ay evet ne zamandir gorusemedik cnm yaa bende aynen hala evli mutlu ve cocuksuzum beklemedeyim burda dr bana clomid vermisti tablet onu kullandim gecen ay yumurtlam olmadi ilacsiz daha iyi yumurtluyordum ben yaa neyse bende gecen seferki gibi yeniden sogan kurune basldim gecen sefer sogan kurunu yaptigimda hemen hamile kalmistim tabi once allahin izni gerekli.. bu ay yeniden basladimayin 19 unda tam yumurtlama doneminde tr ye gidiyorum yani tam yumurtlama donemime denk geliyor dr umla gorustum bugun sana bahsetmistim yaa antalyadaki dr um bu ay bana asilama yapicak insallah basarili olur ....bende kurlere basladim sende ne var ne yok ozledim senide kizlarida
hmm... hadi bakalim insallah bu sefer bebegin sana SIKI SIKI tutunur canim
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
bendede tiroid cikti buda gebelige engel doktorum ilac verdi 3 ay kullanmam gerekiyor tiroidden insallah kurtulursam gerisi kolay gibi gözüküyor ama bakalim bide prolaktinim yüksek cikti degerim 44.80 onu düsürmeye calisicam en fazla 28.0 olmasi gerekiyormus degerim ama önce bi ilacimi almam gerekiyor prolaktin icin doktorum nedense vermedi acaba tiroid ilaci prolaktinede iyi geliyormu artik onu bilmiyorum ama bidaha tel acip sormam gerekiyor :97:
öyle iste canim yaaa... belliydi zaten bi sorunumun oldugu yoksa niye bu zamana kadar olmasinki ama demi
![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)