- 17 Aralık 2016
- 1.454
- 4.687
-
- Konu Sahibi legendary1
kuruma yeni atanan hiç tanımadığım herkese davetiye verirken ona da verdiğim bi çocuk kuzeniyle gelip roman havası çaldırmış ve kuzeniyle karşılıklı oynamıştı.. erkek tarafı beni, benim tarafım da damadı roman sanmıştıO hafif müzikte kolbastı oynayan akraba çıkmaz inş.
Temennimiz o yönde tabi ama belli olmazO hafif müzikte kolbastı oynayan akraba çıkmaz inş.
Ya çok teşekkür ederim :)Simdi parcayi merak edenler de olabilir.İlk dinledigimde asik olmustum.Sizi arama derdinden kurtarayim :)
tarrango club des belugas.
Lo ti amo
Haksız sayılmazlar.O hafif müzikte kolbastı oynayan akraba çıkmaz inş.
yani bu biraz sizin cevrenizle alakali bir sey. insanlar daha once boyle bir organizasyonda bulunmadilarsa buyuk ihtimalle orada kendilerini kotu hissedecekler. simdi nasil dogru kelimeleri secerim bilmiyorum ama atiyorum ankaranin haymanasindan iki ailenin cocugu evlenirken boyle bir sey olsa ortalik karisir cunku iki taraf da halay cekmek ister. olmazsa teyzelerin falan yuzu duser. sizin de moraliniz bozulur.
benim gittigim dugunler genelde bu tarzda ama iste oradaki insanlar buna aliskin. atiyorum herkes is hayatindan vs bir sekilde birbirini taniyor insanlar zaten karsilikli gobek atmak yerine birbirlerinin masalarina ugrayip hafif muzik esliginde sohbet etmeyi tercih ediyorlar. herkes yemegini yiyor, ickisini iciyor, sohbetini de ediyor guzel vakit gecirip dagiliyor. sureyi nasil dolduracagiz endisesi olmuyor yani.
Nikah memurunu düğüne çağırın açık alanın en sonunda dursun siz diğer uçtan girin hafif bir müzikle nikah kıyılsın kıyıldıktan sonra toplu olarak yemeğe geçin ya da arkası kokteyl hafif bir müzik devam grup falan çağırırsanız istediğiniz ambiyansı yakalarsınız illa oynamak şart değil hafif bir müzik sohbet muhabbet maksat birlikte olmak vakit geçirmekMerhaba güzel kadınlar. Benimki öncelikle büyük bi dert değil, ama deneyimli kadınlardan bilgi sahibi almak istedim. Ben düğün organizasyonunda oynamalı, göbek atmalı bi ortam sevmiyorum. Zarif, sade ama şık törenleri seviyorum. Merak ettiğim şu bunu düğün teması altında nasıl gerçekleştiririm? Sadece nikah değilde zamanı zenginleştirecek ne yapabilirim? Sadece nikah salonunda, nikah ile de evlenmek istemiyorum, ama ihtişamlı çok büyük düğünle de değil umarım anlatabildim. Özellikle göbek atmalı, oynamalı şeyleri hiç sevmiyorum kendim de oynayamam erkek arkadaşım da.Oynamayı sevmediğim ve bilmediğim için de (öğrenmek de istemiyorum) gerilmek, zorla mutlu pozları atmak hiç istemiyorum. Arkası Denizli nikahın kıyıldığı kır konsepti mekanları çok seviyorum , fakat oynama olmuyorsa o boşluk nasıl dolacak ? Nikah kısa bişey yemek ile mi takviye ediliyor acaba yardımcı olabilir misiniz
Not: Düğünü şu sıralar değil pandemi geçince ortalık sakinleşince istiyorum
Haklısınız hayal işte belki gerçek olmayacak sadece isteğim bu yönde memleketler zaten hiç söylemeyim uygun değil ama düğün denen olayda gelin şamata uyulur akrabalara değil gibi bi inancım var ama tecrübesizim işte çok karışıyorlar galibaMemleket neresihayal o dediğin sanmıyorum gerçekleştiren azdır
