- 29 Ocak 2021
- 1.778
- 3.401
-
- Konu Sahibi legendary1
Of kıyamam ya çok aşırı yorulmuşsınuzdur umarım şu anda çok mutlusunuzdurHayalim güvercin fırlatmalı keyifli kır düğünüydü gerçekte de Ali dayı şarkısı eşliğinde kendimi oynarken buldum. Oturtmadılar.
Gün sonunda elime felç inmiş gibiydi yemin ederim parmaklarımı kapatamıyordum.
Mutluyum çok şükürOf kıyamam ya çok aşırı yorulmuşsınuzdur umarım şu anda çok mutlusunuzdur
Muhteşem yorumo kafada değilseniz çok sıkıcı ve tuhaf gerçekten
düğünler genelde çevreyi memnun etmek için yapılır ama ben böyle düşünmüyorum. düğün, çiftin en unutulmaz günü olmalı. dolayısı ile çift ne istiyorsa nasıl istiyorsa öyle olmalı. o kadar para dökülüyor göbek atanlar dökmüyor o parayı. düğünü kayda alırsınız muhtemelen ileride evlatlarınız falan izler, sizi gönlünüzce eğlenirken, düğününüzden keyif alırken görmeliler elalem memnun olsun diye sizin mutsuz olmanızı görmek istemezler :)
Memnun kaldınız mı ne kadar sürdüBizim öyle istediğiniz gibi oldu. Kanun ud vs ile müzik çaldı sadece
Evet bence de süre olayını kasmayacağım artık uzun uzadıya göbek halay derken ayaklarımın su toplamasını istemiyorum gecenin 1 ine 2 sine kadarBen de klasik dugun salonu icinde oynamali dugun istemiyorum hatta düşüncem sade bir nikah oldu hep :) pandemiyi de artik bahaneler arasina koyabilirim
Düşüncem nikah olur isteyen nikah sonrasi takısını takar gider. Sonra ben aileden en yakin gördüklerim ve birkac arkadasimla (eşim tarafi da ayni sekilde olmak üzere) az kisili bir yemek organizasyonu dusunmustum. Sizinki de kir düğünü seklinde ki kir düğünlerinde genelde kokteyl masalarinda ikramliklar icecekler olur, nikah kiyilir zaten insanlar ayni masada birbirleri ile sohbet ederken vakit gecer. Normalde 8de baslayan dugun 11-12de bitiyorsa siz gündüz yaparsiniz 2 saat surer zaten fazlasi da sıkarönemli olan mutlu olmaniz, yanınızda sevdiklerinizin olmasi yoksa saatler her acidan su gibi akip gidiyor.
Aklima birinin nikahı geldi onlar da öyle yapmıştı ama adini cikaramadim Ibrahim Büyükak idi sanırım Oğuzhan Koç'un arkadasi. Onlar da deniz kenari konsepti yapmisti diye hatırlıyorum.
Evet evet bu tarz şeyler çok oluyor çok haklısınız zaten illa moral bozacak şeyler çıkacaktır çok da büyük beklenti ve anlam yüklememek lazım zatendüğünü istediği gibi yapan (kır düğünü, dilek balonları uçurmalı vs) bi akrabam da düğünün ortasında 5 dk ağladı sonra kalkıp göbek atmaya devam etti. kız tarafı erkek tarafının yöresel müziği daha çok çaldı diye geline surat asmıştı ki hiç öyle olmamıştı boş bi muhabbetti. düğün sonunda onlarla çok foto çekindin bizla az diye tatsızlık çıkmıştı. emin ol masa masa dolaşsan onlarla 3 dk oturdun bizimle 2 dk falan diyecekler.. o yüzden düğün gününden çok bi beklentin olmasın. evet unutulmaz oluyor ama genelde o laf sokmuştu, bu surat asmıştı vs şeklinde unutulmaz..
