kk da sorun yokcanım ,sanırım seni pc kafayı yedii,,,msn dede donmuştu hatırlarsan,,,![]()
evet evet ama msnde bazen donuyodu zaten öyle toplu halde konusmada, neyse bakalim esime bi baktirayim bi ara
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kk da sorun yokcanım ,sanırım seni pc kafayı yedii,,,msn dede donmuştu hatırlarsan,,,![]()
aman 66 kiloydumm 1 yıldırr arrtık mezun ettim kendimi:44:
ebuşş ben bir yıldır 66 kilodaydımm biverip alıyodumm ama son 3 hafatdır hep yürüdüm 45 dak 62 ye kadar düştüm ama 60 yazdırıp mezun oldummkiz kac kilo verdin söylesene![]()
olmadımm daha kzuum sennn bu ayın 10 na kadar olamam lazımdııcanım regl oldunmu,günü ne zamandı senin,,,,:26::26::26:
ebuşş ben bir yıldır 66 kilodaydımm biverip alıyodumm ama son 3 hafatdır hep yürüdüm 45 dak 62 ye kadar düştüm ama 60 yazdırıp mezun oldummkızlarr duymzasınn
olmadımm daha kzuum sennn bu ayın 10 na kadar olamam lazımdıı![]()
ebuşcum yazdım yaa kızzzzzzzzzzzz![]()
hmm tamam canim
ben senden önce yazdigim icin yeni gördüm
ya kizlar, adet tarihinin ilk günüde sayiliyordu degilmi?? 10 nisanda adet olmustm 10udami sayicaktim :44:
ebuşş ben bir yıldır 66 kilodaydımm biverip alıyodumm ama son 3 hafatdır hep yürüdüm 45 dak 62 ye kadar düştüm ama 60 yazdırıp mezun oldummkızlarr duymzasınn
olmadımm daha kzuum sennn bu ayın 10 na kadar olamam lazımdıı![]()
sende ol mezunnn artıkın kızımm![]()
kızzlarr buğün anneler günüydüüüakşam bir bize hediye yokk
aneneize bişe aldınızmı :26:
ya kizlar, adet tarihinin ilk günüde sayiliyordu degilmi?? 10 nisanda adet olmustm 10udami sayicaktim :44:
suanda diyet miyet düsünmek bile istemiyom yaa :97::97: ne guzel spor yapiyrdum ama onuda yapmak istemiyorum artikev isi yeterince yetiyor zaten
![]()
ay evet benim annemler uzakta,burdan gönderemedim dahhaa,,,k. validemle de limoniyizz,akşama arar kutlarım sadece napayımmm
ilk günde sayılıyo tabii,,,evet 10 unuda sayıcann şekerim
melis hangi gün adet olduysan onuda sayiyorsun ha... ama bi türlü inanamiyorum bugün 29. günüm oldugunu, zaman ne cabuk gecmis yaaa :97:
ebru tam olarak kaçsın hele de bakem,,,ekmek yeme ,sulu yemek tüket genelde
yeşillik çok yee,,,
60 kilo iyi bence yeter yaa,,nolcak ,bende 57 60 a merdiven dayadım geliyommmmm gariiioh ohh gelllll kuzuuu
ben 17 mayısta olacam,çalışmalar bitti,inşlhhh regl olmayız yaa hamiş oluruzzz![]()
ev işii bitmiyorrkiiii 24 saatt çalış çalışşşşpofffffff:95:suanda diyet miyet düsünmek bile istemiyom yaa :97::97: ne guzel spor yapiyrdum ama onuda yapmak istemiyorum artikev isi yeterince yetiyor zaten
![]()
ebr hamil olma ihtimalin var,1 gece de 1 gecedir,,,,beelkide adet olmayacan ne belli
![]()
suan 71 kiloyum canim aksamlari biraz aliyorum yine ama sabah ac karna 71 cikiyom eski kiloma 16 kilo var yaaa![]()