Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

hadi çıkmadımı,tüh üyelik gerektiriyo demek,ben üyeyim,giriş yapıp öle linki gönderdiğim halde niye çıkmıyoki:26::26:

yaa bazen oluyor öyle ya, bendede bi kere olmamisti neyse bakalim ama kesin güzel biseydir senin hosuna gittiyse al canim kacirma

selam kızlarr ben geldimmmm
doktordan gelıyorum antibiyotik verdi geneeeee
hem kulağım hemde boğazım iltihaplanmışş

yaa bazen oluyor öyle ya, bendede bi kere olmamisti neyse bakalim ama kesin güzel biseydir senin hosuna gittiyse al canim kacirma

evet bakalım,eşimede göstereyim bi ozaman,,,,
ben çıkayım canım,sonra yine görüşürüz,öpüyorum seniii,sedoşum senidee

ay evet uye olmak gerekiyor ben uye oldum cok gusel ayakkabilar var acaba kalitesi nasil

hadi ya kalitesi markasina göre guzeldir herhalde cnm ya :26::26:

hosgeldin canim, iltihaplanmismi gecmis olsun cnm yaaa insallah gecer antibiyotiklerini kullan caylarinida ic oldumu tatlim

slm canim hosgeldin nasilsin ne var ne yok gorusemiyoruz uzun zamandir ozlettiniz kendinizi topigimizde hayirlara vesile olur insallah cnm

hadi ya kalitesi markasina göre guzeldir herhalde cnm ya :26::26:

hosgeldin canim, iltihaplanmismi gecmis olsun cnm yaaa insallah gecer antibiyotiklerini kullan caylarinida ic oldumu tatlim
sagol ebruşumm, inşallah geçer canım ya kaç gündür mahvoldum, inşallah adetim gecikmezz
slm canim hosgeldin nasilsin ne var ne yok gorusemiyoruz uzun zamandir ozlettiniz kendinizi topigimizde hayirlara vesile olur insallah cnm

a.slm hoşgeldinn bizde seni özledik
inşallah hepimize uğurlu gelir topaçımız

sagol ebruşumm, inşallah geçer canım ya kaç gündür mahvoldum, inşallah adetim gecikmezz

a.slm hoşgeldinn bizde seni özledik
inşallah hepimize uğurlu gelir topaçımız

ay insallah gecikmez ya, cok düsünme yoksa stresten geciktirceksin

kiz bende ilacimi aldim duydunmu

ay insallah gecikmez ya, cok düsünme yoksa stresten geciktirceksin

kiz bende ilacimi aldim duydunmu

evet tatlım baktım şimdi gördüm inşallah şifa olurrr
bak kk da doktorla var mail at sor aklına takılanları madem orda yardımcı olmuyor doktorlar

evet tatlım baktım şimdi gördüm inşallah şifa olurrr
bak kk da doktorla var mail at sor aklına takılanları madem orda yardımcı olmuyor doktorlar

evet ya sey gibiler neyseeeeeee

hemen bi mail atayim kkdaki doktora baridee ya güllü sonucumuda aldim sonucumuda yazsammiki doktora yaa ne dersin :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…