Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

slm kızlarr,,nasılsınız,çok sıkıcı bir gündü:5:

selam canim :16::16: iyyim ben sen nasilsin :3: bugün kadin doktorumu aradim, dedimki ev doktorum bana prolaktin icin ilac vermedi, o da tiroid ilacinla tiroidi giderirsen prolaktininde düser dedi, yani is tiroidde anlasilan :31: ya bunu bana ev doktorumda söyleyebilirdi kadin ben bilmiyom diyo yaaa :57::57: ama kadin doktorum cok iyi ya, herseyi güzelce anlatti, ilaca basladiktan 8 hafta sonra gel bana dedi kan vericem yine tiroide bakicak, bugün basladim ilacada, ev doktorumda 3 ay sonra gel demisti :97: ay birine gitsem olmuyor sanki :52: 2 ayri doktora kontrol olcam ya neyse bakalim bu da iyi

kızlar şu depilissima nın sir ağda setini aldım 35 tl ye,içinde sir ağda rolonu,ısıtıcısı,temizleme mendilleri,ve çekmek için kağıtları,,,
valla şimdiye kadar ben bu ürünü niye kullanmadım diye kafamı dövdüm resmen,
muhteşem bir ürün,
10 numara tek kelimeyle,
koltuk altımı ve bacaklarımı 20 dk. da bitirdim,pırıl pırıl oldular,herkese tavsiye ederim,
yapıştırdığım her yer ilk çekişte pırıl pırıldı,aynı yere 2. kez hiç uygulamadım,
ne büyük kolaylıkmış,kuafördede hiç aldırmamıştım,kendim epilatör kulanıyodum,,,
ama depilisima internetten araştırdım ve çoğunluk çok memnun diye aldım ve bende memnun kaldım

ay süpermis kizzz hadi hayirli olsun güle güle kullan, memnun kaldiysan cok iyiii :12::12:

kizlar yarin sabahtan yola cikicaz annemlere gidiyoz sali günü geri dönücez bi kac gün görüsemeyebiliriz :58:

ben simdi cikayim biraz hazirlik yapayim, cantami falan katayim hazir olsun

yine girerim simdilik kactimm öpüyorum sizi görüsürüzz:10::10::10:

kizlar yarin sabahtan yola cikicaz annemlere gidiyoz sali günü geri dönücez bi kac gün görüsemeyebiliriz :58:

tamam canım iyi yolculuklar sizee görüşrüzz:16::16:

kızlar şu depilissima nın sir ağda setini aldım 35 tl ye,içinde sir ağda rolonu,ısıtıcısı,temizleme mendilleri,ve çekmek için kağıtları,,,
valla şimdiye kadar ben bu ürünü niye kullanmadım diye kafamı dövdüm resmen,
muhteşem bir ürün,
10 numara tek kelimeyle,
koltuk altımı ve bacaklarımı 20 dk. da bitirdim,pırıl pırıl oldular,herkese tavsiye ederim,
yapıştırdığım her yer ilk çekişte pırıl pırıldı,aynı yere 2. kez hiç uygulamadım,
ne büyük kolaylıkmış,kuafördede hiç aldırmamıştım,kendim epilatör kulanıyodum,,,
ama depilisima internetten araştırdım ve çoğunluk çok memnun diye aldım ve bende memnun kaldım

hayırlı olsun canım güle güle kullan. sevindim memnun kaldıgına. ama bende rolon u denedim hiç memnun kalmadım ya ben yapamadım :50:

selam canim :16::16: iyyim ben sen nasilsin :3: bugün kadin doktorumu aradim, dedimki ev doktorum bana prolaktin icin ilac vermedi, o da tiroid ilacinla tiroidi giderirsen prolaktininde düser dedi, yani is tiroidde anlasilan :31: ya bunu bana ev doktorumda söyleyebilirdi kadin ben bilmiyom diyo yaaa :57::57: ama kadin doktorum cok iyi ya, herseyi güzelce anlatti, ilaca basladiktan 8 hafta sonra gel bana dedi kan vericem yine tiroide bakicak, bugün basladim ilacada, ev doktorumda 3 ay sonra gel demisti :97: ay birine gitsem olmuyor sanki :52: 2 ayri doktora kontrol olcam ya neyse bakalim bu da iyi

hadi inşlh canım ,güzel haberlerini alırız 2 ay sonunda,,,,:9::9::9:demekki troid prolaktini tetikleyen bişi,kız sorsana gebelikteki dr yee bu durumu,,,merakk ettim bakalım ne dicek

hadi inşlh canım ,güzel haberlerini alırız 2 ay sonunda,,,,:9::9::9:demekki troid prolaktini tetikleyen bişi,kız sorsana gebelikteki dr yee bu durumu,,,merakk ettim bakalım ne dicek

ay insallah yaaa, evet troid prolaktini tetikliyor nettede yaziyordu :26:

ya dün yazdim ben drye özelden, ama cevap gelmedi :19:

hadi yaaa,,,giremicenmi şimdi kk yaa:14::2::59::58:
ohh ne güzel anacığına gidiyon,
çok slm söle,bi stres at,eminim iyi gelicektir,bu kısa tatil,
güle güle git cicişim:90:

hayırlı olsun canım güle güle kullan. sevindim memnun kaldıgına. ama bende rolon u denedim hiç memnun kalmadım ya ben yapamadım :50:

sağol canım,ısıtıcısıyla beraber mi kullandın sen?,ısıtıcısı olmadımı hiç bi işe yaramıyo,markası neydi,
ayrıca nette evde sir ağda nasıl yapılır diye videolar var onları izle istersen ,çok kolay aslında

Son düzenleme:
hadi yaaa,,,giremicenmi şimdi kk yaa:14::2::59::58:
ohh ne güzel anacığına gidiyon,
çok slm söle,bi stres at,eminim iyi gelicektir,bu kısa tatil,
güle güle git cicişim:90:

saol canim, bilmemki giremem herhalde ama laptopumu götürebilirim belki ya :27:
evet biraz stres atayim birazda hasret gidereyim :1: selaminida sölerim canim :27::27::9:

Back