Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

oow bayaa varmis :53:

ya güllü anlatsana nolduu :59::59: cokmu tartistiniz :59:

hiçbişey yoktu gayet normal oturuyoduk ikimizde inat olunca ufak tartışma buyur hemen:22:
öyle bagır çagır tartıstık sonra beyfendi işe gitti bende ağladım aksama kadar şimdide gelmiş yalakalık yapıyo ama yokkkkkk öyle yağmaa:36::36: yaptırmıycam testlerımı gıtmıycem tedavıye:43: istemıyorum çocuk falan işe girip çalışıcam:31::31:

hiçbişey yoktu gayet normal oturuyoduk ikimizde inat olunca ufak tartışma buyur hemen:22:
öyle bagır çagır tartıstık sonra beyfendi işe gitti bende ağladım aksama kadar şimdide gelmiş yalakalık yapıyo ama yokkkkkk öyle yağmaa:36::36: yaptırmıycam testlerımı gıtmıycem tedavıye:43: istemıyorum çocuk falan işe girip çalışıcam:31::31:

yaa güllüüü olur böyle seyler ne demek gitmicem tedaviyee :20::20::20:
bal gibide gidiceksin :40: esininde sinirleri bozukdur belki :26: zor günler atlattiniz belki onun etkisi vardir üzerinde, sen yine gir bi ise calis ama bebis icinde calisicaksin tamammi kuzuu :9::54:

yaa güllüüü olur böyle seyler ne demek gitmicem tedaviyee :20::20::20:
bal gibide gidiceksin :40: esininde sinirleri bozukdur belki :26: zor günler atlattiniz belki onun etkisi vardir üzerinde, sen yine gir bi ise calis ama bebis icinde calisicaksin tamammi kuzuu :9::54:

valla ebrucum şuan kararım bu resmen bi günde buz gibi oldummmmmm:63::63: bakalım neler olacak bekleyıp görücezz sinirimin geçmesi lazımm:31::31:
neyse canım ben çıkayımm:10:
sana iyi yolculuklarr güle güle gidinn
arada gir ihmal etme bizi tamam canım
hadi Allaha emanet ollll:16::16::71::71:

valla ebrucum şuan kararım bu resmen bi günde buz gibi oldummmmmm:63::63: bakalım neler olacak bekleyıp görücezz sinirimin geçmesi lazımm:31::31:
neyse canım ben çıkayımm:10:
sana iyi yolculuklarr güle güle gidinn
arada gir ihmal etme bizi tamam canım
hadi Allaha emanet ollll:16::16::71::71:

güllü bugün sinirlisin sen, ama yarin böyle görmek istemiyorum seni tamammi :20:
ufak bi tartisma yüzünden kirma hayallerimizi umutlarimizi canikomm :31:

hadi öptüm bende seni, annemlerde girmeye calisirim görüsürüz canim , Allaha emanet olun sizde, :54::54:

canım ablamda vi vet marka almış sadece rolon ,oda senin gibi olmuş ,yapamamış,cezvede olduğu gibi olmuyo,soğuyo filan tekrar ısıtmak zorunda kalıyosun,,,ellerine bulaşıyo,
benimkinde ısıtıcının içine rolonu taktım,fişten hiç çıkarmadım işlem bitene kadar ,hep sıcak durdu,rahat rahat sürdüm,eldiven de takmışrım ben ama,bunun içinde mendilleri var ,yapışmayı önleyici,bide ne ile çektin yapıştırdığını,normal bezle falan mı,,,

bende cezvede ısıttım dediğin gibi hemen sogudugu için olmadı sanırım. benimki se-su mu ne aynı marka ağda mendili de almıştım ama yok yapamadım ya üztüne bide sinir oldum. demekki rolon unda yeri var ısıtmak için. normalde ben hiç ağda kullanmadım. çekemem diye tamam çektim ama ağdada problemim var. :) neyse ben yine en iyisi epilasyon aletine devam edeyim. devamlı epilatör kullanıyordum yola devam edeyim onunla :1:

slm :66:arkadaş ben yeni üyeyim ve sizlerle bi çok şeyi paylaşmak istiyorum bana yardımcı olacagınızı düşüyorum şimdiden teşekkürler:71:

Back