Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

kaçak güllü gelmişşşşşşşş:52::52::33::33::32::32:

gülllüüüüüüü bacim nerelerdesiiinnnn :52:

valla bilmiyom cnm ben bu sene hic ayva falan görmedim :36: ama gectiyse ozaman gec kalmisiz :4::4:

selam kızlarrrrrrr
ayy sormayın ya çok fenayım gece acile kaldırdı kocişşş:14::14:
bogaz agrım kulagıma vurdu cok fenaa dişlerim falan komple ağrıdı, bi iğne vurdular sabah 5 te kendıme geldım bıraz yarına randevu aldım polikliniğe gidicem

daha iyiyim tatlim bugün, sen nasilsin bakalim?

ehh iste canim, cokta iyi sayilmam dün gece fenalastim ya nefes darligi cekiyorum, bogazimda sanki 5 kiloluk tas tasiyorum gibi :53: doktora gidelim dedi esim ama o saatte ne doktoru ya, mecburen yarini beklicem ya biran önce versin artik su ilaclarimi olmuyor böyle :50:

sen niye daha iyisin kiz bi gelisme var mi :74:

selam kızlarrrrrrr
bogaz agrım kulagıma vurdu cok fenaa dişlerim falan komple ağrıdı, bi iğne vurdular sabah 5 te kendıme geldım bıraz yarına randevu aldım polikliniğe gidicem

slm canım,ayyy çok geçmiş olsun canım,bizde diyoz bu kız nerelerde,
meğer boğaz ağrın ilerlemiş,hastanelik olmuşsun,
Acil şifa versin rabbim,çok zordur ya hem kulağa,hem dişe vurması,
git bacım git polikliniğe,inşlhh geçer yaa,

selam kızlarrrrrrr

cok gecmis olsun caniiimmmm, ya dikkat et kendine simdi daha iyisin demi ????
ya dün bende cok kötüydüm ya bi ara ölücem zannetim :14::14::14:

Allah kimseyi sagligindan etmesin, sende bol su ic bal ye oldumu tatlim :54:

ehh iste canim, cokta iyi sayilmam dün gece fenalastim ya nefes darligi cekiyorum, bogazimda sanki 5 kiloluk tas tasiyorum gibi :53: doktora gidelim dedi esim ama o saatte ne doktoru ya, mecburen yarini beklicem ya biran önce versin artik su ilaclarimi olmuyor böyle :50:

sen niye daha iyisin kiz bi gelisme var mi :74:

hadi sendemi kızz,geçmiş olsun sanada,noluyo kızlar size nazara mı geldiniz,birer birer dökülüyosunuzzz,,
aslında bende gece burun tıkanıklığından zor uyudumm,allerjim boy göstermeye başladı,bahar geldi yaa

slm canım,ayyy çok geçmiş olsun canım,bizde diyoz bu kız nerelerde,
meğer boğaz ağrın ilerlemiş,hastanelik olmuşsun,
Acil şifa versin rabbim,çok zordur ya hem kulağa,hem dişe vurması,
git bacım git polikliniğe,inşlhh geçer yaa,

sağol canım benim ya evet zor valla, benım yuzumden aşkımda uyumadı sabaha kadar öyle işe gitti kıyamam yaa:43::43:

ee siz nasılsınız geçmişi okuyayım dedim ama baya kaynatmışsınız:9:

cok gecmis olsun caniiimmmm, ya dikkat et kendine simdi daha iyisin demi ????
ya dün bende cok kötüydüm ya bi ara ölücem zannetim :14::14::14:

Allah kimseyi sagligindan etmesin, sende bol su ic bal ye oldumu tatlim :54:

şimdi daha iyiyim canım ama akşam olunca kötü oluyorum
sanada geçmiş olsun canımmm

hadi sendemi kızz,geçmiş olsun sanada,noluyo kızlar size nazara mı geldiniz,birer birer dökülüyosunuzzz,,
aslında bende gece burun tıkanıklığından zor uyudumm,allerjim boy göstermeye başladı,bahar geldi yaa

saol canim ya, valla nazarmi degilmi bilmem ama bi anda kalp cok yavas carpmaya basliyo ter basiyo nefes alamiyorum yutkunamiyorum :14::14: genelde geceleri oluyor netten baktim tiroid hastalarida zaten geceleri böyle olurmus ama cok zor be, tüm gün balkonda oturdum biraz daha iyi geldi temiz hava sonra zorlada olsa uyumusum :59:

:1::1::1: aksam kociş beni okuyoo diyokı nazar var sende:1::1::1:

saol canim ya, valla nazarmi degilmi bilmem ama bi anda kalp cok yavas carpmaya basliyo ter basiyo nefes alamiyorum yutkunamiyorum :14::14: genelde geceleri oluyor netten baktim tiroid hastalarida zaten geceleri böyle olurmus ama cok zor be, tüm gün balkonda oturdum biraz daha iyi geldi temiz hava sonra zorlada olsa uyumusum :59:

canım bu troidi önceden hissetmemişmiydin hiç,,,bak sana ne kadar kötü yapıyomuş,

:1::1::1: aksam kociş beni okuyoo diyokı nazar var sende:1::1::1:

aanam bizimkide öle diyo ,bazen okuduğunda

saol canim, ya bu sene ilk bahar herkezi maaf etti yahu :97::97: noluyo ya :44:

evet yaa sabah 10 kez peşpeşe hapşurdummm:2::2::2::2::2::2:

Back