EVLI SILIKONLU ARKADASLAR! EŞİM DOKUNDUĞUMDA NE HİSSEDECEĞIM DİYOR

doktorum "kas alti yaptim" deyip kas ustu yapti(mis). ben yillar sonra kapsul oldugunu ogrenip doktor doktor dolasirken ogrendim. ilk ameliyat oldugum donemde internette bu konuda bilgi bulunamiyordu. ele gelmek degil ama kas ustu daha yapay duruyor, orasi kesin. ama benim ozel hayatimda anlasilmadi. sirt ustu yattigimda da o sertlik hissi hic olmadi (kas altinda var su an o his mesela) damla tipiydi, dikisler falan da belirgin degildi. benim acimdan kas ustu cok daha rahatti. gercekten unuttum ameliyati. kullanilan implantlar da cok daha kucuk oluyor kas ustunde. yalniz kapsul olma ihtimali yukseliyor. benim basima geldi. revizyondan sonra kas alti yapildi. bastan beri rahat edemedim.
lutfen iyi arastirin. hic olmak istemeyebilirsiniz bu ameliyati. bu forumda ben ve bir kac arkadas yaziyoruz yasadiklarimizi. dokulariniz cok azsa belli bir sureden sonra bu ameliyatin geri donusu yok.

Ya aslında doğru ama mesela deforme olmuş sutyende durmayan boş deri de insanı mahvediyor benim çok yeni iki gün oldu 75a olaydı diri olaydı asla yaptirmazdim ama işte diğeri de üzüyor insanı
aynen sizin anlattıgınız gibi benimde emzirme sonrası kalan bir deri sadece önümüzdeki ay ameliyat olma planım var ama bazı şeyleri okuyunca korkuyorum vazgecmekte istemiyorum.. sizin öneriniz nedir yeni olmussunuz sanırım?

Henüz çok yeni benim de ben de korkuyorum tabi burayı okuyunca güzel mi evet değer mi şimdilik evet çünkü çok takmıştım kafama

11 senedir silikonlarım var. gayet dogal meme kıvamı. evet ilk 1 yıl sert yapay bi goruntu oluyor ama 6 ayda yumusama ideal. 1 seneye dogruda normal meme kıvamı. ben emzirdim de sıkıntı yasamadım
Protezin oturmasi ne kadar zaman aldı . Masaj uygulamismiydiniz

evet uyguladım. 6 aya kadar tam seklonı alıyor.yumusama da 1-1.5 yıl
uzun süre önce taktırıp hala memnuniyeti devam eden birisiniz. Artık kafam ambale oldu nerde kim için ne okuduğumu hatırlamıyorum, yazdıysanız da tekrarlatıcam sanırım size. hangi marka, nasıl ve kaç cc konmuştu size? dr unuz kimdi?

izmirde cenk tokat. 375 cc, high profil, yuvarlak, mentor marka pütürlü yüzey. dusl plan yöntem.

Canım yaptırman gereken küçük bir silikon taktırman o zaman

üstünü kapatacak kadar meme dokun varsa.

kendini iyi hissedersin.

ama ele geliyor. Çok büyük yumuşak memenin içşne konulmuş küçük silikon dışında ele gelmemesi imkansız

yatınca top gibi dik duruyor. Yayılmıyor ya da hoplamıyor.

Eşiniz ne diyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…