hadi çıkmadımı,tüh üyelik gerektiriyo demek,ben üyeyim,giriş yapıp öle linki gönderdiğim halde niye çıkmıyoki:26::26:
rüyan hayirlara gelsin canim
kiz buna üyemi olmak gerekiyor :26:
yaa bazen oluyor öyle ya, bendede bi kere olmamisti neyse bakalim ama kesin güzel biseydir senin hosuna gittiyse al canim kacirma
ay evet uye olmak gerekiyor ben uye oldum cok gusel ayakkabilar var acaba kalitesi nasil
selam kızlarr ben geldimmmm
doktordan gelıyorum antibiyotik verdi geneeeee
hem kulağım hemde boğazım iltihaplanmışş
evet bakalım,eşimede göstereyim bi ozaman,,,,
ben çıkayım canım,sonra yine görüşürüz,öpüyorum seniii,sedoşum senidee
slm canim hosgeldin nasilsin ne var ne yok gorusemiyoruz uzun zamandir ozlettiniz kendinizi topigimizde hayirlara vesile olur insallah cnmselam kızlarr ben geldimmmm
doktordan gelıyorum antibiyotik verdi geneeeee
hem kulağım hemde boğazım iltihaplanmışş
bizde seni kocaman kocaman opuyoruz cnm gorusmk uzere kendine iyi bakevet bakalım,eşimede göstereyim bi ozaman,,,,
ben çıkayım canım,sonra yine görüşürüz,öpüyorum seniii,sedoşum senidee
sagol ebruşumm, inşallah geçer canım ya kaç gündür mahvoldum, inşallah adetim gecikmezzhadi yakalitesi markasina göre guzeldir herhalde cnm ya :26::26:
hosgeldin canim, iltihaplanmismigecmis olsun cnm yaaa insallah gecer antibiyotiklerini kullan caylarinida ic oldumu tatlim
slm canim hosgeldin nasilsin ne var ne yok gorusemiyoruz uzun zamandir ozlettiniz kendinizi topigimizde hayirlara vesile olur insallah cnm
sagol ebruşumm, inşallah geçer canım ya kaç gündür mahvoldum, inşallah adetim gecikmezz
a.slm hoşgeldinn bizde seni özledik
inşallah hepimize uğurlu gelir topaçımız
ay insallah gecikmez ya, cok düsünme yoksa stresten geciktirceksin
kiz bende ilacimi aldim duydunmu
evet tatlım baktım şimdi gördüm inşallah şifa olurrr
bak kk da doktorla var mail at sor aklına takılanları madem orda yardımcı olmuyor doktorlar
evet ya sey gibiler neyseeeeeee
hemen bi mail atayim kkdaki doktora baridee ya güllü sonucumuda aldim sonucumuda yazsammiki doktora yaa ne dersin :26:
evet evet tahlil sonuclarını suan verdıgı ilacı aklına ne takılıyosa yaz
mesaji attim yarin cevabi gelir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?