- 4 Aralık 2014
- 969
- 843
- 78
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #2.821
Evimizi tutmadık daha Mart gibi tutucaz kısmetse :) bi o kaldı birde beyaz eşya. Allah yuva kurana yardım eder diyorlar ya dün daha iyi kanaat getirdim buna :) Evi erken tutmak demek para demek boş eve kira ödemek istemedim bende hepsi olur Allahın izniyle. eve göre alırsınız sizde halıyı perdeyi zaten kiracı olucaz :)
Evlerin küçük olduğu bir yerde yani İstanbulda oturacağımız için riske girmedim. Kolay kolay küçük mobilyada bulamıyorum hiç.istediğin evi bulabileceğine inanıyorsan canım en iyisini yapmışsın eşyaları önce almakla. bide ev aldıktan sonra esyasıdır halısıdır o stres çekilmez valla.
Biz de Buzdolabı çamaşır makinesi ve kurutma makinesini aldıkBosch'tan. Çok içime sindi epey araştırmıştık zaten. Bazı mutfaklarda fırın ve bulaşık makinesi de oluyor diye mutfak beyaz eşyası almadık şimdilik. O da ev belli olunca inşallah.
Blue fairy sen nerede oturacaksın?
toplu aldık canım toplam 5-5,5 arası camasır bulaşık buzdolabı canım bulaşık mak ben aldım buzdolabı çamaşır mak.nişanlım aldı :)Evet kalitelide diyorlar siemens için toplu mu aldınız beyaz eşyalarınızı Arzu. Ne kadar tuttu :) hemen parasını sormasak olmaz
kızlar bi konuda çok dardayımmm yardımınıza ihtiyacım var.az önce nişanlımla konuştum.yeni bi iş tklifi almış.nisanın tam 4 ay var düğüne şimdi iş değiştirmeye kalkıyor.ve biz ayrı şehirlerdeyiz.ama yeni aldığı teknik Mercedes ten ve çok daha iyi bi teklif o yüzden değiştirmeyi düşünüyor. ama benim içim hiç atmıyo nankörlükmü dersiniz bilmiyorum ama düğün ariferinde korkuyorum.yeni bi iş.düğün için izine ihtiyacı olucak.buraya gelmesi gerekick kına gecem burda olucak.bunun balayı var. teklif çok güzel Mercedes bi kere kurumsal bi şirket maaşı da çok iyi ama bilmiyorum içim çok sıkıldı
Allahtan balıkesir küçük bi yer yani İstanbula oranla :) Evler genişleyince kimse düşünmüyo ki evi küçükmüdür büyük mü diye.çok gezmek lazım ama çok gezmek demek bol bol stres demek. evde alamıcaz biz bi 10 sene kadar herhalde tabi nasip Allah bilir. Gönlümüze göre versin Allahım şu düğün artık gelsinnnnnnnnnnn stresten beynimiz döndü beee
kızlar bi konuda çok dardayımmm yardımınıza ihtiyacım var.az önce nişanlımla konuştum.yeni bi iş tklifi almış.nisanın tam 4 ay var düğüne şimdi iş değiştirmeye kalkıyor.ve biz ayrı şehirlerdeyiz.ama yeni aldığı teknik Mercedes ten ve çok daha iyi bi teklif o yüzden değiştirmeyi düşünüyor. ama benim içim hiç atmıyo nankörlükmü dersiniz bilmiyorum ama düğün ariferinde korkuyorum.yeni bi iş.düğün için izine ihtiyacı olucak.buraya gelmesi gerekick kına gecem burda olucak.bunun balayı var. teklif çok güzel Mercedes bi kere kurumsal bi şirket maaşı da çok iyi ama bilmiyorum içim çok sıkıldı
toplu aldık canım toplam 5-5,5 arası camasır bulaşık buzdolabı canım bulaşık mak ben aldım buzdolabı çamaşır mak.nişanlım aldı :)
ayynen balımm. Bizde sizin gibi düşünüyoruz. ev işini biraz ertelemek daha hayırlı olacak gibi. Evlenir evlenmez kredi ödemek strese sokar. en azından 2-3 sene beklemek istiyoruz. Etrafımdakiler de evlenir evlenmez büyük borcun altına girme diyor. Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Stresten bende ölücem daha 5 ay var ve sürekli sivilce çıkarıyorum. Bu ruhani halden kurtulmam lazım valla.
eneemmmmmmm kuaför olayını ben unutmuştummmmmkızlar hala ne balayı ne gelinlik halledemedik
al bendn de o kadarrrr
Bakmaya devam ediyoruz canım ama yurtiçi olacak artık o kesinleşti maddiyat yüzündenKşa ve Fethiye diyoruz bakalım daha rezervasyonlar açılmamış :s
çocuk olayını bile erteledik 2 sene :) borç harç bitsinde Allahın izniyle. hepsi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?