• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

İki gündür 4 tane avm gezdim. Yok yok hiçbir yerde beyaz elbise yok! Markafoni'de bu elbiseyi gördüm sonra, iki bedenini sipariş ettim. İnşallah üzerimde güzel durursa nikah elbisem bu olacak kızlar :) Bu kızcağızın göğüsleri pek yok benimkiler azıcık belirgin olacak:oops::KK48: Fikirlerinizi alayım :)Eki Görüntüle 1344572 Eki Görüntüle 1344573 Eki Görüntüle 1344574

anaammmm bayıldım ben buna kuzumm. çok zarif. tüllü bir şapka ile harika olur kii :KK68::KK68::KK68::KK68: güle güle giy. ben daha bakamadım elbiseye :)

Yine pijama takımı aldım... Durdurmam lazım artık kendimi. Bu internet alışverişi çok fena. Daha da açmıcam siteleri :D

En güzeli kredi kartı kullanmamak :D benim gibi :D

Ya ben de bu ara hiç bir şey alamıyorum beğenilerim kapandı sanırım. Hele pijama gecelik vs hiç giremedim onlara daha o_O Balayı yeri aramakla ve evlere bakmakla meşgulüz :-/

Ya çeyiz almadan önce sağlıklı bir bağ vardı kredi kartımla aramızda çok seviyeliydi ilişkimiz :KK70:Ne zamanki çeyiz almaya başladım yüzgöz olduk :-) Çeyiz topiğime ekledim pijamacıklarımı :KK53:

Ben hiç almadım gene öyle şeyler ne özensiz insanım Allahımmmm :D okeanoss azıcık sürtünde banada bulaşsın :KK76:

Ya ben de bu ara hiç bir şey alamıyorum beğenilerim kapandı sanırım. Hele pijama gecelik vs hiç giremedim onlara daha o_O Balayı yeri aramakla ve evlere bakmakla meşgulüz :-/
Ben de 2 haftadır pijama takımlarına, ev kıyafetlerine bakmaya başladım :) Aldım gitti :)))

Back