ay evet ne zamandir gorusemedik cnm yaa bende aynen hala evli mutlu ve cocuksuzum beklemedeyim burda dr bana clomid vermisti tablet onu kullandim gecen ay yumurtlam olmadi ilacsiz daha iyi yumurtluyordum ben yaa neyse bende gecen seferki gibi yeniden sogan kurune basldim gecen sefer sogan kurunu yaptigimda hemen hamile kalmistim tabi once allahin izni gerekli.. bu ay yeniden basladimayin 19 unda tam yumurtlama doneminde tr ye gidiyorum yani tam yumurtlama donemime denk geliyor dr umla gorustum bugun sana bahsetmistim yaa antalyadaki dr um bu ay bana asilama yapicak insallah basarili olur ....bende kurlere basladim sende ne var ne yok ozledim senide kizlarida
selam kizlarrr
bugün doktora gittimm tiroid icin ilac verdi 3 ay kullanmam gerekiyormus :97::97:
dedim peki prolaktin icin ilac vermicekmisin??? kadin aval aval bakiyo yahubide diyoki onu ben bilemem diyo kadin doktorunuzla konusun diyo... e dedim kadin doktorum beni size yönlendirdi... onunla konusun diyo Allahim ya sinirden aglayacak hale geldim bide benim sabah sinirlerim hic cekilmez ama zor tuttum kendimi
iste bugün kapali ama yarin öglen tel acicam kadin doktoruma ilac vermedi diycem bakalim ne diycek belki o verir artik :95::95::95:
cok sinirliyim cok
ay evet ne zamandir gorusemedik cnm yaa bende aynen hala evli mutlu ve cocuksuzum beklemedeyim burda dr bana clomid vermisti tablet onu kullandim gecen ay yumurtlam olmadi ilacsiz daha iyi yumurtluyordum ben yaa neyse bende gecen seferki gibi yeniden sogan kurune basldim gecen sefer sogan kurunu yaptigimda hemen hamile kalmistim tabi once allahin izni gerekli.. bu ay yeniden basladimayin 19 unda tam yumurtlama doneminde tr ye gidiyorum yani tam yumurtlama donemime denk geliyor dr umla gorustum bugun sana bahsetmistim yaa antalyadaki dr um bu ay bana asilama yapicak insallah basarili olur ....bende kurlere basladim sende ne var ne yok ozledim senide kizlarida
slm tatlım,ayy cidden sinir bozucu,o ona atıyo,o ona.....valla iyi atlamadın boynuna kadının,,,
neyse teroide hemen başlıyon demekki,iyi sevindim canım,bu troidle prolaktin ilacını aynı anda kullanabilirmisin acaba,sor onuda,folikasitide,bu arada çalışma olacak mı,korunmicaksınız demii
cnm benim SIKma canini uzulme duzelicektir insallah tiroid bende de vardi banada dayim ilac vermisti onunla gecti gitti insallah hepimiz biran once bbeklerimize sahip olur saglikli bir sekilde kucaklarimiza alirizhmm... hadi bakalim insallah bu sefer bebegin sana SIKI SIKI tutunur canim
bendede tiroid cikti buda gebelige engel doktorum ilac verdi 3 ay kullanmam gerekiyor tiroidden insallah kurtulursam gerisi kolay gibi gözüküyor ama bakalim bide prolaktinim yüksek cikti degerim 44.80 onu düsürmeye calisicam en fazla 28.0 olmasi gerekiyormus degerim ama önce bi ilacimi almam gerekiyor prolaktin icin doktorum nedense vermedi acaba tiroid ilaci prolaktinede iyi geliyormu artik onu bilmiyorum ama bidaha tel acip sormam gerekiyor :97:
öyle iste canim yaaa... belliydi zaten bi sorunumun oldugu yoksa niye bu zamana kadar olmasinki ama demi
ay inanki zor tuttum kendimi ya acayip sinirlendim zaten kadinin suratinda bi hayir yok ay neyse bozmiyim simdi agzimi
evet evet baslicam hemen ama yarin... cünkü sabah ac karna yutmam gerekiyormus bu sabahta kahve icmistim ondan yarin baslicam artik
iste prolaktin folik asit bide tiroidi beraber kullanabilirmiyim diye sorcam daha bu ev doktorum hic birsey bilmiyor yahu ondan kadin doktorumu arayip sorcam
yaaa iste kader burda kafam cok karisiyor, ya simdi söyle bisey var... korunmadan ilaclarimi kullanirsam hadi bi ihtimal hamile kaldim diyelim ozaman cok kötü olur sakatliga yol aciyor bu tiroid bebekte... ama korunursamda ya yine gec olur diye korkuyorum ne bilim 3-6 ay kadar olmaz diyorlar ya offff napcami sasirdim yaa
