Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

tamam canım

ayy nasıl olayım evi süpürmem lazımm yemeğim yokk :30: ayy napcam benn:31::31:

ya benimde disari cikasim var... ama kocis sekerleme yapiyo :1::1:
güya kahvaltidan sonra cikicaktik ama uyuya kaldi :19:

onun uyanmasini bekliyorum artik :97: temizlik isim pek yok bi camasirlar asilcak bendede ama totomu kaldirasim yok :111::111:

ya benimde disari cikasim var... ama kocis sekerleme yapiyo :1::1:
güya kahvaltidan sonra cikicaktik ama uyuya kaldi :19:

onun uyanmasini bekliyorum artik :97: temizlik isim pek yok bi camasirlar asilcak bendede ama totomu kaldirasim yok :111::111:

git uyandır azcık sırnaşş:9::9:
benimde temiz aslındada bi süpürsem iyi olcak
ben kalkayım en ıyısı, görüşürüz sonra tatlımmmmm:8::6::10::12:

selam kizlarrr :16::16::16:

bugün doktora gittimm tiroid icin ilac verdi 3 ay kullanmam gerekiyormus :97::97:

dedim peki prolaktin icin ilac vermicekmisin??? kadin aval aval bakiyo yahu :47::47: bide diyoki onu ben bilemem diyo kadin doktorunuzla konusun diyo... e dedim kadin doktorum beni size yönlendirdi... onunla konusun diyo :47::47::47::47: Allahim ya sinirden aglayacak hale geldim bide benim sabah sinirlerim hic cekilmez ama zor tuttum kendimi :22::22:
iste bugün kapali ama yarin öglen tel acicam kadin doktoruma ilac vermedi diycem bakalim ne diycek belki o verir artik :95::95::95:

cok sinirliyim cok :41::41::41:

sinirlenme canım ya tiroid ilaçlarını kullan bakalım. diğeri içinde doktoruna sor ihmal etme. sinirlenme sakin ol. bende bugün doktorlara çok sinir oldum çok. gittim jinekologa. ilk defa. tahlil falan yaptı herşey normalmiş. folik asit verdi birde bi ilaç daha verdi kullan gel dedi. adetimde de yeniden hormon testi mi ne yapacakmış. adet olunca gideceğim bakalım yine. hayırlısı olıur inş. sözünü tuttum doktora gittim bugün :)

sinirlenme canım ya tiroid ilaçlarını kullan bakalım. diğeri içinde doktoruna sor ihmal etme. sinirlenme sakin ol. bende bugün doktorlara çok sinir oldum çok. gittim jinekologa. ilk defa. tahlil falan yaptı herşey normalmiş. folik asit verdi birde bi ilaç daha verdi kullan gel dedi. adetimde de yeniden hormon testi mi ne yapacakmış. adet olunca gideceğim bakalım yine. hayırlısı olıur inş. sözünü tuttum doktora gittim bugün :)

ayyy hadi bakalim canim cok iyi yapmissin doktora gitmekle :128::129:
folik asitini hergün kullan ihmal etme, sen niye kizdin doktora :1:

ayyy hadi bakalim canim cok iyi yapmissin doktora gitmekle :128::129:
folik asitini hergün kullan ihmal etme, sen niye kizdin doktora :1:

hiç insanın yüzüne bakmıyorlar ya. ay sinir oldum iki hasta derdini anlatıyo. tek tek alsana su hastaları allah allah. illa özel doktora mı gitmek gerek. neyse işte gittim bakalım aldım ilaçları da kullanmaya başladım. inş. işe yarar da bebişim oluyyy:49:

hiç insanın yüzüne bakmıyorlar ya. ay sinir oldum iki hasta derdini anlatıyo. tek tek alsana su hastaları allah allah. illa özel doktora mı gitmek gerek. neyse işte gittim bakalım aldım ilaçları da kullanmaya başladım. inş. işe yarar da bebişim oluyyy:49:

a a neden iki hastayi ayni anda almiski :44:
neyse bakalim canim sonucta gitmissinya, folik asitinide vermis, insallah olur bebisin :9:

yine geliyo ebru ya bıktım ya dinlenmek istiyoruuuuuum :52::52::52::52::52::52::52:

:1::1:anlasilan sana dinlenme yok, görüsürüz :80::80:

a a neden iki hastayi ayni anda almiski :44:
neyse bakalim canim sonucta gitmissinya, folik asitinide vermis, insallah olur bebisin :9:

:1::1:anlasilan sana dinlenme yok, görüsürüz :80::80:

günaydın tatlım,

canım ne bileyim neden iki hastayı aldı bilemiyorum yogunluktan sanırım ama ne olursa olsun almaması gerek. neyse işte verdi bakalım inş. olur bişeyler. hayırlısıyla.

bu arada misafirlerim gitti. kaynanam burdaydı ya bursaya dogru yola çıktılar. ilaç verdi doktor bu arada bursaya gidelim dediler. bir ay sonra yine fizik tedavi için gelecekler. ya sorma onlarda nasıl sıkılıyorlar görsen. yeni evlisiniz bi rahat bırakmadık dediler durdular. normalde zaten gelmezlerdi de konu sağlık olunca bende anlayışla karşıladım yani kalmalarını. neyse artık özgürüm yalnızım bi müddet. :9: ya insanın yalnızlıga da ihtiyacı oluyo. neyse artık dinleneceğim :34:

günaydın tatlım,

canım ne bileyim neden iki hastayı aldı bilemiyorum yogunluktan sanırım ama ne olursa olsun almaması gerek. neyse işte verdi bakalım inş. olur bişeyler. hayırlısıyla.

bu arada misafirlerim gitti. kaynanam burdaydı ya bursaya dogru yola çıktılar. ilaç verdi doktor bu arada bursaya gidelim dediler. bir ay sonra yine fizik tedavi için gelecekler. ya sorma onlarda nasıl sıkılıyorlar görsen. yeni evlisiniz bi rahat bırakmadık dediler durdular. normalde zaten gelmezlerdi de konu sağlık olunca bende anlayışla karşıladım yani kalmalarını. neyse artık özgürüm yalnızım bi müddet. :9: ya insanın yalnızlıga da ihtiyacı oluyo. neyse artık dinleneceğim :34:

artik bi güzel dinlen canim, tadini cikar yalnizligin :27::27::27:

kızlar şu depilissima nın sir ağda setini aldım 35 tl ye,içinde sir ağda rolonu,ısıtıcısı,temizleme mendilleri,ve çekmek için kağıtları,,,
valla şimdiye kadar ben bu ürünü niye kullanmadım diye kafamı dövdüm resmen,
muhteşem bir ürün,
10 numara tek kelimeyle,
koltuk altımı ve bacaklarımı 20 dk. da bitirdim,pırıl pırıl oldular,herkese tavsiye ederim,
yapıştırdığım her yer ilk çekişte pırıl pırıldı,aynı yere 2. kez hiç uygulamadım,
ne büyük kolaylıkmış,kuafördede hiç aldırmamıştım,kendim epilatör kulanıyodum,,,
ama depilisima internetten araştırdım ve çoğunluk çok memnun diye aldım ve bende memnun kaldım

Back