- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
dual plan yöntemi. 375 cc yuvarlak, pütürlü yüzey, high profilkas üstü mü
Valla bence kucuk daha guzel emin olunBen bi kere daha düşüneyim o zaman benim tahtalara alıştım malum hep öylelerdi ama güzellik uğrunada kendi rahatımı sağlığımı hiç bozmayayım.. Ahhh cicişler Keşke biraz daha büyük olaydınız
protezi orda hissediyor muyuz hep? Nasıl bir duygu? Yani hissediyorsak da rahatsız edici miben yaptırmanız taraftarıyım. meme dokunuz vardır yetiyodur bişey diyemem o konuda. ama benım ergen memesi gibi sadece sağda az bi çıkıntı solda oda yoktu. plajda denize girmeye utanıyodum ve en tenha yerleri seciyordum. albümümde öncesi sonrası var bakabilirsiniz. benle özdeşleştiler artık. 11 yıldır beraberiz. ilk basta yanı amelıyat oldugunuzda ödemler ve sırt agrısı oluyo,ama zamanla hepsi geciyor. ben yüzüstü yatmayı seven biriydim. ilk bir sene yatamadım ama sonrasında yatıslarında rahatladı. yine yatıyosunuz yuzustu ama iki top üstünde gibi oluyodu. 1.5 yıldan sonra hepsı gectı. ikizlerim oldu emzirdim ve sarkmam olmadı. olsaydıda protez cıkmadan dıklestırme oluyor demişti doktorum ama sıkııntı yasamadım. plajda dik dik memelerim var yılların acısını cıkartıyorum.
gercekten hazırsanız yaptırın. ben sahsen ki izleyin beni görürsünüz resimleri o memelerle evlenmek istemediğim için yaptırdım.
Teşekkür ederim olduğu kadar deyip oturucaz artıkValla bence kucuk daha guzel emin olun
En mantiklisi..arastirin.tamam bende yaptirdim ama gercekten keske kendime bu kotulugu yapmasaydim diyorum.3 ayda 2 ameliyat gecirdim.birakin kalsin dogali daha guzel.begenmeyen begenmesin sagligimiz gorselimizden daha onemli.Teşekkür ederim olduğu kadar deyip oturucaz artık
Beğenmeyecek birleri yok hayatımda şükğr ki yalnızım ama kendim bakınca eksik gibi duruyorum sanki.. Emzirirken fazlasıyla vardı sonra eski haline döndüler ne hikmetse.. orda bişey eksik gibi duruyor ama Tabiki tecrübesi olan daha iyi biliyordur.. bi senedir aklıma yatmıştı hep olumlu olumsuz araştırdım ama bilmiyorum yani aklımı bi gün zorlarsam yaptırıcamEn mantiklisi..arastirin.tamam bende yaptirdim ama gercekten keske kendime bu kotulugu yapmasaydim diyorum.3 ayda 2 ameliyat gecirdim.birakin kalsin dogali daha guzel.begenmeyen begenmesin sagligimiz gorselimizden daha onemli.
Ben de 3 yıldır silikonluyum bekarım ama çocuk sahibi olduktan sonra emzirme dönemini merak ediyorum karpuz kadar mı olurlar ki? Veya emzirme döneminden sonra sünerler mi sarkarlar mı çok merak ediyorum açıkçası11 senedir silikonlarım var. gayet dogal meme kıvamı. evet ilk 1 yıl sert yapay bi goruntu oluyor ama 6 ayda yumusama ideal. 1 seneye dogruda normal meme kıvamı. ben emzirdim de sıkıntı yasamadım
olmuyo oyle. ama makınayla sagmayın o zaman sarkma yasayabılırsınız. ben hıc makıne kullanmadım.Ben de 3 yıldır silikonluyum bekarım ama çocuk sahibi olduktan sonra emzirme dönemini merak ediyorum karpuz kadar mı olurlar ki? Veya emzirme döneminden sonra sünerler mi sarkarlar mı çok merak ediyorum açıkçası
11. yjla girdim. benım elıme protez hiç gelmedi ki benım meme dokum sıfırdı. yumusayıp kıvama geldımı siz bile unutuyosunuz protezi. ben sadece 1 yıl boyunca yuzustü yatamadım. yattım ama ıkı top üstünde gibi ama oda yumusayınca gecıyor. yaptırın bence. ben tek kendime saydıgım zaman ilk 4 gündü. oturur vazıyette yatıyosun ve kalkmak çok zorluyo. yürüme iyi sıkıntı yok ama o ilk 4 gün cok zorladı. oda amelıyat yanı gayet normal. sonrasındakı özgüven için az bi süre bileprotezi orda hissediyor muyuz hep? Nasıl bir duygu? Yani hissediyorsak da rahatsız edici mi
Merhaba hamileymişsiniz acaba hamilelik öncesi ve şuan görüntüsünü görmem mümkün mu? Çok büyüyor? Ben de hamilelik düşünüyorum bir-kac seneye34 bedenim 400cc high profil yuvarlak kas altı silikonlarim var.Buyuk ve gösterişli olması benim tercihimdi hiç pisman dilim.21.gun işime döndüm ve hiçbir sorunum yoktu.Memenin yumuşaması zaman aliyo tabi e bu da çok normal.Suan hamileyim patlicak gibilerama olsun seviorum ben büyük meme bu arada eşim dokununca eline protez gelmio hissetmesi imkansiz zaten kasin altında.
