Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

hadi çıkmadımı,tüh üyelik gerektiriyo demek,ben üyeyim,giriş yapıp öle linki gönderdiğim halde niye çıkmıyoki:26::26:

yaa bazen oluyor öyle ya, bendede bi kere olmamisti neyse bakalim ama kesin güzel biseydir senin hosuna gittiyse al canim kacirma :23::23::23:

selam kızlarr ben geldimmmm:10::10:
doktordan gelıyorum antibiyotik verdi geneeeee:14:
hem kulağım hemde boğazım iltihaplanmışş

yaa bazen oluyor öyle ya, bendede bi kere olmamisti neyse bakalim ama kesin güzel biseydir senin hosuna gittiyse al canim kacirma :23::23::23:

evet bakalım,eşimede göstereyim bi ozaman,,,,
ben çıkayım canım,sonra yine görüşürüz,öpüyorum seniii,sedoşum senidee :54::54::54:

:1::1::1::1:ay evet uye olmak gerekiyor ben uye oldum cok gusel ayakkabilar var acaba kalitesi nasil

hadi ya :1: kalitesi markasina göre guzeldir herhalde cnm ya :26::26:

hosgeldin canim, iltihaplanmismi :59: gecmis olsun cnm yaaa insallah gecer antibiyotiklerini kullan caylarinida ic oldumu tatlim :54::54:

slm canim hosgeldin nasilsin ne var ne yok gorusemiyoruz uzun zamandir ozlettiniz kendinizi topigimizde hayirlara vesile olur insallah cnm

hadi ya :1: kalitesi markasina göre guzeldir herhalde cnm ya :26::26:

hosgeldin canim, iltihaplanmismi :59: gecmis olsun cnm yaaa insallah gecer antibiyotiklerini kullan caylarinida ic oldumu tatlim :54::54:
sagol ebruşumm, inşallah geçer canım ya kaç gündür mahvoldum, inşallah adetim gecikmezz:27:
slm canim hosgeldin nasilsin ne var ne yok gorusemiyoruz uzun zamandir ozlettiniz kendinizi topigimizde hayirlara vesile olur insallah cnm

a.slm hoşgeldinn bizde seni özledik:16:
inşallah hepimize uğurlu gelir topaçımız:nazar:

sagol ebruşumm, inşallah geçer canım ya kaç gündür mahvoldum, inşallah adetim gecikmezz:27:

a.slm hoşgeldinn bizde seni özledik:16:
inşallah hepimize uğurlu gelir topaçımız:nazar:

ay insallah gecikmez ya, cok düsünme yoksa stresten geciktirceksin :27:

kiz bende ilacimi aldim duydunmu :65:

ay insallah gecikmez ya, cok düsünme yoksa stresten geciktirceksin :27:

kiz bende ilacimi aldim duydunmu :65:

evet tatlım baktım şimdi gördüm inşallah şifa olurrr:16::16:
bak kk da doktorla var mail at sor aklına takılanları madem orda yardımcı olmuyor doktorlar:kkk:

evet tatlım baktım şimdi gördüm inşallah şifa olurrr:16::16:
bak kk da doktorla var mail at sor aklına takılanları madem orda yardımcı olmuyor doktorlar:kkk:

evet ya sey gibiler neyseeeeeee :47:
:72::kkk::72::kkk::72::kkk::72::kkk:

hemen bi mail atayim kkdaki doktora baridee ya güllü sonucumuda aldim sonucumuda yazsammiki doktora yaa ne dersin :26:

Back