Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam bi markete bile gitsem yeter bana,gerçi çıkmam lazım sıvı yağ bitmiş evdee,
beraber çıksak ne güzel olurdu,nasılda kaynatırık demi amaaaaaaaa
anam onların balkonunda ipler var onlara asıyolar,bilmemki çamaşır askılığıda istenirmi aceppp:84::84:
güllüüüüüü kahvaltıya mı gittin anacımm,nerdesin ,sesin çıkmiyyyyyyyyyyyyy
msn ye gelinde gözlükleri bi göstereyim size ,hangisini beğeneceksiniz bakalım,ona göre bana fikir verin hadi bekliyomm
güllüüüüüü kahvaltıya mı gittin anacımm,nerdesin ,sesin çıkmiyyyyyyyyyyyyy
bilmemki :26: bi sor bakalim belki vardir diycem ama :44:
güllü nirdesin anacim seni bekliyoz msn de
günaydiiinnn:112::112::112:
nirdesiniz uykucular :101::101:
evliyim ama mutsuz ve çocuksuzum.
çocuk için önce bişeyler olması lazım.. malasef bişey başaramadık :26: 1.5 seneden fazla oldu evleneli. :) vajililer yok ortada hiç denkleşemiyorum onlarla. her zaman internete giremiyorum .. bi halt olsa belki çocukta olur.. ama şuda var çocuk olmasıda ayrı bi problem. belki tüp bebekle olurmuş . ölsemmi acaba dedim bugün...:85:
burdayız asıl sen nerdesin
offf kızlar pazar pazar gezmeye mi gittiniz yoksunuz yine ortalıkta canım sıkılıyo...
:130::130::130::112::112::112::114::114::114::105::105::105:
cocuklar nirdesiniz :76::76::76::76::86:
kızlarrr ooo bizimm grup varrr bğünn 4lüü
kızlarrr ooo bizimm grup varrr bğünn 4lüü
can dostum güzel insan nasilsin görüsmeyeli, bi karara varabildinmi hangini alican simdi kiz :103:
oyy oy küüsmşşş banaa kaçakmııı geliyom yaaaa:90:sana yazmicaktim ama dayanamadim
nasilsin kacak