- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
kızlar bizde anne olacazzzz inşlhh ,şimdiden anneler gününüzü kutluyorum,çünkü 1 sonraki anneler gününe kalmayız inşlhh![]()
inşallahhh
![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
seninkide kutlu olsun canımmmmm
![KK71 :71: :71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)
![KK19 :65: :65:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bizde anne olacazzzz inşlhh ,şimdiden anneler gününüzü kutluyorum,çünkü 1 sonraki anneler gününe kalmayız inşlhh![]()
evet cnm gidicem :18: yine kan vericem yaaaof bide ultra neydi o ultrasyonmuydu kizzz ay unuttum
iste neyse onada bakicak dr
![]()
baksın canım bişey olmaz
sen şükret, ben rahim filmi çekilcem![]()
inşallah canım ya bakalım artık
araştırdım bizim burda bi hastanede lokal anstezıyle cekıyolarmış orda çektırmeyı dusunuyoruz bakalım
yani o bölgedeki sinirleri uyusturma gibi bisey miydi bu canim :26: eger öyleyse daha iyii hic bisey hissetmessin belki daha kolay olur, insallah![]()
inş. kendinize iyi bakın.. hayırlı evlatlar nasip etsin mevlam hepinize.![]()
ayyy hadi insallahh kader yaaaay bak nasilda heyecanlandim simdi heee cok ciddiyim
![]()
inşallahhh
seninkide kutlu olsun canımmmmm![]()
kaderim seninkide kutlu olsun bu aradaaa![]()
bu arada tostumu yatım,şuan hem yiyorum ,hemde sohbete katılıyorum,gecikmelide olsaaa![]()
#ya kızlar korkmayın,kastıkça kendinizi acırrr,ama lokal anesteziyle sedoşumda rahim filmi çektirmişti,hiç korkulacak bişi değilmiş demişti hatırlarsanızz
bu arada tostumu yatım,şuan hem yiyorum ,hemde sohbete katılıyorum,gecikmelide olsaaa![]()
yarim saatdir ugrasiyorum ama bitürlü konu nerden aciliyor anliyamadim ? hicbiryerde yazmiyor??? lütven yardimci olun .yeniyim burda.
ohh afiyet bal şeker olsun canım benimm![]()
#
evet evet, zaten dogumda böyle biseymis, bizler ne kadar dogumdan korkarsak okadar agrili ve sancili gecermis psikolojik olarak dogum, ama cok rahat ve kendinden emin bir sekilde girersen doguma okadarda kolay olurmus, o yüzden bunlar kücük seyler bide bunlara kafa yorarsak vay bizim halimizecok cesaretli olmak lazim tüm bunlari elbet bir gün geride birakicaz hatta unutup gidicez belkide.. hatirlamicaz ama sonunda basarmis olucaz ve hamilelik dönemi dogum öyküleri bebislerin isimleri cinsiyetleri herseyi burda paylasicaz Allahin izniyle demi kizlllaaaaarrrrrrrrrr
:76::76::76:
afiyet olsun cnm![]()
ev toplanacak,yemek yapılacakk,,,bulaşık makinesi çalıştırılacak,,,çamaşır makinesi de çalıştırılacakta,çamaşır askılığım kırıldı,,,napacam ben şimddiii![]()
havada çok güzel burda,dışarı da çıkasım var bugün benimm,ama işleri kim yapsınnn:84::84:![]()
kiz naptinda kirdinyenisini alcan artik :44:
evet ya hava süper benimde cikasim var ama yalniz basima zevk vermiyohadin beraber cikalim
![]()
ya kırıldı,geçen çamaşırlar ağır geldi galiba çat kırıldı,bende alamadım yenisinii,,,öle kaldım iştee,komşuya mı götürüp assamm![]()
hadi yakomsunun askiligi varsa onu al bari cnm :26: