Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

anammm kaderimde gelmis kiz kader hepte ayni andami giriyoz ne :9::9::9:

anam pazara gittim geldim,patateslerimi soydum,kızartacam yanınada köfte yapıcam köfteler hazır,kızartması kaldı bi tekk,kociş gelmeye yaklaşınca pişireyim diyorum sıcak sıcak yensin
sen naptın kuzu

ay iyi bari canim hadi tekrardan gecmis olsun, bende iyyim canim, muzik dinliyorum :27:

sen anlat canim ya, kac ayliksin suan :9::9::9:

canım 20. hafta bitti 21. haftadayım... 5 aylık gibi işte. doktora gittik geçen hafta bizimki takılıyo içerde esniyo falan:1: uykucu olacak galiba. ama ben hala hareketlerini net bir şekilde hissedemiyorum... öyle işte benden haberler. birde doktor bu ay fazla kilo aldığımı söyledi çok canım sıkıldı:59::59: toplamda 6-7 kilo falan aldım toplamda iyi normal dedi ama bu ay fazla almışsın dedi... off ne bileyim işte öyle canım

anam pazara gittim geldim,patateslerimi soydum,kızartacam yanınada köfte yapıcam köfteler hazır,kızartması kaldı bi tekk,kociş gelmeye yaklaşınca pişireyim diyorum sıcak sıcak yensin
sen naptın kuzu

evet ya sicak sicak daha iyi oluyor iyi yapmissin cancazim:23::23:

bende biraz ciktim disari hava cok guzel biraz dolastim geldim, eve geldim hamur yogurdum :1: canim pogaca cekti :56:

canım 20. hafta bitti 21. haftadayım... 5 aylık gibi işte. doktora gittik geçen hafta bizimki takılıyo içerde esniyo falan:1: uykucu olacak galiba. ama ben hala hareketlerini net bir şekilde hissedemiyorum... öyle işte benden haberler. birde doktor bu ay fazla kilo aldığımı söyledi çok canım sıkıldı:59::59: toplamda 6-7 kilo falan aldım toplamda iyi normal dedi ama bu ay fazla almışsın dedi... off ne bileyim işte öyle canım

oh oh maasallah canim 5 ay oldumu :9::9: hareketlerinide yakinda hissedersin herhalde canim söyle bi 6 aylik olsunda :49: kilonuda dert etme canim dogumdan sonra yavas yavas verirsin simdi tadini cikarmaya bak :74:

merhaba hoşgeldin hamilesin demek ne güzel allah tamamına erdirsin. inşallah yüce rabbim bizlere de nasip eder. ebruya, bana, kadere, gülşaha... diğer topiğimizde bulunan tüm bebiş isteyenlere... :49:

iyyiz kuzu seni sormali :16::16:

naber dilek naptin bakalim :27::27:

hallettik sayılır ameliyat işini. olmayacak sanırım olmak istemiyo. başka doktora gittik. oda olma dedi. zaten olmak da istemiyprdu. ya bende evimde olmayı istiyorum artık hastanelerde olmak çok zor. geçen yanında kalmıştık hep ayakta. inş. ilaçları fayda eder de daha iyiye gider.

hallettik sayılır ameliyat işini. olmayacak sanırım olmak istemiyo. başka doktora gittik. oda olma dedi. zaten olmak da istemiyprdu. ya bende evimde olmayı istiyorum artık hastanelerde olmak çok zor. geçen yanında kalmıştık hep ayakta. inş. ilaçları fayda eder de daha iyiye gider.

Allah sizede kolaylik versin cnm, ilaclari insllh fayda eder ya takma kafana

sen suan evde degilmisin:26:

Back