Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

benimde kaç gündür istiyooooo:35::35::36:

dün survivor da gördüm çok canım istedi önce yemeyim akşam akşam dedim ama sinirlendim resmen hamburger yiyemedim diye:52::52: sonra dayanamadım gittik:1:

:1::1::1::1::1: bende pizzaya hayir diyemem, tok olsamda :53:
hergün yesem bikmam herhalde ya okadar cok seviyorum ama kendi yaptigimi degil disardan alinca :27::27::27::27::27::27:

selam kızlarrrrrrr
ayy sormayın ya çok fenayım gece acile kaldırdı kocişşş:14::14:
bogaz agrım kulagıma vurdu cok fenaa dişlerim falan komple ağrıdı, bi iğne vurdular sabah 5 te kendıme geldım bıraz yarına randevu aldım polikliniğe gidicem
geçmiş olsun canım kendine dikkat et.

ehh iste canim, cokta iyi sayilmam dün gece fenalastim ya nefes darligi cekiyorum, bogazimda sanki 5 kiloluk tas tasiyorum gibi :53: doktora gidelim dedi esim ama o saatte ne doktoru ya, mecburen yarini beklicem ya biran önce versin artik su ilaclarimi olmuyor böyle :50:

sen niye daha iyisin kiz bi gelisme var mi :74:

güllüüüüü böyle güzel bi haberi niye simdi söylüyosuuunnn :52::52: kizim süper bisey bu yaa.. yani tüp bebek tedavisine baslayabilirsiniz simdi degilmi :32::32:

hadi gözün aydin canimmmm :74::74::92::92::92::92::92:

ebrucum sana ne oldu böyle ya. sana da geçmiş olsun.

bende geldimm:79::79::79::79:

hoşgeldin hayatım..:61:

kızlar ya bişey soracağım. adetim biteli 6 gün oldu ama öyle şiştim ki anlatamam. karnım şişti. sanki adet günüm yaklaşmış gibi. hani olacağımız zaman nasıl şişeriz. gögüslerim de aynı. onlarda şişti. anlam veremedim bi fikriniz var mı????:110:

geçmiş olsun canım kendine dikkat et.
çok sağol canım benimmm:16::16:
kızlar ya bişey soracağım. adetim biteli 6 gün oldu ama öyle şiştim ki anlatamam. karnım şişti. sanki adet günüm yaklaşmış gibi. hani olacağımız zaman nasıl şişeriz. gögüslerim de aynı. onlarda şişti. anlam veremedim bi fikriniz var mı????:110:

üşütmüş olabilirmisin canımm:26::26:

belki yumurtluyorsundur canim, yumurtlama günlerimde bende öyle oluyorum gögüslerim sisiyor adet agrisi gibi agrilarim oluyor... bugünleri kacirma derim :27::27:

selam kizlarrr :16::16::16:

bugün doktora gittimm tiroid icin ilac verdi 3 ay kullanmam gerekiyormus :97::97:

dedim peki prolaktin icin ilac vermicekmisin??? kadin aval aval bakiyo yahu :47::47: bide diyoki onu ben bilemem diyo kadin doktorunuzla konusun diyo... e dedim kadin doktorum beni size yönlendirdi... onunla konusun diyo :47::47::47::47: Allahim ya sinirden aglayacak hale geldim bide benim sabah sinirlerim hic cekilmez ama zor tuttum kendimi :22::22:
iste bugün kapali ama yarin öglen tel acicam kadin doktoruma ilac vermedi diycem bakalim ne diycek belki o verir artik :95::95::95:

cok sinirliyim cok :41::41::41:

selam kizlarrr :16::16::16:

bugün doktora gittimm tiroid icin ilac verdi 3 ay kullanmam gerekiyormus :97::97:

dedim peki prolaktin icin ilac vermicekmisin??? kadin aval aval bakiyo yahu :47::47: bide diyoki onu ben bilemem diyo kadin doktorunuzla konusun diyo... e dedim kadin doktorum beni size yönlendirdi... onunla konusun diyo :47::47::47::47: Allahim ya sinirden aglayacak hale geldim bide benim sabah sinirlerim hic cekilmez ama zor tuttum kendimi :22::22:
iste bugün kapali ama yarin öglen tel acicam kadin doktoruma ilac vermedi diycem bakalim ne diycek belki o verir artik :95::95::95:

cok sinirliyim cok :41::41::41:
ebrucum selam canim nasilsin nerelerdesin???

canimm seni bekliyordum bende :1::1::1:

iyi diyelim iyi olalim canim, valla ben hep buralardayim sen nerelerdesin asil özlettin kendini görüsemedik ne zamandir :97: varmi bi degisiklik :49:

ay evet ne zamandir gorusemedik cnm yaa bende aynen hala evli mutlu ve cocuksuzum beklemedeyim burda dr bana clomid vermisti tablet onu kullandim gecen ay yumurtlam olmadi ilacsiz daha iyi yumurtluyordum ben yaa neyse bende gecen seferki gibi yeniden sogan kurune basldim gecen sefer sogan kurunu yaptigimda hemen hamile kalmistim tabi once allahin izni gerekli.. bu ay yeniden basladimayin 19 unda tam yumurtlama doneminde tr ye gidiyorum yani tam yumurtlama donemime denk geliyor dr umla gorustum bugun sana bahsetmistim yaa antalyadaki dr um bu ay bana asilama yapicak insallah basarili olur ....bende kurlere basladim sende ne var ne yok ozledim senide kizlarida

Back