Evli olanlar lütfen yorum yapın

Seviyorsanız ,sevgi bizim karşılığını görüyorsanız,her türlü zorluğu ,sıkıntıyı ,birlikte asabilirim diyorsanız evlenin.Evlilik karşılıklı fedakarlık yapılırsa devam ediyor.Paylasimlar arttıkça mutlu oluyorsunuz.Benim bu sene 20 inci yılım sevdim ve sevildiğimi hissettiğim için zorluklara sabrettim.Cok şükür .

Evlilik güzel birşey canım klişe olacak ama katşılıklı anlayış saygı ve kafa dengi olunması gerek. Ben 1 yıllık evliyim 3 yıllık flörtüm oldu evet ilk başlarda insan zorlanıyor 30 lu yaşlarda evleniyorsan. Bence erkek arkadaşın ciddiyse senin için güzel haber

5 yıldır evliyim ,7.5 senedir beraberiz. .iyi ki iyi ki eşimle evlenmisim diyorum..ama bu kavram kişiden kişiye göre,maddi manevi şartlara göre değişkenlik gösterir .kiminin eşi Pasiftir ailesine karşı koruyamaz, kiminin borcu vardır çalışmaz tembeldir kadın evi gecindirir, kiminin eşi yalan söylüyordur kiminin garip istekleri vardır,bazı kadinlar enerjiktir eşi ayak uyduramaz bazısinda tam tersi..

Ben cocukluk aşkımla evlendım canım 10 sene görüştük 11 senemizde evlendık cok mutluyım allaha şükür 6 aylıkta bi kızım var esimde bi erkekte aranan tüm özellikler var hiç pişman olmadım aşk evliliği başka

Yorumlarınız çok hoş ,o kil yumaklarindan bende 3 tane var .Evi bir gün supurmeyince düşünün artık ne hale geliyor.Bende çok şikayetçiyim bende mi 3 unu epilasyon gondersem aslında iyi fikirmis.

Bide koca bu kocaa iyi bişey olsaydı adını koca değil gonca koyarlardı derdi dedemle kavga ettiklerinde :)) çok ağır suçlar , sebepler olmadıkça aldatma , kaynana faktörü , aile baskısı vs . Evlilik iyi yada kötü düşe Kalka güzel bişey ve herkes belli bir yaşa gelince evlilik isteğine giriyor hormonsal yada toplum baskısı bilemicem . Ama çevremde en özgür ruhlu insanlar bile 30 a geldiklerinde olsun artık diye gözlerini dört açmaya başladılar . Sen daha o yaşlara gelememissin ama sevdiğin varken değerlendir derim

İyide sen hiç evlenmicekmisin ben anlayamadım neden beklediğini...

şuan benim is durumlarından bekliyoruz evliliği başka bir sebep değil. Evlenmeyi düşünüyoruz tabi. Ben sadece korkumu dile getirdim yaşayan daha iyi bilir diye. Evli olanlarda yorumlarını esirgemedi sağolsun

Merhaba CNm ne kadar sevgide olsa tek tarafın ısrarı ile evlilik olmaz. İyi vakit geçirebilmek ayrı bir insanla özellikle de karşı cinsle bir evin içinde bir ömür yaşamak ayrı bişey.

sen evlilikten değilde... adamın karakterinden şüphelisin...zaten düzgün değilse bırak gitsin laylaylom yapacaksın yıllarca adamın karekterini gözardı edip evliliğe mi suçu atacaksın ? evlenince mi değişecek
Adam karektersizse değişir evlilik alakası olmadan değişir yada sevgiliyken her naneyi yiyip ay evlendik diyip sonra yaşanacak bişi kalmazsa değişir
Evliliğe suçu atıp kendinizi kandırmayın

Her genç kızın başına gelir klişesinde bir durum evlilik..
Pişman ettirmesin Allah, şaşırtmasın da yeter ki..
Bende mutluyum ve iyi ki diyenlerdenim ama evlilik bu belli olmaz..
10 yıl mutlu evlilikten sonra da hüsrana uğrayanları (Talih oyunu mübarek) gördü bu gözler

bana mi yazdiniz bunu? anlayamadım tam. Ben sevgilimle ilgili olumsuz birşey yazmadım sadece yorum istedim insanların yaşadıklarından

Biz ne desek bos.
8 yillik evliyim, gun oldu lanet olsun neden evliyim dedim, gun oldu iyiki evlenmisim.
Evlilik inisli cikisli bisey, aradaki iliski surekli ton degistirir hele ki cocuk oncesi cocuk sonrasi.. evliligin ilk yillari dusunulenin aksine zordur genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…