Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

ebru sen salı günü gelcen ,salı günüde benim adet günüm,,,,,5 gün var
ama hiç bir belirti yok bende ,herzamanki gibi:30::30:

yemeğim var bugün ,salata yapacam birazdan bi tek,,,onun dışında
kurtlar vadisini izleyecek eşimm,,,bana dizi yok bugün,,,:27::27:

hmm.. tamam canim :27::27:

ya kader sen pedini rahatlikla alabiliyormusun yaaaaaaa:52::52::52::52:
:17::17::17:kiz her seferinde utaniyorum ya sirada bazen adamlarda duruyo pedimi saklamak icin dört takla atiyorum yahuuuuuuuuuuu:60::60::60:

ebru sen salı günü gelcen ,salı günüde benim adet günüm,,,,,5 gün var
ama hiç bir belirti yok bende ,herzamanki gibi:30::30:

aa evet yaaa.... iyi tam zamaninda geliyorum :1: ya belirtilere fazla takma kafana ya.. zaten 6. haftada basliyor galiba asil belirtiler... hem gelirsede dr ye gidicen nasil olsa oh kafan rahat eder hic yoktan canim yaaa:61:

hmm.. tamam canim :27::27:

ya kader sen pedini rahatlikla alabiliyormusun yaaaaaaa:52::52::52::52:
:17::17::17:kiz her seferinde utaniyorum ya sirada bazen adamlarda duruyo pedimi saklamak icin dört takla atiyorum yahuuuuuuuuuuu:60::60::60:

yooooooo ne saklayacam yaa,rahatım o konuda,benim neler aldığımamı dikkat edecekler,ederlersede etsinler onlarında annesi,karısı ,kızı var yanii,,:33::33:

aa evet yaaa.... iyi tam zamaninda geliyorum :1: ya belirtilere fazla takma kafana ya.. zaten 6. haftada basliyor galiba asil belirtiler... hem gelirsede dr ye gidicen nasil olsa oh kafan rahat eder hic yoktan canim yaaa:61:

evet dr ye gidecez inşlhhh,,,yoksa bekleye bekleye ağaç olcaz bu bebişi:97::97:

yooooooo ne saklayacam yaa,rahatım o konuda,benim neler aldığımamı dikkat edecekler,ederlersede etsinler onlarında annesi,karısı ,kızı var yanii,,:33::33:

ayyy aslinda ölee kiz senin kadar rahat olmak isterdim ha :27::27:
ya ama acayip utaniyom yaaa:17::17::17::17: hic sevmiyom ped almasini :63:

ayyy aslinda ölee kiz senin kadar rahat olmak isterdim ha :27::27:
ya ama acayip utaniyom yaaa:17::17::17::17: hic sevmiyom ped almasini :63:

sen böle utangaçmısın gııı,ama bende bekarken babamla alışverişe çıktığımızda utanırdım,yani yeni ergenlik dönemine adım attığımdaaaaa:78::78::78:

evet ya en iyisimi gidinde rahat edin canim, ha bu aradaaa esimde baktiricak kendisine :1:
hadi bari insallah onun sonuclari temiz cikar yaa:97::97:

ayy inşlhh onlarda bişi çıkmaz yaaaa,en korktuğum o,hayırlısı olsun,bakalım önümüzdeki hafta salı regl olursam cumaya randevumu alıcam ben:52:

sen böle utangaçmısın gııı,ama bende bekarken babamla alışverişe çıktığımızda utanırdım,yani yeni ergenlik dönemine adım attığımdaaaaa:78::78::78:

:1::1::1: ya cokta utangac degilimdir ama ne bilim bu ped konusunda pekte utangacimdir :52:
ben bekarken hep anneme aldirirdim babamdanda utanirdim e haliyle :61::61::61:

ben salatamı yapsam iyi olcak canım,eşim geldi gelecek,
sen ne zaman gidicen,tekrar görüşemezsek iyi yolculuklar sana
Allaha emanet ol,çok çok öptümmm:54::54::54::54:

ayy inşlhh onlarda bişi çıkmaz yaaaa,en korktuğum o,hayırlısı olsun,bakalım önümüzdeki hafta salı regl olursam cumaya randevumu alıcam ben:52:

esin icinmi alican?? kendin icin alicaksan persembeye al istersen canim adetinin 3. günü olmus oluyorya kan verirsin :26: insallah kötü bisey cikmaz ya hayirlisi olsun insllhhhhh
gerci adetin erken veya gecte gelebilir ama ona göre al ha randevunu :27:

ben salatamı yapsam iyi olcak canım,eşim geldi gelecek,
sen ne zaman gidicen,tekrar görüşemezsek iyi yolculuklar sana
Allaha emanet ol,çok çok öptümmm:54::54::54::54:

saol bebisim, biz yarin sabah saat 6-7 gibi cikariz yola:10:
sende Allaha emanet ol öptüm bendeee , hadi kolay gelsinnn:54::54:

hadi yaaa,,,giremicenmi şimdi kk yaa:14::2::59::58:
ohh ne güzel anacığına gidiyon,
çok slm söle,bi stres at,eminim iyi gelicektir,bu kısa tatil,
güle güle git cicişim:90:

sağol canım,ısıtıcısıyla beraber mi kullandın sen?,ısıtıcısı olmadımı hiç bi işe yaramıyo,markası neydi,
ayrıca nette evde sir ağda nasıl yapılır diye videolar var onları izle istersen ,çok kolay aslında

yok ya kendim ısıttım yaptım ama yapış yapış oldu koltukaltım. bilseydim orda denemezdim. sinir oldum sinir. siliyorum yıkıyorum geçmiyo yapışıklıgı valla elime yüzüme yapıştırdım işi he :) banyo yapmak zorunda kaldım sinirim geçti.

yok ya kendim ısıttım yaptım ama yapış yapış oldu koltukaltım. bilseydim orda denemezdim. sinir oldum sinir. siliyorum yıkıyorum geçmiyo yapışıklıgı valla elime yüzüme yapıştırdım işi he :) banyo yapmak zorunda kaldım sinirim geçti.

canım ablamda vi vet marka almış sadece rolon ,oda senin gibi olmuş ,yapamamış,cezvede olduğu gibi olmuyo,soğuyo filan tekrar ısıtmak zorunda kalıyosun,,,ellerine bulaşıyo,
benimkinde ısıtıcının içine rolonu taktım,fişten hiç çıkarmadım işlem bitene kadar ,hep sıcak durdu,rahat rahat sürdüm,eldiven de takmışrım ben ama,bunun içinde mendilleri var ,yapışmayı önleyici,bide ne ile çektin yapıştırdığını,normal bezle falan mı,,,

Back