Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

anaammmm bayıldım ben buna kuzumm. çok zarif. tüllü bir şapka ile harika olur kii güle güle giy. ben daha bakamadım elbiseye :)

Yine pijama takımı aldım... Durdurmam lazım artık kendimi. Bu internet alışverişi çok fena. Daha da açmıcam siteleri

En güzeli kredi kartı kullanmamak benim gibi

Ya ben de bu ara hiç bir şey alamıyorum beğenilerim kapandı sanırım. Hele pijama gecelik vs hiç giremedim onlara daha Balayı yeri aramakla ve evlere bakmakla meşgulüz :-/

Ya çeyiz almadan önce sağlıklı bir bağ vardı kredi kartımla aramızda çok seviyeliydi ilişkimiz Ne zamanki çeyiz almaya başladım yüzgöz olduk Çeyiz topiğime ekledim pijamacıklarımı

Ben hiç almadım gene öyle şeyler ne özensiz insanım Allahımmmm okeanoss azıcık sürtünde banada bulaşsın

Ya ben de bu ara hiç bir şey alamıyorum beğenilerim kapandı sanırım. Hele pijama gecelik vs hiç giremedim onlara daha Balayı yeri aramakla ve evlere bakmakla meşgulüz :-/
Ben de 2 haftadır pijama takımlarına, ev kıyafetlerine bakmaya başladım :) Aldım gitti :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…