doktorum "kas alti yaptim" deyip kas ustu yapti(mis). ben yillar sonra kapsul oldugunu ogrenip doktor doktor dolasirken ogrendim. ilk ameliyat oldugum donemde internette bu konuda bilgi bulunamiyordu. ele gelmek degil ama kas ustu daha yapay duruyor, orasi kesin. ama benim ozel hayatimda anlasilmadi. sirt ustu yattigimda da o sertlik hissi hic olmadi (kas altinda var su an o his mesela) damla tipiydi, dikisler falan da belirgin degildi. benim acimdan kas ustu cok daha rahatti. gercekten unuttum ameliyati. kullanilan implantlar da cok daha kucuk oluyor kas ustunde. yalniz kapsul olma ihtimali yukseliyor. benim basima geldi. revizyondan sonra kas alti yapildi. bastan beri rahat edemedim.Canım mrb. Her ikisini de tecrübe edinmiş biri bulmak çok zor. Yag dokunuz olmadığı halde meden Kas üstü yapıldı? Kas üstü belli olur diyor doktorlar doku yok ise? Bir de bu belli olmama konusunda yardımcı olurmusun? Yani Kas alti protez ele gelmiyor mu? Kas üstünde ele gelir belli olur diyorlar? Bu nasıl bişey? Yani çok kötü bir his ve görüntü mu? Bana doktor her iki yöntem de olur dedi doku çok az ama iki emzirme esneklik var. Kas üstü istiyorum ama risklerini göze al demek istedi doktor. Yani ele gelme belli olma gibi.
aynen sizin anlattıgınız gibi benimde emzirme sonrası kalan bir deri sadece önümüzdeki ay ameliyat olma planım var ama bazı şeyleri okuyunca korkuyorum vazgecmekte istemiyorum.. sizin öneriniz nedir yeni olmussunuz sanırım?Ya aslında doğru ama mesela deforme olmuş sutyende durmayan boş deri de insanı mahvediyor benim çok yeni iki gün oldu 75a olaydı diri olaydı asla yaptirmazdim ama işte diğeri de üzüyor insanı
Henüz çok yeni benim de ben de korkuyorum tabi burayı okuyunca güzel mi evet değer mi şimdilik evet çünkü çok takmıştım kafamaaynen sizin anlattıgınız gibi benimde emzirme sonrası kalan bir deri sadece önümüzdeki ay ameliyat olma planım var ama bazı şeyleri okuyunca korkuyorum vazgecmekte istemiyorum.. sizin öneriniz nedir yeni olmussunuz sanırım?
Protezin oturmasi ne kadar zaman aldı . Masaj uygulamismiydiniz11 senedir silikonlarım var. gayet dogal meme kıvamı. evet ilk 1 yıl sert yapay bi goruntu oluyor ama 6 ayda yumusama ideal. 1 seneye dogruda normal meme kıvamı. ben emzirdim de sıkıntı yasamadım
evet uyguladım. 6 aya kadar tam seklonı alıyor.yumusama da 1-1.5 yılProtezin oturmasi ne kadar zaman aldı . Masaj uygulamismiydiniz
Çok teşekkür ederim. 5 gün oldu ameliyat olalı okadar çirkin bir görüntü varki şuan hiç duzelmeyecek gibi geliyorevet uyguladım. 6 aya kadar tam seklonı alıyor.yumusama da 1-1.5 yıl
Düzelecek merak etmeyin sadece biraz sabırlı olmanız gerekiyorÇok teşekkür ederim. 5 gün oldu ameliyat olalı okadar çirkin bir görüntü varki şuan hiç duzelmeyecek gibi geliyor
uzun süre önce taktırıp hala memnuniyeti devam eden birisiniz. Artık kafam ambale oldu nerde kim için ne okuduğumu hatırlamıyorum, yazdıysanız da tekrarlatıcam sanırım size. hangi marka, nasıl ve kaç cc konmuştu size? dr unuz kimdi?evet uyguladım. 6 aya kadar tam seklonı alıyor.yumusama da 1-1.5 yıl
izmirde cenk tokat. 375 cc, high profil, yuvarlak, mentor marka pütürlü yüzey. dusl plan yöntem.uzun süre önce taktırıp hala memnuniyeti devam eden birisiniz. Artık kafam ambale oldu nerde kim için ne okuduğumu hatırlamıyorum, yazdıysanız da tekrarlatıcam sanırım size. hangi marka, nasıl ve kaç cc konmuştu size? dr unuz kimdi?
Eşiniz ne diyor canımben yaptırmanız taraftarıyım. meme dokunuz vardır yetiyodur bişey diyemem o konuda. ama benım ergen memesi gibi sadece sağda az bi çıkıntı solda oda yoktu. plajda denize girmeye utanıyodum ve en tenha yerleri seciyordum. albümümde öncesi sonrası var bakabilirsiniz. benle özdeşleştiler artık. 11 yıldır beraberiz. ilk basta yanı amelıyat oldugunuzda ödemler ve sırt agrısı oluyo,ama zamanla hepsi geciyor. ben yüzüstü yatmayı seven biriydim. ilk bir sene yatamadım ama sonrasında yatıslarında rahatladı. yine yatıyosunuz yuzustu ama iki top üstünde gibi oluyodu. 1.5 yıldan sonra hepsı gectı. ikizlerim oldu emzirdim ve sarkmam olmadı. olsaydıda protez cıkmadan dıklestırme oluyor demişti doktorum ama sıkııntı yasamadım. plajda dik dik memelerim var yılların acısını cıkartıyorum.
gercekten hazırsanız yaptırın. ben sahsen ki izleyin beni görürsünüz resimleri o memelerle evlenmek istemediğim için yaptırdım.