Evliler bakabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için başınız sağ olsun mekanı cennettir inş

Evet diğer düğünlere göre kısa olacak her türlü yapacak bişey yok

Evet haklısınız aslında ben bunu bi düşüneyim

ben kokteyl istemiştim

hatta ayakta idi konsept ama yaşlılar için oturacak yer ayarlarız vs demişlerdi

İyi ki insanlara oturacak yer ayarlanmiş damdan. 3 saat ayakta kimse dikilmezdi gibi geliyor bana. Ben merhaba diyip geri dönerdim.
Topuklu ayakkabiyla dikilmek herkesin harci değil.

nıkahı kokteyllı yaparsınız ıcecek ve aparatıflerı organızasyon fırmasıyla da anlasarak hafıf bır muzık ıle sunarsınız ayakta sohbetlı gecer yarım saatlık guzel olur
havuz bası veya acık hava da guzel olur bu daha cok

İyi ki insanlara oturacak yer ayarlanmiş damdan. 3 saat ayakta kimse dikilmezdi gibi geliyor bana. Ben merhaba diyip geri dönerdim.
Topuklu ayakkabiyla dikilmek herkesin harci değil.

amacım oydu zaten, merhaba diyen gitsin, oyun vs olmasın diye

ama topuklu ayakkabı ile gelmeyin demiştik, mekanın çim olduğunu vurgulamıştık

benim gelin ayakkabımın bile minicik topuğu vardı

nikah olsun alkışlansın

herkes birer içecek alsın içsin, takı takılacaksa takılsın ve gidilsin diye düşünmüştük

mekan ekstra amsa işine giriştiği için biraz daha uzun oldu işte :))

Dugunu sadece kendimiz icin yapiyorsak o kadar insani basimiza toplamanin anlamini da gormuyorum.
Biraz dugune gelecek insanlarin tarzi da dusunulmeli. Herkesin caninin sıkıldigi belki de erkenden ayrilacagi bir dugunle siz mutlu olursaniz bilemem ama ben istemezdim oyle olmasini.

Ha anladim yoksa 3 saat beklentisi oyle birsey icin fazla. O durumda dugun sahiplerine merhaba diyip giderim ben, milletle sohbet takilma vs yapamazdim.

Çok kalabalık bi organizasyon istemiyorum zaten bana kalsa düğün hiç yapmam ama ailem için çok sevdiğim insanları davet edeceğim valla bende gittiğim düğünlerde bangır bangır oyun havası müzikten çok rahatsız oluyorum o müzik kalbimde atıyor sanki yanımdakini duyamıyorum bende ondan çok rahatsız oluyorum ama ben rahatsızım diye kimse vazgeçmiyor o yüzden ben pek umursamayacağım açıkçası güm güm sesine göre güzel sakin müzikler ruhu daha doyurucu erken giderlerse de sıkıntı değil ben güm güm sesli düğünlerde hep 10-15 dk kalıyorum zaten ne yemek yiyorum ne pasta görünüp hediyesini verip gidiyorum

Ay buna cok guldum ben hayaller paris hayatlar davul zurnali dugunlerimiz

Böyle hayaller kurulup kurulup sonra ailelerin ısrarıyla davullu zurnalı düğüne geçiş yapılıyor

Ben de sadece nikah istiyordum ama aileler sadece nikahla olmaz falan deyince kıramadık açıkçası.

Bizim yemeliydi. İnsanlar yemeklerini yerken tasavvuf müziği grubu vardı. O birşeyler çaldı. Yemekten sonra nikah sonra da takı töreni ve kapanış.

Yani bizim tasavvuf müziği olan yerde siz enstrümantal hafif parçalar seçebilirsiniz o şekilde birşey yapılabilir.

Ay konuyu bir an ben mi yazdım diye düşündüm . Oynamak isteyebilecek baba ve sizinle hayalimiz çok benziyor.

