler.bu arada ben beyaz eşyalarıı siemensden aldım çok araştırdık fiyat olarak da arçelikle falan aynı nerdeyse ama kalite bakımından çook olumlu geldi bize araştırırkn aklınızda bulunsun :)

amiiinnnbizde bi tek salonun perdesi ve halısını aldık ama inan nerden alçağını bilmiyosan işin çok zor ben bunu öğrendim Allahtan kayınvalidem o konularda tecrübelide ben çok düşünmek zorunda kalmıyorum. Allah yuva kurana yardım ederbunu bilir bunu söylerim ama gerçekten çok zormuş bu işler.bu arada ben beyaz eşyalarıı siemensden aldım çok araştırdık fiyat olarak da arçelikle falan aynı nerdeyse ama kalite bakımından çook olumlu geldi bize araştırırkn aklınızda bulunsun :)

Evet kalitelide diyorlar siemens için toplu mu aldınız beyaz eşyalarınızı Arzu. Ne kadar tuttu :) hemen parasını sormasak olmaz :D

Back