sağol canım benimm, ohh ohhh gelsin bebişimiz sağlıkla inşallahhh
geldim ebrucum azcık uzandım geçti ağrım çok şüküürr![]()
ay sükür bari canim, cok sevindim ama sen cay icmeye devam et
![Nazar Boncuğu :40: :40:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım benimm, ohh ohhh gelsin bebişimiz sağlıkla inşallahhh
geldim ebrucum azcık uzandım geçti ağrım çok şüküürr![]()
yemeğimi attım occağa pişmek üzre,kocam gelene kadar laflayalım azcıkkk:2::2:
ee nil kizina isim olarak ne düsündün bakimmm![]()
ay iyi yemegide yaptin geriye yemek yemek kaliyor bulasiklarida halletinmi uzat bacaciklarini dizini seyret cay esliginde![]()
valla canım melis düşünüyoruz şimdilik.. bundan daha çok sevdiğim bir isim çıkmadı ama önerilere açığım tabikifikir verin azcık
ayyy çay dedinde benimde canım bişeyler istiyodu bisküvili pasta yapıp gelsem hemen yaa
valla cok güzel isimler var aralarindan 1 tanesini secmek cok zordur bee:97::97:
ama Melis cok güzel isim, ben Asya veya Alya isimlerinide cok seviyorum![]()
ay iyi yemegide yaptin geriye yemek yemek kaliyor bulasiklarida halletinmi uzat bacaciklarini dizini seyret cay esliginde![]()
tamam canim yap gel hemen![]()
çok güzel melisssvalla canım melis düşünüyoruz şimdilik.. bundan daha çok sevdiğim bir isim çıkmadı ama önerilere açığım tabikifikir verin azcık
ayyy çay dedinde benimde canım bişeyler istiyodu bisküvili pasta yapıp gelsem hemen yaa
Asya ismini bende düşündüm çok da hoşumuza gitti ama hem anlamı yok hemde teyzem dediki asiyenin modern hali dedibende vazgeçtim o yüzden
ay iş biter mi anacımm,,,ama reklam arlarında bullaşıkları filan diziyorum makineye ancak,diziyi kaçırmamaya çalışıyorum ,,,![]()
çok güzel melisss![]()
yaa bende çilek aldım bugun onunla bi tatlı yapayım dedim ama aklıma bişey gelmiyorr:44::44:
yapamıyorumm süt yetmiyecek. az kalmış![]()
çok güzel melisss![]()
yaa bende çilek aldım bugun onunla bi tatlı yapayım dedim ama aklıma bişey gelmiyorr:44::44:
sütsüz bisey yapsan :26:
pandispanyanin üzerine krema, kremanin üzerinede cilekleri dizdinmi al sana süper bi pasta![]()
amannn sütsüzde ne yapayım o kolay oluyodu pudingi pişirip bir kat bisküvi bir kat puding tamam işte.. uğraşamıycam şimdi ya napim zaten bu aralar ne görsem canım istiyor yada ne duysam. artık yeter yani. dün gece mc donald's a gittik hamburger isteğim yüzünden![]()
hamburgermi![]()
ya hiç sorma nerde zararlı fast food türü şeyler var canım hep onları istiyo![]()
benimde kaç gündür istiyooooo![]()