EVLI SILIKONLU ARKADASLAR! EŞİM DOKUNDUĞUMDA NE HİSSEDECEĞIM DİYOR

Yinede orijinal meme kadar yumuşak olmuyor dürüstce söyliyim :) Benim 5 ay oldu ama hala bi tık sertlik hissediliyor, öyle rahatsız edici boyutta değil tabiki. En belli olan kısım ise sırtüstü yatınca memenin yayılmaması, yatsan bile dik durması. Ama verdiği özgüven ve mutluluk bunların önüne geçiyor bence.

Benimki de yayilmiyo 6.ayda dahada yumusuyo merak etme

merhaba
hem kas alti hem kas ustunu tecrube ettim. yag dokum yoktu. kas ustunde sirt ustu yattiginizda sertlik hissi olmuyor ama kas altinda oluyor ne kadar zaman gecse de. bu arada tum bu ameliyatlari doktorlarimin dogru bilgi vermemesi sonucu sonucu yasadim. lutfen konuyu iyi arastirin. bu ameliyati hic olmamayi tercih edebilirsiniz.

En güzeli hiç yaptırmamak zaten.ama hickimse sorunlardan bahsetmiyo malesef hicbir platformda bende bagira bagira soyluyorum.boşverin kücük olsun sizin olsun.benim hic yoktu yaptirdim.keske diyorum simdi hic yaptirmasaydim.bosuna rahatimi bozdum.

Bişey sorabilir miyim artıları eksileri neler acaba

Bişey sorabilir miyim artıları eksileri neler acaba
Artısı büyük memeler..eksisi rahatsız uyku,hareket kısıtlığı,kas ağrısı,omuz agrisi,boyun agrisi,hantal goruntu,her sabah tas gibi uyanmak,bedeninize uygun kiyafet bulamamak,mesela ben 36 bedenin alt taraf oluyo ust taraf olmuyor..velhasil kelam aklı olan yaptirmasin vucudun dogasiyla oynamamak lazimmis acı bi tecrubeyle ogrenmis olduk..görüntü guzel mi guzel evet..ama saglikli olmak konforlu olmak daha guzel.

Üzüldüm şuan çok geçmiş olsun.. Bu sürekli böyle devam mı ediyor Peki aradan çok zaman geçsede hala zorlanıyor musunuz.. ilk başlarda mı oluyor bu sıkıntılar

Üzüldüm şuan çok geçmiş olsun.. Bu sürekli böyle devam mı ediyor Peki aradan çok zaman geçsede hala zorlanıyor musunuz.. ilk başlarda mı oluyor bu sıkıntılar
Tam 8 ay oldu hoş 3 sene once yaptiran arkadaslarimdada ayni problemler var.belki 1 sene sonra daha iyi olur bilemiyorum ama dedigim gibi herseyin dogalı makbul.vucudumuza bosu bosuna yabanci bi madde koydurduk.

Tam 8 ay oldu hoş 3 sene once yaptiran arkadaslarimdada ayni problemler var.belki 1 sene sonra daha iyi olur bilemiyorum ama dedigim gibi herseyin dogalı makbul.vucudumuza bosu bosuna yabanci bi madde koydurduk.
Hiç yeltenmeyeyim o zaman yaa.. Zaten sağlık problemlerim var birde keyfiye kendimi kestirmeyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…