• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

kiz kac kilo verdin söylesene :52:
ebuşş ben bir yıldır 66 kilodaydımm biverip alıyodumm ama son 3 hafatdır hep yürüdüm 45 dak 62 ye kadar düştüm ama 60 yazdırıp mezun oldumm:1:kızlarr duymzasınn:65:
canım regl oldunmu,günü ne zamandı senin,,,,:26::26::26:
olmadımm daha kzuum sennn bu ayın 10 na kadar olamam lazımdıı :25:

ebuşş ben bir yıldır 66 kilodaydımm biverip alıyodumm ama son 3 hafatdır hep yürüdüm 45 dak 62 ye kadar düştüm ama 60 yazdırıp mezun oldumm:1:kızlarr duymzasınn:65:

hmm tamam canim :46::46::46:

ebuşcum yazdım yaa kızzzzzzzzzzzz:27:

ben senden önce yazdigim icin yeni gördüm

ya kizlar, adet tarihinin ilk günüde sayiliyordu degilmi?? 10 nisanda adet olmustm 10udami sayicaktim :44:

60 kilo iyi bence yeter yaa,,nolcak ,bende 57 60 a merdiven dayadım geliyommmmm gariii:10::10::10:
ben 17 mayısta olacam,çalışmalar bitti,inşlhhh regl olmayız yaa hamiş oluruzzz:59::59:

kızzlarr buğün anneler günüydüüü :59:akşam bir bize hediye yokk:24:

aneneize bişe aldınızmı :26:

ay evet benim annemler uzakta,burdan gönderemedim dahhaa,,,k. validemle de limoniyizz,akşama arar kutlarım sadece napayımmm

ya kizlar, adet tarihinin ilk günüde sayiliyordu degilmi?? 10 nisanda adet olmustm 10udami sayicaktim :44:

ilk günde sayılıyo tabii,,,evet 10 unuda sayıcann şekerim

melis hangi gün adet olduysan onuda sayiyorsun ha... ama bi türlü inanamiyorum bugün 29. günüm oldugunu, zaman ne cabuk gecmis yaaa :97:

ay evet benim annemler uzakta,burdan gönderemedim dahhaa,,,k. validemle de limoniyizz,akşama arar kutlarım sadece napayımmm

ilk günde sayılıyo tabii,,,evet 10 unuda sayıcann şekerim

tamam canim benim, :16::16: bende öyle saydimda ama ne bilim ya ne cabuk gecmis zaman, ben belki daha 25-26. günümdeyimdir diyodum bi baktim 29. günümmüs sasirdimm:31: bide gecikiyo yani yine... oofff belki yine 31. gün adet olurum :97::97:

[
60 kilo iyi bence yeter yaa,,nolcak ,bende 57 60 a merdiven dayadım geliyommmmm gariii:10::10::10:oh ohh gelllll kuzuuu :69:
ben 17 mayısta olacam,çalışmalar bitti,inşlhhh regl olmayız yaa hamiş oluruzzz:59::59:

suanda diyet miyet düsünmek bile istemiyom yaa :97::97: ne guzel spor yapiyrdum ama onuda yapmak istemiyorum artik :36: ev isi yeterince yetiyor zaten :27:
ev işii bitmiyorrkiiii 24 saatt çalış çalışşşşpofffffff:95:

Back