EVLI SILIKONLU ARKADASLAR! EŞİM DOKUNDUĞUMDA NE HİSSEDECEĞIM DİYOR

Çok teşekkür ederim
Rica ederim.yaptiran hemen hemen herkes cok guzel cok guzel oldu diyip duruyor.evet güzel benimkilerde güzel bi dekolte giyiyorum gozler hep orda mesela.ama mesele disariya nasil gorundugumuz degilmiş nasıl rahat hissedecegimizmis.bunlarla rahat etmek simdilik zor belki 1 2 sene sonra ederiz rahat.degermi bence degmezmiş.memesiz hallerimi özlüyorum resmen en azindan bi tisort giyip cikiyodum simdi tisortten bile fiskiriyo

Ya aslında doğru ama mesela deforme olmuş sutyende durmayan boş deri de insanı mahvediyor benim çok yeni iki gün oldu 75a olaydı diri olaydı asla yaptirmazdim ama işte diğeri de üzüyor insanı

Ya aslında doğru ama mesela deforme olmuş sutyende durmayan boş deri de insanı mahvediyor benim çok yeni iki gün oldu 75a olaydı diri olaydı asla yaptirmazdim ama işte diğeri de üzüyor insanı
Benim sıfırdı gogus ha duvar ha ben.ama saglikliydim mutluydum valla bunlari taktirdiktan sonra ne saglik kaldi ne rahat.

Çıkartmayı düşünüyor musunuz o nasıl bir süreç acaba
Suanda tedavi goruyorum.ozon tedavisi+nöral terapi+kuru iğneleme+fizik tedavi ki ben sporcuyum.tedavim bitsin karar verecegim zira suanda doktorlae hic bir cerrahi isleme izin vermiyorlar dokular zedelendigi ve henuz iyilesemedigi icin.

Suanda tedavi goruyorum.ozon tedavisi+nöral terapi+kuru iğneleme+fizik tedavi ki ben sporcuyum.tedavim bitsin karar verecegim zira suanda doktorlae hic bir cerrahi isleme izin vermiyorlar dokular zedelendigi ve henuz iyilesemedigi icin.
Çok geçmiş olsun sağlıkla kurtulun bakalım inşallah

Çok geçmiş olsun sağlıkla kurtulun bakalım inşallah
Çok tesekkur ederim.İnsallah az kaldi tedavinin bitmesine en azindan agrilarim yanmalarim azaldi.kolumu rahat kullanabiliyorum boyun agrilarimda azaldi.meme buyutmede bu tarz hastalar geliyormus fizik tedavi doktoruma.ama estetik cerrahların çoğu bunlardan bahsetmiyor malesef.

Merhaba boy kilo ve kaç cc takıldı acaba

Merhaba her ikisini neden yaptırdınız?Çıkarttınız mi?Hangisini tavsiye edersiniz?

Merhaba her ikisini neden yaptırdınız?Çıkarttınız mi?Hangisini tavsiye edersiniz?
ilkinde doktorum kas alti yapacagini soyleyip kas ustu yapmis. ayrica kendisi ne zaman istersem cikarabilecegimi ve memenin toparlayacagini soylemisti. 11 sene sonra kapsul oldu. cikarmak istedim. ama ogrendim ki o kadar uzun sure sonra yag dokusu olmayan bir insan implanti cikardiginda telafi edilemeyecek bir deformasyon oluyormus. lift olamiyor yani. ikinci ameliyati bu sebeple oldum.
tavsiyem bu ameliyati olmamaniz.

Tedaviler bitince cik Tedavi bitince çıkacak ama değil mi offf ya iyice moralim bozuldu zaten canım aciyor para da verdim Bi ton çok zor ya kadın olmak

Aslında çok haklısınız. Ne iyisi olmamak ama malesef erkek gibi olmak da ayrı bir rahatsızlık veriyor bana Şuanda kasalti mi yapıldı? 11 sene kas üstü mu gezdiniz?

Aslında çok haklısınız. Ne iyisi olmamak ama malesef erkek gibi olmak da ayrı bir rahatsızlık veriyor bana Şuanda kasalti mi yapıldı? 11 sene kas üstü mu gezdiniz?
ne hissettiginizi biliyorum. ergenlik doneminde degisen bir sey olmadi bende.
11 sene kas ustuydu ve evet kas alti su an. kapsul riski cok daha dusuk ama zaman zaman agri ve baska seyler yasanabiliyor.
unutmayin belli bir sure sonra bu islemin geri donusu olmuyor.

Herşeye rağmen hangisi daha konforlu

Ben bi kere daha düşüneyim o zaman benim tahtalara alıştım malum hep öylelerdi ama güzellik uğrunada kendi rahatımı sağlığımı hiç bozmayayım.. Ahhh cicişler Keşke biraz daha büyük olaydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…