Evliler bakabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O hafif müzikte kolbastı oynayan akraba çıkmaz inş. :KK43:
kuruma yeni atanan hiç tanımadığım herkese davetiye verirken ona da verdiğim bi çocuk kuzeniyle gelip roman havası çaldırmış ve kuzeniyle karşılıklı oynamıştı.. erkek tarafı beni, benim tarafım da damadı roman sanmıştı :eğlence:

yani bu biraz sizin cevrenizle alakali bir sey. insanlar daha once boyle bir organizasyonda bulunmadilarsa buyuk ihtimalle orada kendilerini kotu hissedecekler. simdi nasil dogru kelimeleri secerim bilmiyorum ama atiyorum ankaranin haymanasindan iki ailenin cocugu evlenirken boyle bir sey olsa ortalik karisir cunku iki taraf da halay cekmek ister. olmazsa teyzelerin falan yuzu duser. sizin de moraliniz bozulur.

benim gittigim dugunler genelde bu tarzda ama iste oradaki insanlar buna aliskin. atiyorum herkes is hayatindan vs bir sekilde birbirini taniyor insanlar zaten karsilikli gobek atmak yerine birbirlerinin masalarina ugrayip hafif muzik esliginde sohbet etmeyi tercih ediyorlar. herkes yemegini yiyor, ickisini iciyor, sohbetini de ediyor guzel vakit gecirip dagiliyor. sureyi nasil dolduracagiz endisesi olmuyor yani.

Ben katılıyorum, yani gelecek davetli profili de önemli. Halay çekme beklentisi olan Hamiyet teyze bu tarzda bir düğüne gelirse sıkılır. Yani yani akrabanın hoplama zıplama halay çekme beklentisi varsa olmaz bu iş. Gayet şık ve hoş bir yemekten çok sıkılmış şekilde ayrılabilirler :bicak:

Merhaba güzel kadınlar. Benimki öncelikle büyük bi dert değil, ama deneyimli kadınlardan bilgi sahibi almak istedim. Ben düğün organizasyonunda oynamalı, göbek atmalı bi ortam sevmiyorum. Zarif, sade ama şık törenleri seviyorum. Merak ettiğim şu bunu düğün teması altında nasıl gerçekleştiririm? Sadece nikah değilde zamanı zenginleştirecek ne yapabilirim? Sadece nikah salonunda, nikah ile de evlenmek istemiyorum, ama ihtişamlı çok büyük düğünle de değil umarım anlatabildim. Özellikle göbek atmalı, oynamalı şeyleri hiç sevmiyorum kendim de oynayamam erkek arkadaşım da.Oynamayı sevmediğim ve bilmediğim için de (öğrenmek de istemiyorum) gerilmek, zorla mutlu pozları atmak hiç istemiyorum. Arkası Denizli nikahın kıyıldığı kır konsepti mekanları çok seviyorum , fakat oynama olmuyorsa o boşluk nasıl dolacak ? Nikah kısa bişey yemek ile mi takviye ediliyor acaba yardımcı olabilir misiniz

Not: Düğünü şu sıralar değil pandemi geçince ortalık sakinleşince istiyorum
Nikah memurunu düğüne çağırın açık alanın en sonunda dursun siz diğer uçtan girin hafif bir müzikle nikah kıyılsın kıyıldıktan sonra toplu olarak yemeğe geçin ya da arkası kokteyl hafif bir müzik devam grup falan çağırırsanız istediğiniz ambiyansı yakalarsınız illa oynamak şart değil hafif bir müzik sohbet muhabbet maksat birlikte olmak vakit geçirmek

Memleket neresi 😂 hayal o dediğin sanmıyorum gerçekleştiren azdır 🤣
Haklısınız hayal işte belki gerçek olmayacak sadece isteğim bu yönde memleketler zaten hiç söylemeyim uygun değil ama düğün denen olayda gelin şamata uyulur akrabalara değil gibi bi inancım var ama tecrübesizim işte çok karışıyorlar galiba

Arkadaşımın kır düğünü şeklinde yaptı kendisi ve eşi oynamayı sevmediği için sırf hareket olsun annesi mutlu olsun diye müzikleri kendi seçti . İşte başta dans müzikleri (1 tane gelin damat özel , 1 tane de misafirler için babası ile de dans etti arkadaşım çünkü ) ardından 2 3 tane oyun havası geri kalan parti şeklinde geçti aslında ona göre müzikler seçmiş..

Temennimiz o yönde tabi ama belli olmaz 😀😀😀
Siz müzikten sorumlu olan kişiyi iyi ayarlayın müziğe kimse müdahale etmesin yoksa böyle bir durum çıkabilir :KK70: 👇

kuruma yeni atanan hiç tanımadığım herkese davetiye verirken ona da verdiğim bi çocuk kuzeniyle gelip roman havası çaldırmış ve kuzeniyle karşılıklı oynamıştı.. erkek tarafı beni, benim tarafım da damadı roman sanmıştı :eğlence:

Haklısınız hayal işte belki gerçek olmayacak sadece isteğim bu yönde memleketler zaten hiç söylemeyim uygun değil ama düğün denen olayda gelin şamata uyulur akrabalara değil gibi bi inancım var ama tecrübesizim işte çok karışıyorlar galiba
Doğuluysan boşa çenemizi yormayalım bir mendil verde oynayak🤣🤣🤣🤣

