Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

Allah sizede kolaylik versin cnm, ilaclari insllh fayda eder ya takma kafana

sen suan evde degilmisin:26:

şuan evdeyim canım dedim ya eğer ameliyat olacak olsaydı yarın hastaneye yatışı olacaktı. olmak istemiyo başka doktorda olmasın dedi o yüzden evde olurum bu hafta bi aksilik çıkmazsa. bu arada şimdi çıkmam gerek. pc kocişe lazımmış :50:

alırım yine sonra görüşürüz.. öptüm sizi..

şuan evdeyim canım dedim ya eğer ameliyat olacak olsaydı yarın hastaneye yatışı olacaktı. olmak istemiyo başka doktorda olmasın dedi o yüzden evde olurum bu hafta bi aksilik çıkmazsa. bu arada şimdi çıkmam gerek. pc kocişe lazımmış :50:

alırım yine sonra görüşürüz.. öptüm sizi..

tamam canim görüsürüz :54::54::54::54:

ay ne bileyim canim, esimden ayriyim ya ben cok takiyorum son günlerde kafama.
konuscak cok sey varda bosver iste :59:

sen naptin doktor isini? takip edemedim pek basligi son günlerde, varmi bi gelisme?

pek yok canim, sadece bugün gidip kan verdim bide tiroide bakti iyi dedi:)
sonuclar tekrardan carsamba günü cikicak ona görede ilac verir artik ilaca baslarim:)

canim ya anlat burasi sohbet bölümü degilmi dök icini rahatla:52:

pek yok canim, sadece bugün gidip kan verdim bide tiroide bakti iyi dedi:)
sonuclar tekrardan carsamba günü cikicak ona görede ilac verir artik ilaca baslarim:)

canim ya anlat burasi sohbet bölümü degilmi dök icini rahatla:52:

bi sürü terslik oluyor, esim bi türlü gelemiyor buraya
bugün morali cok bozuktu, sesi cok kötüydü, bende o öyle olunca daha cok üzüldüm.
sanki hic buraya gelemicekmis gibi geliyor, cok umutsuzum bu aralar ne yapicagimi sasirdim :(

aman canim insallah hersey yoluna girerde bebisine kavusursun,
söyle dünyatatlisi bi kizin olurda bende nazar boncugu takmaya gelirim :)

ahanda bende geldimmm:27::27::2::2::1::1:

hosgeldin canim nasilsinnn:16::16::16:

bugün morali cok bozuktu, sesi cok kötüydü, bende o öyle olunca daha cok üzüldüm.
sanki hic buraya gelemicekmis gibi geliyor, cok umutsuzum bu aralar ne yapicagimi sasirdim :(

kiz mi dedin sen :52: yoksa Allahmi söylettiii:1::1: ayy hadi insallah canim yaaa, tabikide gel canim beklerim nasil olsa cokta uzak degiliz birbirimize :27::27:

canim ya stres yapma, esin orda almanca kursuna gidiyormu ??
pasaport v.s. islerini hallettimi veya tam olarak neden gelemiyordu ki :26::26:

salm cnm,neden eşin gelemiyodu almanyaya,olmadı sen gel türkiyeye olmaz mı,öyle ayrı gayrı hiç olur mu,,,çok zordur yaaa,Allah yardım etsinn

hosgeldin canim nasilsinnn:16::16::16:

kiz mi dedin sen :52: yoksa Allahmi söylettiii:1::1: ayy hadi insallah canim yaaa, tabikide gel canim beklerim nasil olsa cokta uzak degiliz birbirimize :27::27:

hoşbulduk bebişim,,,iyyiim laptopu kocişten kaptım sonunda,sen naptın canım

salm cnm,neden eşin gelemiyodu almanyaya,olmadı sen gel türkiyeye olmaz mı,öyle ayrı gayrı hiç olur mu,,,çok zordur yaaa,Allah yardım etsinn

hoşbulduk bebişim,,,iyyiim laptopu kocişten kaptım sonunda,sen naptın canım

evettt cok zordur kesin yaa.... ben bile ehliyetimi yapmak icin annemlerin oraya gitmistim esimden 10 gün ayri kalmistim cok zordu be :50:

napim canim mutfaktayim pogacalarimin basinda bekliyorum :1:
ya güllü nerde bugün yaa pek ugramadi :19:

Son düzenleme:

valla icime kiz dogdu :) cook yakiniz, gelir severim valla :1: ay insallah bi olsunda :69:

ah canim hersey cok karmasik. kördügüm gibi ayni. kursa gitmesi icin isten cikmasi gerekiyor, cünkü kursa is ayni anda olmuyor vardiyali calistigi icin. kurs her hafta ayni saatte ama esimin calisma saatleri sürekli degisiyor. isten cikmasi lazim, bunun icin para lazim onu orda bi kac ay idare edicek. is yeri tazminat vericekti, oda olmadi... simdi kaldik böyle... ne ileri gidebiliyoruz ne geri :S

yaklasik 1 senedir ayiriyz, ben hala baba evindeyim :59:esimin islerini yoluna koyup gelmesini bekliyorum....
en son care ben gidicem türkiyeye, bakalim... bi kac ay icinde esim hala gelemezse baska care yok, ne zamana kadar devam eder ki böyle...

