- 2 Ekim 2013
- 2.065
- 710
- 178
- Konu Sahibi okeanoss00
- #2.861
Evet burasi delux oda aldik ama ilk rezervasyonlardan :)
elbiseni bulamadım hala :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet burasi delux oda aldik ama ilk rezervasyonlardan :)
Sayfa numarasini unuttum kizlar alintilamisti gorursun birazdan :)elbiseni bulamadım hala :/
İki gündür 4 tane avm gezdim. Yok yok hiçbir yerde beyaz elbise yok! Markafoni'de bu elbiseyi gördüm sonra, iki bedenini sipariş ettim. İnşallah üzerimde güzel durursa nikah elbisem bu olacak kızlar :) Bu kızcağızın göğüsleri pek yok benimkiler azıcık belirgin olacak Fikirlerinizi alayım :)Eki Görüntüle 1344572 Eki Görüntüle 1344573 Eki Görüntüle 1344574
Sagol tatlim benim. Elbise olursa sapka isi kolay Eminonu turuyla hallederiz :)anaammmm bayıldım ben buna kuzumm. çok zarif. tüllü bir şapka ile harika olur kii güle güle giy. ben daha bakamadım elbiseye :)
Yine pijama takımı aldım... Durdurmam lazım artık kendimi. Bu internet alışverişi çok fena. Daha da açmıcam siteleriBen ben
Yine pijama takımı aldım... Durdurmam lazım artık kendimi. Bu internet alışverişi çok fena. Daha da açmıcam siteleri
Ya çeyiz almadan önce sağlıklı bir bağ vardı kredi kartımla aramızda çok seviyeliydi ilişkimiz Ne zamanki çeyiz almaya başladım yüzgöz olduk Çeyiz topiğime ekledim pijamacıklarımıEn güzeli kredi kartı kullanmamak benim gibi
Yine pijama takımı aldım... Durdurmam lazım artık kendimi. Bu internet alışverişi çok fena. Daha da açmıcam siteleri
En güzeli kredi kartı kullanmamak benim gibi
Ya çeyiz almadan önce sağlıklı bir bağ vardı kredi kartımla aramızda çok seviyeliydi ilişkimiz Ne zamanki çeyiz almaya başladım yüzgöz olduk Çeyiz topiğime ekledim pijamacıklarımı
Ben de 2 haftadır pijama takımlarına, ev kıyafetlerine bakmaya başladım :) Aldım gitti :)))Ya ben de bu ara hiç bir şey alamıyorum beğenilerim kapandı sanırım. Hele pijama gecelik vs hiç giremedim onlara daha Balayı yeri aramakla ve evlere bakmakla meşgulüz :-/
İlgi alanların gün ve gün değişiyor. Çok şükür tabak-çanak ve nevresim takımı bakmaktan bıktım artık :)))Ben hiç almadım gene öyle şeyler ne özensiz insanım Allahımmmm okeanoss azıcık sürtünde banada bulaşsın
Hoş geldin canım :) Sana sormadan kaç gün önce ekledim seni şafak panosuna, sana bildirim gelmemiş demekkiHerkese merhabaaaaa :)
Yok canım gelmedi bana bildirim gelseydi görürdüm. Artık buradayımm :)Hoş geldin canım :) Sana sormadan kaç gün önce ekledim seni şafak panosuna, sana bildirim gelmemiş demekki
O zaman tekrar aramıza hoş geldin diyorum :)Yok canım gelmedi bana bildirim gelseydi görürdüm. Artık buradayımm :)
İlgi alanların gün ve gün değişiyor. Çok şükür tabak-çanak ve nevresim takımı bakmaktan bıktım artık :)))