Nikah memurunu düğüne çağırın açık alanın en sonunda dursun siz diğer uçtan girin hafif bir müzikle nikah kıyılsın kıyıldıktan sonra toplu olarak yemeğe geçin ya da arkası kokteyl hafif bir müzik devam grup falan çağırırsanız istediğiniz ambiyansı yakalarsınız illa oynamak şart değil hafif bir müzik sohbet muhabbet maksat birlikte olmak vakit geçirmek
Ever bende bu tarz istiyorum teşekkür ederim :)

Arkadaşımın kır düğünü şeklinde yaptı kendisi ve eşi oynamayı sevmediği için sırf hareket olsun annesi mutlu olsun diye müzikleri kendi seçti . İşte başta dans müzikleri (1 tane gelin damat özel , 1 tane de misafirler için babası ile de dans etti arkadaşım çünkü ) ardından 2 3 tane oyun havası geri kalan parti şeklinde geçti aslında ona göre müzikler seçmiş..
Önemli olan müzik seçimi anlaşıldı 😀 çok teşekkürler güzel fikir oldu

Evet gerçekten anlayan çok az insan var anlattığımda çoğu kişi garip bakıyor illa o göbek atışacak yakın arkadaşlarım bile evlen de karşılıklı göbek atalım yazıyorlar 😀
o kafada değilseniz çok sıkıcı ve tuhaf gerçekten :KK70:
düğünler genelde çevreyi memnun etmek için yapılır ama ben böyle düşünmüyorum. düğün, çiftin en unutulmaz günü olmalı. dolayısı ile çift ne istiyorsa nasıl istiyorsa öyle olmalı. o kadar para dökülüyor göbek atanlar dökmüyor o parayı. düğünü kayda alırsınız muhtemelen ileride evlatlarınız falan izler, sizi gönlünüzce eğlenirken, düğününüzden keyif alırken görmeliler elalem memnun olsun diye sizin mutsuz olmanızı görmek istemezler :)

Merhaba güzel kadınlar. Benimki öncelikle büyük bi dert değil, ama deneyimli kadınlardan bilgi sahibi almak istedim. Ben düğün organizasyonunda oynamalı, göbek atmalı bi ortam sevmiyorum. Zarif, sade ama şık törenleri seviyorum. Merak ettiğim şu bunu düğün teması altında nasıl gerçekleştiririm? Sadece nikah değilde zamanı zenginleştirecek ne yapabilirim? Sadece nikah salonunda, nikah ile de evlenmek istemiyorum, ama ihtişamlı çok büyük düğünle de değil umarım anlatabildim. Özellikle göbek atmalı, oynamalı şeyleri hiç sevmiyorum kendim de oynayamam erkek arkadaşım da.Oynamayı sevmediğim ve bilmediğim için de (öğrenmek de istemiyorum) gerilmek, zorla mutlu pozları atmak hiç istemiyorum. Arkası Denizli nikahın kıyıldığı kır konsepti mekanları çok seviyorum , fakat oynama olmuyorsa o boşluk nasıl dolacak ? Nikah kısa bişey yemek ile mi takviye ediliyor acaba yardımcı olabilir misiniz

Not: Düğünü şu sıralar değil pandemi geçince ortalık sakinleşince istiyorum
Bizim öyle istediğiniz gibi oldu. Kanun ud vs ile müzik çaldı sadece

Ben de klasik dugun salonu icinde oynamali dugun istemiyorum hatta düşüncem sade bir nikah oldu hep :) pandemiyi de artik bahaneler arasina koyabilirim 😃
Düşüncem nikah olur isteyen nikah sonrasi takısını takar gider. Sonra ben aileden en yakin gördüklerim ve birkac arkadasimla (eşim tarafi da ayni sekilde olmak üzere) az kisili bir yemek organizasyonu dusunmustum. Sizinki de kir düğünü seklinde ki kir düğünlerinde genelde kokteyl masalarinda ikramliklar icecekler olur, nikah kiyilir zaten insanlar ayni masada birbirleri ile sohbet ederken vakit gecer. Normalde 8de baslayan dugun 11-12de bitiyorsa siz gündüz yaparsiniz 2 saat surer zaten fazlasi da sıkar 🤣 önemli olan mutlu olmaniz, yanınızda sevdiklerinizin olmasi yoksa saatler her acidan su gibi akip gidiyor.
Aklima birinin nikahı geldi onlar da öyle yapmıştı ama adini cikaramadim Ibrahim Büyükak idi sanırım Oğuzhan Koç'un arkadasi. Onlar da deniz kenari konsepti yapmisti diye hatırlıyorum.

Benimkisi özel bir salonda nikahtı.
Biz nikaha çıkmadan evvel fotoğraflarımızla slayt gösterisi yapıldı.
Sonra nikah merasimi.
Sonra dans ettik bizim seçtiğimiz bir parça ile.
Danstan sonra bir salona ilerledik konuklar da peşimizden...
Kokteyl masaları ve mini ikramlıklar olan bir salon.
Biz de orda bir yerde durduk. Bize takı taktılar 😄
Takı takılırken millet birbiri ile sohbette idi, kimisi takı sırasında, kimisi kamera çekimlerine bizim hakkımızda iyi dileklerde bulunuyor, kimisi bizim için hazırlanan anı defterine iyi dileklerini yazıyordu.
O salonda da mini ekranlarda bizim fotoğraflarımız dönüyordu.
Ufak detaylar ama ben sevdim.
Böyle böyle 2 2 buçuk saat doldu.
Bence yeterli idi.
Çünkü ben de düğünleri sevmem.
Ama kına gecem oldu. Aynen öyle göbek atmalı 😄
Ama nikahım güzeldi. Hala pişman değilim 10 yıllık evliyim.
Basit belki ama ben memnun kaldım.
Bir nikah daha ne kadar uzardı ki zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X