slm kızlarr,,nasılsınız,çok sıkıcı bir gündü![]()
selam canim
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
![KK57 :57: :57:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk57.gif)
![KK57 :57: :57:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk57.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlarr,,nasılsınız,çok sıkıcı bir gündü![]()
kızlar şu depilissima nın sir ağda setini aldım 35 tl ye,içinde sir ağda rolonu,ısıtıcısı,temizleme mendilleri,ve çekmek için kağıtları,,,
valla şimdiye kadar ben bu ürünü niye kullanmadım diye kafamı dövdüm resmen,
muhteşem bir ürün,
10 numara tek kelimeyle,
koltuk altımı ve bacaklarımı 20 dk. da bitirdim,pırıl pırıl oldular,herkese tavsiye ederim,
yapıştırdığım her yer ilk çekişte pırıl pırıldı,aynı yere 2. kez hiç uygulamadım,
ne büyük kolaylıkmış,kuafördede hiç aldırmamıştım,kendim epilatör kulanıyodum,,,
ama depilisima internetten araştırdım ve çoğunluk çok memnun diye aldım ve bende memnun kaldım
selam kızlar nasılsınızz
iyyim ben sen nasilsin bogazin nasil oldu![]()
kizlar yarin sabahtan yola cikicaz annemlere gidiyoz sali günü geri dönücez bi kac gün görüsemeyebiliriz
ben simdi cikayim biraz hazirlik yapayim, cantami falan katayim hazir olsun
yine girerim simdilik kactimm öpüyorum sizi görüsürüzz![]()
iyi çok şükür ilaçlar iyi geldi, moralim bozuk biraz kocabeyle kavga ettik sinirlerim bozuk sabahtan beri ağlıyorum![]()
tamam canım iyi yolculuklar sizee görüşrüzz![]()
kızlar şu depilissima nın sir ağda setini aldım 35 tl ye,içinde sir ağda rolonu,ısıtıcısı,temizleme mendilleri,ve çekmek için kağıtları,,,
valla şimdiye kadar ben bu ürünü niye kullanmadım diye kafamı dövdüm resmen,
muhteşem bir ürün,
10 numara tek kelimeyle,
koltuk altımı ve bacaklarımı 20 dk. da bitirdim,pırıl pırıl oldular,herkese tavsiye ederim,
yapıştırdığım her yer ilk çekişte pırıl pırıldı,aynı yere 2. kez hiç uygulamadım,
ne büyük kolaylıkmış,kuafördede hiç aldırmamıştım,kendim epilatör kulanıyodum,,,
ama depilisima internetten araştırdım ve çoğunluk çok memnun diye aldım ve bende memnun kaldım
selam canimiyyim ben sen nasilsin
bugün kadin doktorumu aradim, dedimki ev doktorum bana prolaktin icin ilac vermedi, o da tiroid ilacinla tiroidi giderirsen prolaktininde düser dedi, yani is tiroidde anlasilan
ya bunu bana ev doktorumda söyleyebilirdi kadin ben bilmiyom diyo yaaa
ama kadin doktorum cok iyi ya, herseyi güzelce anlatti, ilaca basladiktan 8 hafta sonra gel bana dedi kan vericem yine tiroide bakicak, bugün basladim ilacada, ev doktorumda 3 ay sonra gel demisti :97: ay birine gitsem olmuyor sanki
2 ayri doktora kontrol olcam ya neyse bakalim bu da iyi
ay süpermis kizzz hadi hayirli olsun güle güle kullan, memnun kaldiysan cok iyiii![]()
hadi inşlh canım ,güzel haberlerini alırız 2 ay sonunda,,,,demekki troid prolaktini tetikleyen bişi,kız sorsana gebelikteki dr yee bu durumu,,,merakk ettim bakalım ne dicek
kizlar yarin sabahtan yola cikicaz annemlere gidiyoz sali günü geri dönücez bi kac gün görüsemeyebiliriz
ben simdi cikayim biraz hazirlik yapayim, cantami falan katayim hazir olsun
yine girerim simdilik kactimm öpüyorum sizi görüsürüzz![]()
hayırlı olsun canım güle güle kullan. sevindim memnun kaldıgına. ama bende rolon u denedim hiç memnun kalmadım ya ben yapamadım![]()
ay insallah yaaa, evet troid prolaktini tetikliyor nettede yaziyordu :26:
ya dün yazdim ben drye özelden, ama cevap gelmedi![]()
hadi yaaa,,,giremicenmi şimdi kk yaa:2:
ohh ne güzel anacığına gidiyon,
çok slm söle,bi stres at,eminim iyi gelicektir,bu kısa tatil,
güle güle git cicişim:90:
kız özelden olur mu,,,ilahi ebru![]()
oluyo canimsimdiye kadar hep özelden yazdim hepte cevap yazdi ama bu sefer bisey yazmamis :26: belki girmemiste olabilir ama bakalim ya :44::44:
oluyo canimsimdiye kadar hep özelden yazdim hepte cevap yazdi ama bu sefer bisey yazmamis :26: belki girmemiste olabilir ama bakalim ya :44::44: