Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

ya aslında gideceğim de bu ayda beklemeye karar verdim eğer 30 unda olmazsam gideyim dedim. zaten kayınvalidemle ugraşıyoruz anlattım ya pek sıra gelmiyo kadın doğum için.

tamam canim sen bilirsin :16: ama cok geciktirme :40:

varya ebru her hamile kadın görünce öyle özeniyorum ki hep dua ediyorum allah bize ve özenen herkese versin diye.. aahhhh ahhhhhh:49:

Aminnn insallah canim, bende cok özeniyorum ya bide kk da dogum öykülerini okuyunca hüngür hüngür aglamaya basliyorum :1:
ya simdi ne olurdu sanki burda bebislerin cinsiyetlerinden isimlerinden aldigimiz kiyafetlerinden oyuncaklarindan bahsetseydik :52::52: ah ahhh nerdeee ama insallah o da olucak :61::61:

gecmis olsun canim insallah sagligina en kisa zamanda kavusur, hastalik zor ya Rabbim sifa ve sabirlar versin
sanada gecmis olsun iyi yapmissin doktora gitmekle:54:

evet ya havalardandir kesin, bende öyle hic yerimden kipirdamak istemiyo canim :97:
bu sene nedense herkezde bi tuhaflik var, cok duyuyorum son zamanlarda herkezde bi sorun var herkez sikayetci ve herkezde havalardandir diyor :61::61:

sana

gerçekten bu aralar herkes aynı dediğin gibi. temizlik yapacağım ama canım istemiyo havalar açmadı falan. :1:

tamam canim sen bilirsin :16: ama cok geciktirme :40:

Aminnn insallah canim, bende cok özeniyorum ya bide kk da dogum öykülerini okuyunca hüngür hüngür aglamaya basliyorum :1:
ya simdi ne olurdu sanki burda bebislerin cinsiyetlerinden isimlerinden aldigimiz kiyafetlerinden oyuncaklarindan bahsetseydik :52::52: ah ahhh nerdeee ama insallah o da olucak :61::61:

amin inş. inş. allah tüm özenen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin. inş o günlerde gelecek be ebru.

amin inş. inş. allah tüm özenen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin. inş o günlerde gelecek be ebru.

Amin cnm, gelecek insallah, iste biraz sabretmek gerekiyor birazda ugrasmak :7:

ya varya son bi kac gündür kk da okuduklarimdan korkar oldum ya, bu prolaktin icin olan ilaclari kullandiktan sonra bebegini kaybedenler var cok :18::18:

ya Allahim korusun yaa, bide herseyde bir hayir vardir ya hani, simdiye kadar hamile kalamadigima okadar seviniyorumki, cünkü tiroidle hamile kalsaydim bebegin sakat dogma ihtimali cok büyükmüs :50: iyiki prolaktinim yüksek cikmis diyorum simdi :59: off bu tiroid maaf etti beni :58:

Amin cnm, gelecek insallah, iste biraz sabretmek gerekiyor birazda ugrasmak :7:

ya varya son bi kac gündür kk da okuduklarimdan korkar oldum ya, bu prolaktin icin olan ilaclari kullandiktan sonra bebegini kaybedenler var cok :18::18:

ya Allahim korusun yaa, bide herseyde bir hayir vardir ya hani, simdiye kadar hamile kalamadigima okadar seviniyorumki, cünkü tiroidle hamile kalsaydim bebegin sakat dogma ihtimali cok büyükmüs :50: iyiki prolaktinim yüksek cikmis diyorum simdi :59: off bu tiroid maaf etti beni :58:

evet canım haklısın gerçekten öyle herşyde var bi hayır. prolaktin hakkında pek bilgim yok ama troid olanlara pek hamile kalmamasını söylüyor doktorlar. neyse sende bi tedavi ol da bakalım inş. bebek de olur daha. allah bi yoluna koymuştur sakın dert etme sen.

evet canım haklısın gerçekten öyle herşyde var bi hayır. prolaktin hakkında pek bilgim yok ama troid olanlara pek hamile kalmamasını söylüyor doktorlar. neyse sende bi tedavi ol da bakalım inş. bebek de olur daha. allah bi yoluna koymuştur sakın dert etme sen.

insallah canim, ya prolaktin süt hormonu oluyor buda gebelige engel, degeride en az 4.0 en fazla 28.0 olmasi gerekiyor bildigim kadariyla, benim degerim 44 cikti iste bunu insallah düsürebilirim ilacla, tiroidide yok ettikmi ondan sonra insallah hayirlisiyla olur bebisim :61:

ya insallah bari sende bi sorun cikmaz ya , doktora gitmeden hamile kalirsin insallah hayirlisiyla :49:

evde sigaram kalmadi ama gidip almicamda :27::27:
bakalim ne kadar dayanabilcem :18: kizlar birakiyorum sigarayIIIIII :119::119::119::119:

birazdan sinirlerim tepeme cikmazsa iyi :52::52::52: ama dayancamm :kkk::kkk::kkk:

