• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli olup başkasından hoşlanmak?

Akdeniz_rose07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2018
48
7
1
35
Evliyim ama uzun zamandır eşimden ilgi görmüyorum sabah 8 de uyanır kahvaltı hazırlarim hiçbir şey yapmadan gider, teşekkür bile bazen unutuluyor. Yüzüme dahi bakmıyor o kadar yoğun ki. Onu da anlıyorum ama insan biraz ilgi gösterir. Komşumdan hoşlanmak suç mu? Kötü hissediyorum.

Çok teşekkür ederim canım benim, anladın beni yargılama yapmadan. Çok kötü hissediyorum ama ben ne yapacağım?

Çok teşekkür ederim canım benim, anladın beni yargılama yapmadan. Çok kötü hissediyorum ama ben ne yapacağım?
E eşin 8de gidiyormuş işte, o saatten sonra komşuna yeşil ışık yanabilirsin. Taa ki eşinin işten dönme saatine kadar.

Ama sen yine bi yarım saat kadar önce gönder hoşlandığın komşunu. Ne olur ne olmaz:işsiz:

Komşumdan hoşlanmak suç mu? Kötü hissediyorum.
Eşinin iş arkadaşından hoşlanması suç mu ?
Yakmayın şu adamların başını yaa ! Boşan git ,kimden hoşlanıyorsan hoşlan.

Bu arada yoğunluğundan şikayet etmişsin, çalışmasın taş yiyin yada sen de çalış, yükünü hafiflet

Haklısın evet ama ben zamanında çalıştım istemedi. Ilgi de göstermiyor. Bir insan nasıl böyle ilgisiz olur?

Haklısın ama kolay olmuyor ki herkes boşanmaktan bahsediyor ve kolay değil ki o kadar... Bilinemez nedenler. Yargılamak çok kolay.

Back