haaaaa,dr lerlede özelden yazışmak var yanii,heheeanladım şimdi
var canim var
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
kiz sen napcan bugün ya hangi diziler vardi bugün :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haaaaa,dr lerlede özelden yazışmak var yanii,heheeanladım şimdi
var canim varhehe
kiz sen napcan bugün ya hangi diziler vardi bugün :44:
yemeğim var bugün ,salata yapacam birazdan bi tek,,,onun dışında
kurtlar vadisini izleyecek eşimm,,,bana dizi yok bugün,,,![]()
ebru sen salı günü gelcen ,salı günüde benim adet günüm,,,,,5 gün var
ama hiç bir belirti yok bende ,herzamanki gibi![]()
hmm.. tamam canim
ya kader sen pedini rahatlikla alabiliyormusun yaaaaaaa
kiz her seferinde utaniyorum ya sirada bazen adamlarda duruyo pedimi saklamak icin dört takla atiyorum yahuuuuuuuuuuu
![]()
aa evet yaaa.... iyi tam zamaninda geliyorumya belirtilere fazla takma kafana ya.. zaten 6. haftada basliyor galiba asil belirtiler... hem gelirsede dr ye gidicen nasil olsa oh kafan rahat eder hic yoktan canim yaaa
![]()
yooooooo ne saklayacam yaa,rahatım o konuda,benim neler aldığımamı dikkat edecekler,ederlersede etsinler onlarında annesi,karısı ,kızı var yanii,,![]()
ayyy aslinda ölee kiz senin kadar rahat olmak isterdim ha
ya ama acayip utaniyom yaaahic sevmiyom ped almasini
![]()
evet dr ye gidecez inşlhhh,,,yoksa bekleye bekleye ağaç olcaz bu bebişi:97::97:
evet ya en iyisimi gidinde rahat edin canim, ha bu aradaaa esimde baktiricak kendisine
hadi bari insallah onun sonuclari temiz cikar yaa:97::97:
sen böle utangaçmısın gııı,ama bende bekarken babamla alışverişe çıktığımızda utanırdım,yani yeni ergenlik dönemine adım attığımdaaaaa:78::78::78:
ayy inşlhh onlarda bişi çıkmaz yaaaa,en korktuğum o,hayırlısı olsun,bakalım önümüzdeki hafta salı regl olursam cumaya randevumu alıcam ben![]()
ben salatamı yapsam iyi olcak canım,eşim geldi gelecek,
sen ne zaman gidicen,tekrar görüşemezsek iyi yolculuklar sana
Allaha emanet ol,çok çok öptümmm![]()
hadi yaaa,,,giremicenmi şimdi kk yaa:2:
ohh ne güzel anacığına gidiyon,
çok slm söle,bi stres at,eminim iyi gelicektir,bu kısa tatil,
güle güle git cicişim:90:
sağol canım,ısıtıcısıyla beraber mi kullandın sen?,ısıtıcısı olmadımı hiç bi işe yaramıyo,markası neydi,
ayrıca nette evde sir ağda nasıl yapılır diye videolar var onları izle istersen ,çok kolay aslında
yok ya kendim ısıttım yaptım ama yapış yapış oldu koltukaltım. bilseydim orda denemezdim. sinir oldum sinir. siliyorum yıkıyorum geçmiyo yapışıklıgı valla elime yüzüme yapıştırdım işi he :) banyo yapmak zorunda kaldım sinirim geçti.