Düğün kelimesine o kadar alerjiğim ki… Bu konsepti sevenler kusuruma bakmasın bana çok varoş geliyor böyle düğünler. Bu benim kendi düşüncem. Hayatım boyunca hiçbir düğünde eğlenmedim. Aksine düğüne gitmek işkenceydi benim için. Erkek arkadaşım da benim gibi birisi. Onun ailesine şimdiden söyledik. İkimiz de bu konuda taviz vermeyi düşünmüyoruz hiçbir şekilde. Sevgilim “aman yalandan oynayıver” diyecek bir insan değil. Babamın bir hayal kırıklığına uğrayacağını düşünmüyor değilim, kuzenlerimin kınalarında bile oynamış bir insan çünkü kendisi . Ona henüz söylemedim ancak isteğimize saygı duyacağını biliyorum.

Biz kokteylli bir kır nikahı planlıyoruz, yemekli de olabilir duruma göre. Çiçekli uçuş uçuş bir gelinlik, klasik ya da caz müzik hayalim var. Çocukluğumdan beri hayal ettiğim hep buydu. En tolerans gösterebildiğim şey, bu zamana kadar otel düğünleri oldu. Ancak yine de kendim için istediğim şey bu değil. Antalya’da bir yer buldum yemekli ya da kokteylli olabilir. Benim hayalimdeki mekan tam olarak şu ekleyeceğim fotoğraflar. Ayrıca çocukken oynadığım bir parkın içerisinde, duygusal nostaljik hoş bir yanı da var yani. Ben Antalyalıyım, erkek arkadaşım İstanbullu. Bu konsepti uygulamaya uygun memleketler gibi duruyor ama bakalım

Akrabalar sıkılabilir, umurumda değil. Kimseyi eğlendirmek gibi bir görevim olduğunu düşünmüyorum o gün. Hayatımızda önemli bir ana, aile kurmamıza tanıklık etmek isteyen kişiler gelsin. Kimse oynamaya gelmesin boşuna. Bunu büyük bir ihtimalle oynamayı bekleyebilecek insanlara önceden duyururuz . Bir de dediğim gibi ben düğün kelimesine alerjiğim. Davetiyelerde yemekli ya da kokteylli nikah diye yazsa insanlar anlar herhalde .

Zaten 50’şer kişi çağırmayı planlıyoruz, çoğunlukla arkadaşlarımız kuzenlerimiz vs yaşları bize yakın kişilerden oluşacaktır. Büyüklerden sadece babaannem hayatta, erkek arkadaşımın da anneanne ve dedesi var. Yaşlı nüfusunun az olması yararımıza olacak gibi geliyor bana çünkü yaşlılar daha geleneklere bağlı oluyor.

Bizde daha nişan bile yok . Evlenme teklifi bile olmadı ama 6. yılımızdayız. Kesin olarak evlenecek şekilde planlamalar yapıyoruz erkek arkadaşımla. Aileler nasıl tanışır, kaç kişi gelinir, nerede kalınır bu durumda vs. Çok beğendiğimiz eşyalar da var, gelinlik, nikah yeri bile seçtik. Tek eksik benim atanmam şu an .

Eklentiler

• F917F7DE-0858-4DB0-836B-2DA1FE78BC76.jpeg
    73,5 KB · Görüntüleme: 30
  • B12107B9-0AED-454C-9C76-9172B9D3DD59.jpeg
    68,1 KB · Görüntüleme: 32
Davul geldi diye anlattığınızda bile kanım çekildi. Sanırım ben fazlaca bahşiş falan verip nikah alanına girmeden göndermenin yolunu arardım o davulu

Valla benim arkadaslarim canli muzik yapti. Slow sarkilarla butun aksam dans edildi. Hareketli sarkilarla cosuldu. Tam barda canli muzikli gece kivamindaydi. Hayatimin en guzel gunuydu.

Çok tatlısınız.

Davul geldi diye anlattığınızda bile kanım çekildi. Sanırım ben fazlaca bahşiş falan verip nikah alanına girmeden göndermenin yolunu arardım o davulu

geldi çaldı ve gitti

o kadar uzun zaman geçmiş ki hangi araydı hatırlamıyorum

ama alan açık hava olunca böyle uzaktan geldi ses galiba ya da benim rahatsız olacak modum kalmamıştı

davulcu ile düğünde muhatap olmak başlayan davulu susturmak vs daha uygunsuz olurdu herhalde

ama az çaldılar bir iki tane çaldılar yani hemen gittiler gibi geldi bana :)))

Sana direk özelden yazacağım

Ya ama sana mesaj atılmıyor Sen bana yaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…