Siz müzikten sorumlu olan kişiyi iyi ayarlayın müziğe kimse müdahale etmesin yoksa böyle bir durum çıkabilirTemennimiz o yönde tabi ama belli olmaz
kuruma yeni atanan hiç tanımadığım herkese davetiye verirken ona da verdiğim bi çocuk kuzeniyle gelip roman havası çaldırmış ve kuzeniyle karşılıklı oynamıştı.. erkek tarafı beni, benim tarafım da damadı roman sanmıştı
Doğuluysan boşa çenemizi yormayalım bir mendil verde oynayakHaklısınız hayal işte belki gerçek olmayacak sadece isteğim bu yönde memleketler zaten hiç söylemeyim uygun değil ama düğün denen olayda gelin şamata uyulur akrabalara değil gibi bi inancım var ama tecrübesizim işte çok karışıyorlar galiba
Ever bende bu tarz istiyorum teşekkür ederim :)Nikah memurunu düğüne çağırın açık alanın en sonunda dursun siz diğer uçtan girin hafif bir müzikle nikah kıyılsın kıyıldıktan sonra toplu olarak yemeğe geçin ya da arkası kokteyl hafif bir müzik devam grup falan çağırırsanız istediğiniz ambiyansı yakalarsınız illa oynamak şart değil hafif bir müzik sohbet muhabbet maksat birlikte olmak vakit geçirmek
Önemli olan müzik seçimi anlaşıldıArkadaşımın kır düğünü şeklinde yaptı kendisi ve eşi oynamayı sevmediği için sırf hareket olsun annesi mutlu olsun diye müzikleri kendi seçti . İşte başta dans müzikleri (1 tane gelin damat özel , 1 tane de misafirler için babası ile de dans etti arkadaşım çünkü ) ardından 2 3 tane oyun havası geri kalan parti şeklinde geçti aslında ona göre müzikler seçmiş..
Tavsiye kulağıma küpe olacakSiz müzikten sorumlu olan kişiyi iyi ayarlayın müziğe kimse müdahale etmesin yoksa böyle bir durum çıkabilir
o kafada değilseniz çok sıkıcı ve tuhaf gerçektenEvet gerçekten anlayan çok az insan var anlattığımda çoğu kişi garip bakıyor illa o göbek atışacak yakın arkadaşlarım bile evlen de karşılıklı göbek atalım yazıyorlar
Bizim öyle istediğiniz gibi oldu. Kanun ud vs ile müzik çaldı sadeceMerhaba güzel kadınlar. Benimki öncelikle büyük bi dert değil, ama deneyimli kadınlardan bilgi sahibi almak istedim. Ben düğün organizasyonunda oynamalı, göbek atmalı bi ortam sevmiyorum. Zarif, sade ama şık törenleri seviyorum. Merak ettiğim şu bunu düğün teması altında nasıl gerçekleştiririm? Sadece nikah değilde zamanı zenginleştirecek ne yapabilirim? Sadece nikah salonunda, nikah ile de evlenmek istemiyorum, ama ihtişamlı çok büyük düğünle de değil umarım anlatabildim. Özellikle göbek atmalı, oynamalı şeyleri hiç sevmiyorum kendim de oynayamam erkek arkadaşım da.Oynamayı sevmediğim ve bilmediğim için de (öğrenmek de istemiyorum) gerilmek, zorla mutlu pozları atmak hiç istemiyorum. Arkası Denizli nikahın kıyıldığı kır konsepti mekanları çok seviyorum , fakat oynama olmuyorsa o boşluk nasıl dolacak ? Nikah kısa bişey yemek ile mi takviye ediliyor acaba yardımcı olabilir misiniz
Not: Düğünü şu sıralar değil pandemi geçince ortalık sakinleşince istiyorum
Yok yok doğulu değilim batı Ege tarafları hatta eş adayı da Marmara bölgesinden :)Doğuluysan boşa çenemizi yormayalım bir mendil verde oynayak