cnm benim SIKma canini uzulme duzelicektir insallah tiroid bende de vardi banada dayim ilac vermisti onunla gecti gitti insallah hepimiz biran once bbeklerimize sahip olur saglikli bir sekilde kucaklarimiza aliriz
slm tatlim evet hic karsilasamiyoruz sen nasilsin neler yapiyorsun ben sogan kuru yapmistim aralikta basladim yine aralikta hemen hamile kalmistim simdi tekrar basladim o zamanda araligin ilk gunlerinde baslamistim sonunda hamileydim simdi baslayali 3 gun oldu 15 gun yapip birakicam hayirlisi artik canim bende bekliyorum bakalim benim arkadaslarimda cok var sogan suyu kuru ile hamile kalan adet duzenim 30 gunde 1 vallahi hic degistirmiyor bildigim kadariyla hatta kist varsa onlari yok ediyor bence dene canim bir zarar gormezsinslm canım,nerelerdesin kız sen,hiç karşılaşamıyoruz,,,ay bu soğan kürünü bendemi kullansam ,halamın kızı kullandı hamile kaldı hemen,senin adetlerin düzenlimi canım,kaç günde oluyon,düzenli adeti değiştirmesinden korkuyorum soğan kürünün,,,
evet yaa,,,sor iyice dr yee,olmaı burdaki dr yede sor gebelikteki,,,ona göre hareket edersin,,,hayırlısı olsun canım yaaa
ay inanki zor tuttum kendimi ya acayip sinirlendim zaten kadinin suratinda bi hayir yok ay neyse bozmiyim simdi agzimi
evet evet baslicam hemen ama yarin... cünkü sabah ac karna yutmam gerekiyormus bu sabahta kahve icmistim ondan yarin baslicam artik
iste prolaktin folik asit bide tiroidi beraber kullanabilirmiyim diye sorcam daha bu ev doktorum hic birsey bilmiyor yahu ondan kadin doktorumu arayip sorcam
yaaa iste kader burda kafam cok karisiyor, ya simdi söyle bisey var... korunmadan ilaclarimi kullanirsam hadi bi ihtimal hamile kaldim diyelim ozaman cok kötü olur sakatliga yol aciyor bu tiroid bebekte... ama korunursamda ya yine gec olur diye korkuyorum ne bilim 3-6 ay kadar olmaz diyorlar ya offff napcami sasirdim yaa
kızlar şu trendyol sitesi varya,orada bugünün kampanyalarından bambi ayakkabılar var,o ayakkabılardan ilk baştaki lacivertli,pembeli platform ayakkabıya bittim,çok güzell,sizce nasıll
slm tatlim evet hic karsilasamiyoruz sen nasilsin neler yapiyorsun ben sogan kuru yapmistim aralikta basladim yine aralikta hemen hamile kalmistim simdi tekrar basladim o zamanda araligin ilk gunlerinde baslamistim sonunda hamileydim simdi baslayali 3 gun oldu 15 gun yapip birakicam hayirlisi artik canim bende bekliyorum bakalim benim arkadaslarimda cok var sogan suyu kuru ile hamile kalan adet duzenim 30 gunde 1 vallahi hic degistirmiyor bildigim kadariyla hatta kist varsa onlari yok ediyor bence dene canim bir zarar gormezsin
aa evet yaa demi burdakinede bi sorayim :128::129:
bide benim tiroid daha cok kücükmüs ya onada cok sevindim
kader ya bi sen kaldin hadi bakalim simdilik sen tek umudumuzsun
linki kopyalada bakak canikom
cnm yaa burdakilerde hic bisey bilmiyorlar gercekten adamlara durmu anlatiyorum benim clomid yuzunden 15 gun gecti adetim hamilede degildim tr deki dr um bana adetin icin igne vurmalari lazim dedi hani gelmesi icin tabi eger gebelik yoksa ben durumu burdakilere anlttim bana gerek yok bekliceksin dediler biz bu konuda boyle bisey duymadik bilgimiz yok hatta igneyle adet olunur mu dediler salak buranin dr lari
ben baktim cnm ama uyelik istiyor site sanirim uye olmamiz lazim
evet canım,bende kullanayım,adetime 6 gün kaldı,bi belli olsunda,ona göre dr ye gidicez eşimle,sonuçlar çıksın ona göre bende başlayayım soğan kürünee,,,
bende napyım canım aynı bildiğin gibi işte,her ay regl oluyoruz ,tüm ümidimizi yitiriyoruz,sonra tekrar çalışmalar,filan aynı işte,bu gece yine hamileydimm rüyamdaa
evet canım bi sor ona,,,
troid küçükmüş iyi bak ne güzel,ameliyat olanlarda var troidden ,çok şükür bunada
evet ya bi ben kaldım durumu belli olmayan,benimde rengim bi belli olsaaa
ben baktim cnm ama uyelik istiyor site sanirim uye olmamiz lazim
rüyan hayirlara gelsin canim
kiz buna üyemi olmak gerekiyor :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?