Ben cocukluk aşkımla evlendım canım 10 sene görüştük 11 senemizde evlendık cok mutluyım allaha şükür 6 aylıkta bi kızım var esimde bi erkekte aranan tüm özellikler var hiç pişman olmadım aşk evliliği başkaHerkese merhaba. Ben 25 yaşındayım erkek arkadaşım 29 yaşında. Erkek arkadaşım son aylarda sürekli evlenmek istediğini söylüyor. Tek konumuz artik bu. Sürekli bunu konuşuyoruz. Bende evlenmeyelim demiyorum ama çok korkuyorum.
Neden?? Çünkü cevremde mutlu huzurlu bir evlilik göremiyorum. Yeni evlenenler bile bekarken her şey daha güzeldi, daha rahattım neden evlendim ki? Sürekli bunları işitiyorum. Hatta forumda da çok denk geliyorum ve evli olanlardan yorum bekliyorum...
Lütfen objektif küçükte olsa bir yorum bırakın. İyiki evlendim mi / niye evlendim mi . Makul sebeplerle bana yardımcı olun lütfen.
vavvv cok sevdim ben bu lafi yaaaaaaaEvlilik kale gibidir derdi Ananem disardakiler içeri girmek ister, icerdekiler dışarı çıkmak ister ne kadarda doğru :))
Yorumlarınız çok hoş ,o kil yumaklarindan bende 3 tane var .Evi bir gün supurmeyince düşünün artık ne hale geliyor.Bende çok şikayetçiyim bende mi 3 unu epilasyon gondersem aslında iyi fikirmis.Normalde kendi evimi haftada bi gün süpürsem yetiyordu Hatta bazen evde olmadığım günler 2 haftayı buluyordu... evlendik ikinci gün yerlere bakıyorum full kıl,tüy. Allah Allah dedim nerden geliyor bu kıllar. Çünkü akıl var mantık var o kadar kıl düştüyse adamın kılsız kalması lazım. 2-3 ay böyle devam etti ama fena halde bozuldum. Ben kıl süpürmek için mi evlendim moduna girdim. Depresyondan ölüyordum. Kilo falan aldım sinirden. Şimdi yaptığım yemekten adamın kılı çıkıyor alıyorum atıyorum yere. Evi süpürmeye de adamın kolunu bacağını göbeğini süpürmekte başlıyorum. Keşke evlenmeden önce lazer veya ağda yaptır diye baskı yapsaymışım. Şimdi dua ediyorum inşallah doğacak çocuğumuz kıl yönünden bana çeker
İyide sen hiç evlenmicekmisin ben anlayamadım neden beklediğini...
Ne saçma bi düşünce çocuk için evlilik evlen çocuk yap ayrıl de bari insan evlenecek kadar sevmediği insanla neden evlensin neden çocuk yapsın pardonda?Çocuk sahibi olmak istiyorsanız evlenin
O sizin düşünceniz, bu da benim düşüncemNe saçma bi düşünce çocuk için evlilik evlen çocuk yap ayrıl de bari insan evlenecek kadar sevmediği insanla neden evlensin neden çocuk yapsın pardonda?
Evlilik kale gibidir derdi Ananem disardakiler içeri girmek ister, icerdekiler dışarı çıkmak ister ne kadarda doğru :))
Merhaba CNm ne kadar sevgide olsa tek tarafın ısrarı ile evlilik olmaz. İyi vakit geçirebilmek ayrı bir insanla özellikle de karşı cinsle bir evin içinde bir ömür yaşamak ayrı bişey.Herkese merhaba. Ben 25 yaşındayım erkek arkadaşım 29 yaşında. Erkek arkadaşım son aylarda sürekli evlenmek istediğini söylüyor. Tek konumuz artik bu. Sürekli bunu konuşuyoruz. Bende evlenmeyelim demiyorum ama çok korkuyorum.
Neden?? Çünkü cevremde mutlu huzurlu bir evlilik göremiyorum. Yeni evlenenler bile bekarken her şey daha güzeldi, daha rahattım neden evlendim ki? Sürekli bunları işitiyorum. Hatta forumda da çok denk geliyorum ve evli olanlardan yorum bekliyorum...
Lütfen objektif küçükte olsa bir yorum bırakın. İyiki evlendim mi / niye evlendim mi . Makul sebeplerle bana yardımcı olun lütfen.
sen evlilikten değilde... adamın karakterinden şüphelisin...zaten düzgün değilse bırak gitsin laylaylom yapacaksın yıllarca adamın karekterini gözardı edip evliliğe mi suçu atacaksın ? evlenince mi değişecek
Adam karektersizse değişir evlilik alakası olmadan değişir yada sevgiliyken her naneyi yiyip ay evlendik diyip sonra yaşanacak bişi kalmazsa değişir
Evliliğe suçu atıp kendinizi kandırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?