nasılsın tatlımm, sabahmı yolculukk
evet sabah cikcaz yola off 4-5 saat sürüyor yolculuk ama sabahlari tenha oluyo insallah cok fazla trafik yoktur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsın tatlımm, sabahmı yolculukk
evet sabah cikcaz yola off 4-5 saat sürüyor yolculuk ama sabahlari tenha oluyo insallah cok fazla trafik yoktur
olsun ya annene kavuşcan, keşke bende gidebilsemmmmmm
gitmeyi düsünmüyonuzmu canim, uzakmiydi annen sana ?
yaklaşık arabayla 20 saatt
şimdilik gidemeyiz ama bugun çekip gitmeyide düşünmedim de değilll
oow bayaa varmis
ya güllü anlatsana nolduu cokmu tartistiniz
hiçbişey yoktu gayet normal oturuyoduk ikimizde inat olunca ufak tartışma buyur hemen
öyle bagır çagır tartıstık sonra beyfendi işe gitti bende ağladım aksama kadar şimdide gelmiş yalakalık yapıyo ama yokkkkkk öyle yağmaa yaptırmıycam testlerımı gıtmıycem tedavıye istemıyorum çocuk falan işe girip çalışıcam
yaa güllüüü olur böyle seyler ne demek gitmicem tedaviyee
bal gibide gidiceksin esininde sinirleri bozukdur belki :26: zor günler atlattiniz belki onun etkisi vardir üzerinde, sen yine gir bi ise calis ama bebis icinde calisicaksin tamammi kuzuu
valla ebrucum şuan kararım bu resmen bi günde buz gibi oldummmmmm bakalım neler olacak bekleyıp görücezz sinirimin geçmesi lazımm
neyse canım ben çıkayımm
sana iyi yolculuklarr güle güle gidinn
arada gir ihmal etme bizi tamam canım
hadi Allaha emanet ollll
canım ablamda vi vet marka almış sadece rolon ,oda senin gibi olmuş ,yapamamış,cezvede olduğu gibi olmuyo,soğuyo filan tekrar ısıtmak zorunda kalıyosun,,,ellerine bulaşıyo,
benimkinde ısıtıcının içine rolonu taktım,fişten hiç çıkarmadım işlem bitene kadar ,hep sıcak durdu,rahat rahat sürdüm,eldiven de takmışrım ben ama,bunun içinde mendilleri var ,yapışmayı önleyici,bide ne ile çektin yapıştırdığını,normal bezle falan mı,,,
slm arkadaş ben yeni üyeyim ve sizlerle bi çok şeyi paylaşmak istiyorum bana yardımcı olacagınızı düşüyorum şimdiden teşekkürler
allah allah kimse yok bu günlerde forumda yaaaa
biz bize kaldik
evet aynen :) yoksunm sanıyordum çevrimdışı takılıyon bakıyom
Mrb..ben burdayım eşim nöbete gitti sıkıntıdan patlamak üzereyim
Mrb..ben burdayım eşim nöbete gitti sıkıntıdan patlamak üzereyim