insallah canim, ya prolaktin süt hormonu oluyor buda gebelige engel, degeride en az 4.0 en fazla 28.0 olmasi gerekiyor bildigim kadariyla, benim degerim 44 cikti iste bunu insallah düsürebilirim ilacla, tiroidide yok ettikmi ondan sonra insallah hayirlisiyla olur bebisim :61:

ya insallah bari sende bi sorun cikmaz ya , doktora gitmeden hamile kalirsin insallah hayirlisiyla :49:

evet canım şimdi baktım netten öyleymiş bilgim yoktu allah şifa versin inş. sakın bıkkınlık yaşama derdi veren allah şifasınıdaa verir inş. inş. bende yoktur öyle sorunlar. hayırlısıyla hepimiz bebek sahibi oluruz :40:

evde sigaram kalmadi ama gidip almicamda :27::27:
bakalim ne kadar dayanabilcem :18: kizlar birakiyorum sigarayIIIIII :119::119::119::119:

birazdan sinirlerim tepeme cikmazsa iyi :52::52::52: ama dayancamm :kkk::kkk::kkk:

hepimiz arkandayız bırakman için yardımcı oluruz :) hem sağlıklı bi bebek içins,garayı bırakman gerek. dayanırsın dayanırsın. içme güzelim kendini de düşün.

evet canım şimdi baktım netten öyleymiş bilgim yoktu allah şifa versin inş. sakın bıkkınlık yaşama derdi veren allah şifasınıdaa verir inş. inş. bende yoktur öyle sorunlar. hayırlısıyla hepimiz bebek sahibi oluruz :40:

insallah sende yoktur canim :29: ama iste cok gec kalmadan yinede git bi doktora görün kan ver hic yoktan kafan rahat olur :116: ben illa seni göndercem doktora yakinda bikarsin benden :52::52::124:

bir kısım işlerimi bitirdim ve geldim,kaldı pazara gitmek ve yemek yapmak
:27::27::27::27::27:
siz naptınız anlatın hele:24::24:

sabırlı olup aklına getirmezsen unutursun canım...azim herşeyi yıkar..:9:

cok haklisin canim insallah basarcam bunu :66:

hepimiz arkandayız bırakman için yardımcı oluruz :) hem sağlıklı bi bebek içins,garayı bırakman gerek. dayanırsın dayanırsın. içme güzelim kendini de düşün.

cok saol canim benim :16: zaten sadece bebek icin birakiyorum canim ya yoksa pekte birakasim yok yani :17::17:

bir kısım işlerimi bitirdim ve geldim,kaldı pazara gitmek ve yemek yapmak
:27::27::27::27::27:
siz naptınız anlatın hele:24::24:

hosgeldin canim :16: valla sohbet ediyoz iste, bebekten hastaliklardan falan, simdide sigarayi biraktim kader yaaa :64::64: daha dogrusu kendimi deniyorum bakalim ne kadar dayanabilcem :24::24:

hosgeldin canim :16: valla sohbet ediyoz iste, bebekten hastaliklardan falan, simdide sigarayi biraktim kader yaaa :64::64: daha dogrusu kendimi deniyorum bakalim ne kadar dayanabilcem :24::24:

ayy hadi inşlhh canım yaa,bırak bencede artık,kaç aydır sana bırak diye diye dilimizde tüy bitti
ama nerdeeeeeeeeeeeee,inşlhh dayanırsın da içmezsin,alma paketi dayanmaya çalışşş,

insallah sende yoktur canim :29: ama iste cok gec kalmadan yinede git bi doktora görün kan ver hic yoktan kafan rahat olur :116: ben illa seni göndercem doktora yakinda bikarsin benden :52::52::124:

öyle mi diyosun canım ya. gitsem mi? ya erken daha en az 6 ay deneyin olmazsa gel derse.. ondan gitmeyeyim dedimdi. neyse ilk fırsatta gideyim bari. senden niye bıkayım canım mantıklı şeyle söylüyonuz yoksa buraya takılmam :34: neyse dur sen ilk fırsatta gideyim madem randevu alıp. zaten yarından itibaren hastanede oluruz herhalde. ordan giderim kadın doğuma da. görünürüm. bu hafta pek girmeyebilirim nete. :50:

kızlar köfte yapıcam evde bayat ekmek yok,dünden kalan var,onun içini robotta çeksem olurmuki,:26:

ebru k. validenin annneler gününü kutladın mıı,ben kutlamadım hehe:27::27::27::65::65:

mecburen kutladim :22::22:
esim aradi önce o kutladi sonrada ben kutladim, o da bana insallah sende anne olursunda senide cocuklarin kutlar diyo :52::52: manali manali :86::86:

ya varya ben kendi anneminkini kutlarken annem bisey diycekti telde ama diyemedi nedense lafi ortada kesti, Allah sanada...????.... dedi sonra sustu bi anda :26: nedense bebek konusunda bisey diyemiyo kadincagiz :61::61: ama ben anladim zaten :1::1:

Back