valla icime kiz dogdu :) cook yakiniz, gelir severim valla :1: ay insallah bi olsunda :69:

ah canim hersey cok karmasik. kördügüm gibi ayni. kursa gitmesi icin isten cikmasi gerekiyor, cünkü kursa is ayni anda olmuyor vardiyali calistigi icin. kurs her hafta ayni saatte ama esimin calisma saatleri sürekli degisiyor. isten cikmasi lazim, bunun icin para lazim onu orda bi kac ay idare edicek. is yeri tazminat vericekti, oda olmadi... simdi kaldik böyle... ne ileri gidebiliyoruz ne geri :S

yaklasik 1 senedir ayiriyz, ben hala baba evindeyim :59:esimin islerini yoluna koyup gelmesini bekliyorum....
en son care ben gidicem türkiyeye, bakalim... bi kac ay icinde esim hala gelemezse baska care yok, ne zamana kadar devam eder ki böyle...

canim ya baya karmasikmis evt, ama bence en güzeli senin türkiyeye gitmen, cünkü esin kursa gitmek icin isten ciksa bu sefer dedigin gibi para lazim olacak, kursa gitmese e almanca ögrenemicek, bide kursa gitse bile bu yine zaman alicak:/

en güzeli senin gitmen, ama sen gitmek istiyormusun buda önemli ???
bak ablamda TRye gitti orda olmaktanda cok memnun eminim sende oraya gidersen hem cabuk alisirsin hemde memnun kalirsin hem bide esine kavusmus olursun, Allah kavustursun bu arada canim

canim ya baya karmasikmis evt, ama bence en güzeli senin türkiyeye gitmen, cünkü esin kursa gitmek icin isten ciksa bu sefer dedigin gibi para lazim olacak, kursa gitmese e almanca ögrenemicek, bide kursa gitse bile bu yine zaman alicak:/

en güzeli senin gitmen, ama sen gitmek istiyormusun buda önemli ???
bak ablamda TRye gitti orda olmaktanda cok memnun eminim sende oraya gidersen hem cabuk alisirsin hemde memnun kalirsin hem bide esine kavusmus olursun, Allah kavustursun bu arada canim

istemiyorum aslinda. orda bi gelecegimiz yok, ne egriliriz ne dogruluruz. buraya geldiginde calisirsa biseyler elde edebiliriz en azindan, orda hic sansimiz yok.
neyse tatlim dinlediginiz icin cok saolun :69: iyi ki varsiniz.
ben anlatmam pek derdimi ama bi kac gündür cok bunaldim, sIKildim... üzülüyorum ister istemez.
sonra ALLAH baska dert vermesin, cok sükür esimle aram süper ayri olsakta diyorum.
amaaaan herkesin bi cilesi varmis benim cilemde bu herhalde. cekicem mecburen.
beklerim güzelgözlümü, onun icin her cileyi cekmeye raziyim :69:

kizlar faceleriniz var mi? varsa özelden yollasiniza

istemiyorum aslinda. orda bi gelecegimiz yok, ne egriliriz ne dogruluruz. buraya geldiginde calisirsa biseyler elde edebiliriz en azindan, orda hic sansimiz yok.
neyse tatlim dinlediginiz icin cok saolun :69: iyi ki varsiniz.
ben anlatmam pek derdimi ama bi kac gündür cok bunaldim, sIKildim... üzülüyorum ister istemez.
sonra ALLAH baska dert vermesin, cok sükür esimle aram süper ayri olsakta diyorum.
amaaaan herkesin bi cilesi varmis benim cilemde bu herhalde. cekicem mecburen.
beklerim güzelgözlümü, onun icin her cileyi cekmeye raziyim :69:

kizlar faceleriniz var mi? varsa özelden yollasiniza

niye sansiniz yok cnm :26: gerci sen istemiyorsan bisey diyemem ama...
insallah bi cözüm bulursunuz canim ya, kim bilir ne kadar özlüyorsundur esini Allah kavustursun cnm ya baska ne diyim :(
sen dogma büyüme buralimisin cnm???

face var cnm aslinda yoktu ama burdaki arkilerle görüsebilmek icin acmistik kaderle :27::27:

niye sansiniz yok cnm :26: gerci sen istemiyorsan bisey diyemem ama...
insallah bi cözüm bulursunuz canim ya, kim bilir ne kadar özlüyorsundur esini Allah kavustursun cnm ya baska ne diyim :(
sen dogma büyüme buralimisin cnm???

face var cnm aslinda yoktu ama burdaki arkilerle görüsebilmek icin acmistik kaderle :27::27:

eevt canikom dogma büyümeli buraliyim ben. sen?

özlemem mi :) özlüyorum, cok hemde...

Back