Sorma canım şuan ben bile görmek istemiorum çok acı cekiorum.Asiri aşırı sistiler büyüdüler seffaflastilar resmen içini goruorum memelerimin.Hicbiseye sigamiorum.Merhaba hamileymişsiniz acaba hamilelik öncesi ve şuan görüntüsünü görmem mümkün mu? Çok büyüyor? Ben de hamilelik düşünüyorum bir-kac seneye
Protezden mi aciyorSorma canım şuan ben bile görmek istemiorum çok acı cekiorum.Asiri aşırı sistiler büyüdüler seffaflastilar resmen içini goruorum memelerimin.Hicbiseye sigamiorum.
34 beden ile 400 cc yaptırmak cesaret ister gerçekten34 bedenim 400cc high profil yuvarlak kas altı silikonlarim var.Buyuk ve gösterişli olması benim tercihimdi hiç pisman dilim.21.gun işime döndüm ve hiçbir sorunum yoktu.Memenin yumuşaması zaman aliyo tabi e bu da çok normal.Suan hamileyim patlicak gibilerama olsun seviorum ben büyük meme bu arada eşim dokununca eline protez gelmio hissetmesi imkansiz zaten kasin altında.
Canım mrb. Her ikisini de tecrübe edinmiş biri bulmak çok zor. Yag dokunuz olmadığı halde meden Kas üstü yapıldı? Kas üstü belli olur diyor doktorlar doku yok ise? Bir de bu belli olmama konusunda yardımcı olurmusun? Yani Kas alti protez ele gelmiyor mu? Kas üstünde ele gelir belli olur diyorlar? Bu nasıl bişey? Yani çok kötü bir his ve görüntü mu? Bana doktor her iki yöntem de olur dedi doku çok az ama iki emzirme esneklik var. Kas üstü istiyorum ama risklerini göze al demek istedi doktor. Yani ele gelme belli olma gibi.merhaba
hem kas alti hem kas ustunu tecrube ettim. yag dokum yoktu. kas ustunde sirt ustu yattiginizda sertlik hissi olmuyor ama kas altinda oluyor ne kadar zaman gecse de. bu arada tum bu ameliyatlari doktorlarimin dogru bilgi vermemesi sonucu sonucu yasadim. lutfen konuyu iyi arastirin. bu ameliyati hic olmamayi tercih edebilirsiniz.
Bu ameliyati olmak icin cok iyi düşünün.Gogus implant hastaligi bll alcl yi arastirin.otoimmün sistem bozukluguna yol acip acmadigini arastirin.eger hala yaptirmakda kararliysaniz kaslarinizi kestirmeyinCanım mrb. Her ikisini de tecrübe edinmiş biri bulmak çok zor. Yag dokunuz olmadığı halde meden Kas üstü yapıldı? Kas üstü belli olur diyor doktorlar doku yok ise? Bir de bu belli olmama konusunda yardımcı olurmusun? Yani Kas alti protez ele gelmiyor mu? Kas üstünde ele gelir belli olur diyorlar? Bu nasıl bişey? Yani çok kötü bir his ve görüntü mu? Bana doktor her iki yöntem de olur dedi doku çok az ama iki emzirme esneklik var. Kas üstü istiyorum ama risklerini göze al demek istedi doktor. Yani ele gelme belli olma gibi.