Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

istemiyorum aslinda. orda bi gelecegimiz yok, ne egriliriz ne dogruluruz. buraya geldiginde calisirsa biseyler elde edebiliriz en azindan, orda hic sansimiz yok.
neyse tatlim dinlediginiz icin cok saolun :69: iyi ki varsiniz.
ben anlatmam pek derdimi ama bi kac gündür cok bunaldim, sIKildim... üzülüyorum ister istemez.
sonra ALLAH baska dert vermesin, cok sükür esimle aram süper ayri olsakta diyorum.
amaaaan herkesin bi cilesi varmis benim cilemde bu herhalde. cekicem mecburen.
beklerim güzelgözlümü, onun icin her cileyi cekmeye raziyim :69:

kizlar faceleriniz var mi? varsa özelden yollasiniza

canım durumuna çok üzüldüm allah yardımcınız olsun. sakın pes etme. allaha dua et. sabret. allah bu sabrının mükafatını verecektir.

ya kızlar yüzümde akne lekeleri var ben bunlarda nasıl kurtulacam,:23::23::23:nokta nokta duruyolarr:84::84::84:
kapatmak için fondoten herzaman kullanamıyorum tabi,eşim de sevmiyo fondoteni,casper gibi oluyon diyoo,,bildiğiniz bişiler var mı

ya kızlar yüzümde akne lekeleri var ben bunlarda nasıl kurtulacam,:23::23::23:nokta nokta duruyolarr:84::84::84:
kapatmak için fondoten herzaman kullanamıyorum tabi,eşim de sevmiyo fondoteni,casper gibi oluyon diyoo,,bildiğiniz bişiler var mı

burda okumustum bi krem varmis bi arkadas kullanmis kisa sürede gitmis lekeler, bende yazdiracaktim doktoruma.

erythromycin gibi biseydi ismi

burda okumustum bi krem varmis bi arkadas kullanmis kisa sürede gitmis lekeler, bende yazdiracaktim doktoruma.

erythromycin gibi biseydi ismi

ayy ciddi mi,,,netten baktım ama pek bişi anlamadım,aslında dr ye gidip dr den yazdırmak en mantıklısı da,ben bitkisel kürlerle ,maskelerle geçiren bişiler varsa onlardan deneyeyimm diyorum evde

slm kızlarr,nasılsınız,nerelerdesinizz,hiç kimse yok sabahtan bu yana:51::51:

ehh iyiyim canim sen nasilsin :3::3:

canim ya istersen bi cilt doktoruna git, cildine göre sana krem uygular onu bi süre kullanirsin, bak annemde cocuklugundan beri vardi kadin 40 yasinda olmasina ragmen sivilceleri cikiyordu ,doktoru annemin cildine göre krem yapti onu 6 ay kullandi simdi yüzü cok güzel oldu tertemiz görenler cok sasiriyor :1::1::1: istersen sende bi git göster cildini :40::40::40:

cünkü bende gidicem valla hamile kalmadan önce elimden gelen herseyi yapicam yahu bi karar aldim, dis, cilt ve göze baktirmam gerek :12::12::12::12:

ehh iyiyim canim sen nasilsin :3::3:

canim ya istersen bi cilt doktoruna git, cildine göre sana krem uygular onu bi süre kullanirsin, bak annemde cocuklugundan beri vardi kadin 40 yasinda olmasina ragmen sivilceleri cikiyordu ,doktoru annemin cildine göre krem yapti onu 6 ay kullandi simdi yüzü cok güzel oldu tertemiz görenler cok sasiriyor :1::1::1: istersen sende bi git göster cildini :40::40::40:

cünkü bende gidicem valla hamile kalmadan önce elimden gelen herseyi yapicam yahu bi karar aldim, dis, cilt ve göze baktirmam gerek :12::12::12::12:

ya çıkna sivilceyle oynuyorum,izi kalıyo işte,dr ye gitmek lazım doğru söylüyon,ama i kere bekarken gitmiştim,imex vermişti dr,onu kullandım bilmiyorumki geçirmişmiydi,çünkü sivilceler tekrar çıkınca yeni izler oluştu,anlayamadım pek

ayy ciddi mi,,,netten baktım ama pek bişi anlamadım,aslında dr ye gidip dr den yazdırmak en mantıklısı da,ben bitkisel kürlerle ,maskelerle geçiren bişiler varsa onlardan deneyeyimm diyorum evde

bide bu meshur kil, misir unu maskesi var oda cok faydaliymis

ya çıkna sivilceyle oynuyorum,izi kalıyo işte,dr ye gitmek lazım doğru söylüyon,ama i kere bekarken gitmiştim,imex vermişti dr,onu kullandım bilmiyorumki geçirmişmiydi,çünkü sivilceler tekrar çıkınca yeni izler oluştu,anlayamadım pek

aynen bende cok oynuyorum ya bendede izler var yanagimin yan taraflarinda :97:

ama doktorun verdigi öyle bi kac liralik seyleri bosu bosuna alma bence, bende kac tane öyle krem kullandim hi biri ise yaramadi, valla dedigim gibi en güzelini annem yapti gitti cildine göre krem yaptirdi onu sürdü simdi bi tane bile sivilce cikmiyor yüzünde, ya TRde hangi doktor yapiyor bunu tam olarak bilmiyorum ama bi cilt doktoruna sor derim yinede :7::7:

Back