Evli olana kız denir mi

Hayatsahnem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
318
75
98
Kızlar evli olanlara yaşı küçük olsa da kadın mı dersiniz mesela 20 22 yaşında evli birine kız diyorum ben hatta 28 bile olsa görünüşü genç kız gibiyse kız diyorum. İlk evlendim zaman çevremdekiler kadın diyince tuhafıma gitmişti şu an 31 yaşındayım kocaman kadınım yine de biri şu kadın dedigin de tam alışamadım ama 20 falan olsam hiç kaldıramam size dersiniz? :)

Bu tür zihniyetler yok olmalı:)
Yani zihniyet şu; bakire bir kız evlenince kadın olur ve artık kız denmez.
Kusasım geliyor cidden:)
Geçen bir arkadaşımdan konuşuyorduk dedim gelinliği çok güzeldi çok da yakıştı kıza yaa. Komşum atladı lafa "o kadın artık" diye. Böyle ayrımlar cidden mide bulandırıcı.

Bence de genc olan kizdir 19 20 yasinda biri evli de olsa kadin diyemem. Bakirelikle bi alakasi yok ayni sekilde 30 yasindaki birine bekar oldugu icin kiz demek garibime gider.

Daha genc durandan bahsederken kiz diyoruz daha olgun olan kisiden bahsederken de kadin ama bunun evli olup olmamasiyla alakasi yok goze genc gorunuyorsa evlide olsa bekarda kiz derim ama annemede arada kiz napiyosun derim:) ay hic boyle dusunmedim bunlari valla kadin kiz falan filan:)

Bu tür zihniyetler yok olmalı:)
Yani zihniyet şu; bakire bir kız evlenince kadın olur ve artık kız denmez.
Kusasım geliyor cidden:)
Geçen bir arkadaşımdan konuşuyorduk dedim gelinliği çok güzeldi çok da yakıştı kıza yaa. Komşum atladı lafa "o kadın artık" diye. Böyle ayrımlar cidden mide bulandırıcı.
ya ne salak.... ağzımı bozmıcaktım ama tutamadm valla

bende bu ayrımı anlamıyorum
dişi işte ne önemi var bakiremi evlimi bekarmı

Biz annem kardeşlerimle beraber takildigimizda 3 kiz gezdik vs sohbet ediyoruz. Kimi evli kimi bekar.. Esim de bazen hayirdir kiz der hosuma gider.. Yerine gore.. Yasli genc evli bekar fark etmez.. iki kadin bir kiz geziyoruz mu diyelim.. Bak sen yaslisin kadinsin! Bak sen evlisin artik kiz degilsin! Hic hos degil..

Back
X