• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Eksik bitmez ki canım benim. Bir kısmı da evlendikten sonraya kalacak mecbur.

Kesinlikle bana hiç tanımadığım biri demişti çeyiz alışverişimi diye evet dedim hee sen al al canım o eksik hiç bitmiyo, ben 2 yıllık evliyim çocuğumda karnımda ama halaaaaa alıyom dedi :D hiçbişey tam olmuyo pek sıkıntı yapmıyorum bende :KK68:

Kesinlikle bana hiç tanımadığım biri demişti çeyiz alışverişimi diye evet dedim hee sen al al canım o eksik hiç bitmiyo, ben 2 yıllık evliyim çocuğumda karnımda ama halaaaaa alıyom dedi :D hiçbişey tam olmuyo pek sıkıntı yapmıyorum bende :KK68:
Bende yapmıyorum sıkıntı hatta bir çok geline göre korkulacak derecede rahatım bazen ben bile endişe ediyorum. :cool:herkesler herşeyini yapmış belirlemiş benim yapmak için kafamda bi zaman bile yok. sadece salonlarımız belli hafta sonuda balayı ayarlıyacağız. çeyiziminde genel hatları belli detaylar duruyor. artık olduğu kadar

Bende yapmıyorum sıkıntı hatta bir çok geline göre korkulacak derecede rahatım bazen ben bile endişe ediyorum. :cool:herkesler herşeyini yapmış belirlemiş benim yapmak için kafamda bi zaman bile yok. sadece salonlarımız belli hafta sonuda balayı ayarlıyacağız. çeyiziminde genel hatları belli detaylar duruyor. artık olduğu kadar

Beni anlatmışsın Başak tebrikkk ederim seniiii :D yoldaşımmmm :KK25:

Bende ceyiz adinaa hiccc bisey almadim nedense hic ilgimi cekmiyor cok skiliyorum annem ve kayinvalidem zevkli allahtan onlar hallediyorlar kafasina gore neyim yok neyim vaar bilmiyorum bile ben anca kendimi dusunmekten yok sacim makyajim nasil olsun gelin ayakkabimi kina organizasyonu dusunmekten onlara sira gelmiyor.

Bende ceyiz adinaa hiccc bisey almadim nedense hic ilgimi cekmiyor cok skiliyorum annem ve kayinvalidem zevkli allahtan onlar hallediyorlar kafasina gore neyim yok neyim vaar bilmiyorum bile ben anca kendimi dusunmekten yok sacim makyajim nasil olsun gelin ayakkabimi kina organizasyonu dusunmekten onlara sira gelmiyor.
Ben herbir şeyi dört koldan hallediyorum :))) Ikı haftadır ev kıyafeti, gecelikler (sexy olanlarından:oops:) ve pijamalara sardım :D Tutabilene aşkolsun :)) Neyse daha almıcam fazlasıyla aldım :KK70: Kına organizasyonu ve kına mekanı, düğün mekanı, fotoğrafçı ve balayı tamam. Geriye ev kiralamak, mobilya ve beyaz eşyalar, gelinlik, gelin ayakkabısı (senin önerdiğin yerden alacağım) kuaför ve gelin arabası kiralamak kaldı. En zorları duruyor yahu :KK70:He bir de yüksek lisans tezi yazıyorum jürime 20 gün kaldı:KK14:

:oops::D:KK70:
Ben herbir şeyi dört koldan hallediyorum :))) Ikı haftadır ev kıyafeti, gecelikler (sexy olanlarından:oops:) ve pijamalara sardım :D Tutabilene aşkolsun :)) Nese daha almıcam fazlasıyla aldım :KK70: Kına organizasyonu ve kına mekanı, düğün mekanı, fotoğrafçı ve balayı tamam. Geriye ev kiralamak, mobilya ve beyaz eşyalar, gelinlik, gelin ayakkabısı (senin önerdiğin yerden alacağım) kuaför ve gelin arabası kiralamak kaldı. En zorları duruyor yahu :KK70:He bir de yüksek lisans tezi yazıyorum jürime 20 gün kaldı:KK14:

:KK70::KK14:

Ayakkbiyi hemen hallet tatlim cunku sezon baslayicak die yakinda zamlanir hemde uzun suruyor uretimi zaten provalarinada o ayakkbilarinla gidersin

:oops::D:KK70:

:KK70::KK14:

Ayakkbiyi hemen hallet tatlim cunku sezon baslayicak die yakinda zamlanir hemde uzun suruyor uretimi zaten provalarinada o ayakkbilarinla gidersin
Nişanlım geldiği gibi yerine gideceğim canım. Gelinliğimi hazır alacağım için provalık bir durum olmayacak sanırım. Nişanlım perşembe geliyor halledeceğiz hepsini en kısa zamanda inşallah :)

Nişanlım geldiği gibi yerine gideceğim canım. Gelinliğimi hazır alacağım için provalık bir durum olmayacak sanırım. Nişanlım perşembe geliyor halledeceğiz hepsini en kısa zamanda inşallah :)
Halledersin canim hemencik hepsini bi gunde hic merak etme.benimde hzir gelinligim sadece boyunun alinmasinda iyi oldu ona gore gelin ayakkbima gore kesildi

Halledersin canim hemencik hepsini bi gunde hic merak etme.benimde hzir gelinligim sadece boyunun alinmasinda iyi oldu ona gore gelin ayakkbima gore kesildi

Ooo süper olmuş tatlım benim. Kafamda nası şeyler istediğim belli mobilya konusunda. Beyaz eşyaları da sectik alması kaldı. Para olduktan sonra hepsi hallolur. Gelinliği de seçtik mi gerisi kolay :)

Back