canimmm hosgeldinnn nasilsin iyimisin :)
hoşbuldummm.. iyiyim canım kocayı iyileştirdim azcık, işe gitti şimdi bende bi uğradım işte sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canimmm hosgeldinnn nasilsin iyimisin :)
hoşbuldummm.. iyiyim canım kocayı iyileştirdim azcık, işe gitti şimdi bende bi uğradım işte sen nasılsın
anammm kaderimde gelmis kiz kader hepte ayni andami giriyoz ne
ay iyi bari canim hadi tekrardan gecmis olsun, bende iyyim canim, muzik dinliyorum
sen anlat canim ya, kac ayliksin suan
ebrucum slmmmmm sanadaaa
anam pazara gittim geldim,patateslerimi soydum,kızartacam yanınada köfte yapıcam köfteler hazır,kızartması kaldı bi tekk,kociş gelmeye yaklaşınca pişireyim diyorum sıcak sıcak yensin
sen naptın kuzu
heaven hoşgeldinnn
canım 20. hafta bitti 21. haftadayım... 5 aylık gibi işte. doktora gittik geçen hafta bizimki takılıyo içerde esniyo falan uykucu olacak galiba. ama ben hala hareketlerini net bir şekilde hissedemiyorum... öyle işte benden haberler. birde doktor bu ay fazla kilo aldığımı söyledi çok canım sıkıldı toplamda 6-7 kilo falan aldım toplamda iyi normal dedi ama bu ay fazla almışsın dedi... off ne bileyim işte öyle canım
haaaaaa sen ikinciye diyince tamam canim simdi anladim hay allah beni
canım 20. hafta bitti 21. haftadayım... 5 aylık gibi işte. doktora gittik geçen hafta bizimki takılıyo içerde esniyo falan uykucu olacak galiba. ama ben hala hareketlerini net bir şekilde hissedemiyorum... öyle işte benden haberler. birde doktor bu ay fazla kilo aldığımı söyledi çok canım sıkıldı toplamda 6-7 kilo falan aldım toplamda iyi normal dedi ama bu ay fazla almışsın dedi... off ne bileyim işte öyle canım
nasilsiniz kizlar?
nasilsiniz kizlar?
iyiyiz sen nasılsın? hoşgeldin
iyyiz kuzu seni sormali
naber dilek naptin bakalim
iyiyiz sen nasılsın? hoşgeldin
iyyiz kuzu seni sormali
hallettik sayılır ameliyat işini. olmayacak sanırım olmak istemiyo. başka doktora gittik. oda olma dedi. zaten olmak da istemiyprdu. ya bende evimde olmayı istiyorum artık hastanelerde olmak çok zor. geçen yanında kalmıştık hep ayakta. inş. ilaçları fayda eder de daha iyiye gider.