• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

yaa bennde bi sıkıntı olucak die çok korkuyorum iş değiştirmek çok zor heleki böyle bi dönemde ama oda maaş yönündende şartları yönündende daha rahat ediceğimize inanıyor.söylemiş zaten ben evlenicem izin almam gerekicek die onlarda kimse kimseyi mağdur etmediği sürece sorun yok falan demişler.sanırım biraz benimde huysuzluğum :KK43:

Kimseyi mağdur edemezler merak etme canım. İş veren "evlenirken bizi mağdur etme" diyemez hakları yok yani :KK48: . Böyle bir şey benimde başıma gelse bende tedirgin olurdum, haklısın o yüzden. akıl alabileceğiniz bir büyüğünüz varsa ona da danışın tabi.

dün oturduk nişanlımla üç saat boyunca balayı yeri aradık yine kıarar vermeedik. fethiye tarafı yüksek ihtimal ama hangi otel? :KK43:

Bizde balayı düşünüyoruz ama daha bişey yok ortada kuaför benimde ayarlanmadı. erken rezervasyon yaptırısak indirimde alırız ama iştee

:KK66: ayyy çocuk muu onu düşünemiyorum bile şuan. :KK46: :-) Tabi Rabbim en iyisini bilir ama yok çocuğun 2 sene sonra olması daha doğruymuş gibi geliyor banada. Hem borçlar hem olgunlaşma, hem sorumluluk duygusunun oturması hepsi bir anda oluyor. Rabbim herşeyin iyisini versin :)

Aminnn Aminnn İnşAllah hayırlısıyla olsun herşey ev peşinatı biriktiririz çocuk olana kadar

ağlamak istiyorum okeanoss :KK43:((( biz nereye gidecez bilmiyoruz. :KK43:
Cornelia oteli var belekte cok hosuma gitmisti benim oraya baksaniza. Nisanlim voyage istedi diye orayi secemedim ben. Ama bir dahaki sene Allah kismet ederse oraya da gidicem :) Havuza direk acilan bungalow tarzi odalari var bayildim. Bizimki illa jakuzi ve teras istediginden Voyage sectik :)

Cornelia oteli var belekte cok hosuma gitmisti benim oraya baksaniza. Nisanlim voyage istedi diye orayi secemedim ben. Ama bir dahaki sene Allah kismet ederse oraya da gidicem :) Havuza direk acilan bungalow tarzi odalari var bayildim. Bizimki illa jakuzi ve teras istediginden Voyage sectik :)

ben de jakuzi olsun istiyorum :KK53: du bi bakayım oralara. dün oturduk bilgisayar başına bulamadık yaaa :/ kaş tarafına yoğunlaşmıştık orada da kum plajı yokmuş :KK34:

ben de jakuzi olsun istiyorum :KK53: du bi bakayım oralara. dün oturduk bilgisayar başına bulamadık yaaa :/ kaş tarafına yoğunlaşmıştık orada da kum plajı yokmuş :KK34:
Voyage belek'i de incele o zaman jakuzisi var terasi var. Ve balayi ciftlerine ve delux oda ciflerine cok fazla ayricaligi var :) Dunya mutfaklari hep ucretsiz :)

Kimseyi mağdur edemezler merak etme canım. İş veren "evlenirken bizi mağdur etme" diyemez hakları yok yani :KK48: . Böyle bir şey benimde başıma gelse bende tedirgin olurdum, haklısın o yüzden. akıl alabileceğiniz bir büyüğünüz varsa ona da danışın tabi.
danıştım yani ailelere danıştık herkes olumlu bakıyo ama işte benim içime sıkıntı yaptı böle telaşlı bi zamanda iş değiştirmesi.riskli sonuçta yani ya memnun kalmazsa ya şu anki işini ararsa o zaman üzülürüm.

Back