Çok teşekkür ederim hep birlikte mutlu olalım inş ailenizle mutlu sağlıklı bir ömür dilerim :)Mutluyum çok şükür
Arada eşimle oynuyoruz işte
Sizin de inşallah güzel günleriniz olsun birlikte
ne yaparsanız yapın memnun olmayacaklar bari siz memnun olun :)Muhteşem yorumkesinlikle sizin kafadayım elalem tam istediği gibi düğün olsa da söyleyecek çok şey buluyor kimseyi memnun etmek mümkün değil açıkçası memnun etme gibi düşüncem de yok benim ve eş adayının düşüncesi önemli benim gözümde mesela muhtemelen ailem de böyle bi konsept istemeyecek ama onları ikna etmeye çalışacağım ileride dediğiniz gibi somurtup üzgün bi düğün videosu izlemek istemiyorum çünkü ben mutlu rolü yapamıyorum anlaşılıyor yani neden onlar eğlensin göbek atsın diye kendimi üzeyim ki
aynen öyle çok teşekkür ederimne yaparsanız yapın memnun olmayacaklar bari siz memnun olun :)
Anladım demek istediğinizi bizim çevre de oynamak ister diye düşünüyorum hatta kendi babam bile oynamak hayali içinde olabilir ama ben cidden çok kasılıyorum oynamaktan çok rahatsız oluyorum o yüzden bizim mutlu olmamız daha önemli sanırım millet göbeğini atacak yüzler gülecek ama benim yüzüm düşecek bu sefer çünkü
Haklısınız hayal işte belki gerçek olmayacak sadece isteğim bu yönde memleketler zaten hiç söylemeyim uygun değil ama düğün denen olayda gelin şamata uyulur akrabalara değil gibi bi inancım var ama tecrübesizim işte çok karışıyorlar galiba
Yani düğünler gelin ve damat göre ayarlanıyor başa dans müziği 2 3 tane oyun havası geri kalan sizin sevdikleriniz ne oldu herkesin gönlü olmuş olduÖnemli olan müzik seçimi anlaşıldıçok teşekkürler güzel fikir oldu
Ben de oynamayı sevmiyorum. Ailelerin zoruyla oynadıkMerhaba güzel kadınlar. Benimki öncelikle büyük bi dert değil, ama deneyimli kadınlardan bilgi sahibi almak istedim. Ben düğün organizasyonunda oynamalı, göbek atmalı bi ortam sevmiyorum. Zarif, sade ama şık törenleri seviyorum. Merak ettiğim şu bunu düğün teması altında nasıl gerçekleştiririm? Sadece nikah değilde zamanı zenginleştirecek ne yapabilirim? Sadece nikah salonunda, nikah ile de evlenmek istemiyorum, ama ihtişamlı çok büyük düğünle de değil umarım anlatabildim. Özellikle göbek atmalı, oynamalı şeyleri hiç sevmiyorum kendim de oynayamam erkek arkadaşım da.Oynamayı sevmediğim ve bilmediğim için de (öğrenmek de istemiyorum) gerilmek, zorla mutlu pozları atmak hiç istemiyorum. Arkası Denizli nikahın kıyıldığı kır konsepti mekanları çok seviyorum , fakat oynama olmuyorsa o boşluk nasıl dolacak ? Nikah kısa bişey yemek ile mi takviye ediliyor acaba yardımcı olabilir misiniz
Not: Düğünü şu sıralar değil pandemi geçince ortalık sakinleşince istiyorum
Aynı dileklerin daha çoğu sizin olsun ben de çok teşekkür ederimÇok teşekkür ederim hep birlikte mutlu olalım inş ailenizle mutlu sağlıklı bir ömür dilerim :)
ay bi sey sorucam kp davulu getirince sen ne yaptinama bu yorumu şimdi gördüm
bizim ailelerde öyle bir potansiyel yoktu ama kp yine de oğlan babası olarak davul zurna ayarlamış
sonuçta siz oynamak zorunda değilsiniz ki
onlar oynayabilir
bir de mekanı iyi tembihlemek gerekebilir
iki üç kişi sıkıldık sizde oyun havası yok mu diye giderse yahut gelinin veya damadın anne babası giderse koyuverirler müziği
bizim mekan benim müşterimdi sadece gözüne bakarak müziği kapattırabiliyordum
benim ailem şehir dışından gelmişti, karışmadılar, onlar önceden ne konuşuldu biz bilmeyiz, ne dendi ise o havasında idilerdi, kv kp bu tarz oraya müdahale edecek nitelikte değildi bu nedenle oynama modu açılmadı
zaten misafirler de sohbete dalınca kimsede ayy oynasak modu açılmadı
lakin en büyük sorun herkes 2 içecek diye düşünmüş istememiş, oysa sınırsızdı ve zaten kokteyl diye anlaştığımız için ortada olacaktı hepsi ama masaya servis olunca az içilmiş, adamlar kara geçti