dilek sen naptın canımmm,nasıl gidiyo
iyiym canım nasıl olayım ben iyiyim de kayınvalidem hasta sanırım yarın hastaneye yatıracağız tekrar ameliyat olacak. ikinciye. ugraşıyoz işte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dilek sen naptın canımmm,nasıl gidiyo
kızlar köfte yapıcam evde bayat ekmek yok,dünden kalan var,onun içini robotta çeksem olurmuki,:26:
ayy hadi inşlhh canım yaa,bırak bencede artık,kaç aydır sana bırak diye diye dilimizde tüy bitti
ama nerdeeeeeeeeeeeee,inşlhh dayanırsın da içmezsin,alma paketi dayanmaya çalışşş,
öyle mi diyosun canım ya. gitsem mi? ya erken daha en az 6 ay deneyin olmazsa gel derse.. ondan gitmeyeyim dedimdi. neyse ilk fırsatta gideyim bari. senden niye bıkayım canım mantıklı şeyle söylüyonuz yoksa buraya takılmam neyse dur sen ilk fırsatta gideyim madem randevu alıp. zaten yarından itibaren hastanede oluruz herhalde. ordan giderim kadın doğuma da. görünürüm. bu hafta pek girmeyebilirim nete.
kızlar köfte yapıcam evde bayat ekmek yok,dünden kalan var,onun içini robotta çeksem olurmuki,:26:
iyiym canım nasıl olayım ben iyiyim de kayınvalidem hasta sanırım yarın hastaneye yatıracağız tekrar ameliyat olacak. ikinciye. ugraşıyoz işte.
mecburen kutladim
esim aradi önce o kutladi sonrada ben kutladim, o da bana insallah sende anne olursunda senide cocuklarin kutlar diyo manali manali :86::86:
ya varya ben kendi anneminkini kutlarken annem bisey diycekti telde ama diyemedi nedense lafi ortada kesti, Allah sanada...????.... dedi sonra sustu bi anda :26: nedense bebek konusunda bisey diyemiyo kadincagiz ama ben anladim zaten
olur canım tam bayat değilse ilk fırına at biraz kurusun sonra robota at çek. güzel oluyo ben öyle yaptım geçen gün.
kiz sen kadin dogum derken yoksaaaaa
esine kardesmi geliyo yoksa kiz dogru anladim demi
kızlar ben çıkıyom benim kociş erken geldi yemek yiyeceğiz şimdi. herkese iyi akşamlar... yine girmeye çalışırım gece.. hepiniz kendinize iyi bakın. iyi davranın....
kızlar ben çıkıyom benim kociş erken geldi yemek yiyeceğiz şimdi. herkese iyi akşamlar... yine girmeye çalışırım gece.. hepiniz kendinize iyi bakın. iyi davranın....
hayır ya yanlış anladın allah seniii.. o belinden ikinciye ameliyat olacak bende onun başında iken kendim için giderim diyorum. anladın mı yani hazır hastanedeyken dedimdi. yoksa kadında fıtık var yürüyemiyo zor yürüyo.
hadi yaaa,annen sen üzülmeyesin diye dememiştir,bende benim anneminkini kutladım oda bana aynısın dedi,seninde kutlu olsun,bende dedimki iyide hamile değilimki,olsun dedi,olursun inşlh Allahın izniylee,,,,eşim ben annemle konuşurken ver bende kutlayayım demediği için o konuşmadı,bende kutla demedim anneminkini,çünkü oda kendi annesinikini kut
latır bana diye,oysaki ben hiç konuşmak bile istemiyorum onlarlaa
evt evt aynen annem benimkinide kutladi iste sonrada öyle bisey dedi ama belki üzülmiyim diye demis olabilir evet :26:
ya varya ben k.valideminkini kutladim ama isteksiz isteksiz kutladim bide lafi kisa kestim geri esime verdim teli
ya varya ben artik böyle fazla yüz vermeyince kadin tepeme cikiyo yahu, ama banane valla ne yaparsa yapsin artik cok gec ve hic umrumda degil o
aynen,şimdi ayın 20 sinde görümcemin tatlısı var,ve ben hiç açıp tebrikte etmek istemiyorum nedensee,,çok mu kötüyüm nee
dün kız kardeşi açıp abisiyle konuştu tatlısına davet etti,bana ne slm gönderdi ne de benle konuşmak istedi,
varya nefret ediyorum k. validem ve görümcelerimdenn
tatlisi derken ne oluyoki o canim ilk defa duyuyorum :26:
kötü olan sen degilsin cnm, onlar zorluyorlar bizi bu duruma
resmen kendilerinden nefret ettiriyorlar, ya evet konusmicaksa bile bi selam bari gönderebilirdi
ya canım onların adette,yüzük takılıp,oğlan evi tepsilerle tatlı(baklava) getiriyo herkese sunuyolar,bende pek bilmiyorum tam olarak,,bizim adet daha farklı ,,
aaa bu adet bizdede var gerci tam bilmiyorum bizim adetleri ama bizdede sözlendigimizde oglan evinden baklavalar gelmisti tepsilerle
artik okadar baklavayi kim yiycekse, gerci hepsini yemisler hic bisey kalmamisti :26::26::26:
anacım yiyolar,hiçbişi kalmıyoo,,,ayyy canım tatlı çekti bak şimdi,,,
ayy ben pazara gideyim canım,anca giderim,gelip yemek yapıcam daha,
çok öpüyorumseniii
selam kızlarrrrrrrrrrr