• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

hadi simdiden hayirli olsun cnm gözlügün :103::103:
bende tam olarak yaptim sayilmaz kahvaltimi, ya bu sabah krize girdim yine :52::52: mutfagi alt üst ettim yahu ama kahvecigimi bulamadim :58::58: bide bugün pazar her taraf kapali, kocisi aradim benzinlik aciktir dedi bende gittim Allahtan buldum orda iyi kötü bitane hemen aldim ictim:68::68:

ay bugün temizlik isimde pek yok dün aksam hallettim onuda :66:

kız şaka maka sen kahveye bayaa alışmışsın,kahvesiz yapamıyon :53::53::53:
nikotin nasılda istetiyo baksana yaa,sabah sabah yollara düşürmüş seniii:27::27:

bende yapmadım kahvaltı:2::2: yutkunamıyorum zatenn:31::31:

anam yapalım beraberrr ,sanada yapam tostt,gel bizeee:56::56::56:

kizlar bugün 29. günüm galiba yine gecikecek adetim :4::4::4:

aaa evet sen hala olmadınmı kızz,gecikir mi dersinn,ben bu sefer gün saymayacam,aklıma bile getirmeyecem,olursam nasıl olsa dr ye gidiyoruzz,,,aslında dr ye gideceğimiz için seviniyorumm:71::71:

kız şaka maka sen kahveye bayaa alışmışsın,kahvesiz yapamıyon :53::53::53:
nikotin nasılda istetiyo baksana yaa,sabah sabah yollara düşürmüş seniii:27::27:

yapamiyom zaten canim, bi gün icmesem olmazzz :50::50: kücüklükten gelen aliskanlik herhalde, babamla kahve icmeye bayilirdim o ictikce bende icerdim derkennnn icis o icis patladi gitti :52::52:
simdi icmeden yapamiyorum :68:

yapamiyom zaten canim, bi gün icmesem olmazzz :50::50: kücüklükten gelen aliskanlik herhalde, babamla kahve icmeye bayilirdim o ictikce bende icerdim derkennnn icis o icis patladi gitti :52::52:

anam bizde kahve kültürü pek gelişmemiş,ailede içen yok,arada öle saysan senede 2-3 kez ya var ya yok:1::1::1::59::59::59:

benim babacımda elimden bi kahve içmeden yatmazdı:84::84::84:
bugunde anneler günü buruğum zaten:14::14: annişomu aradım Allah sanada nasip etsin dedi:59:

anam yapalım beraberrr ,sanada yapam tostt,gel bizeee:56::56::56:

aaa evet sen hala olmadınmı kızz,gecikir mi dersinn,ben bu sefer gün saymayacam,aklıma bile getirmeyecem,olursam nasıl olsa dr ye gidiyoruzz,,,aslında dr ye gideceğimiz için seviniyorumm:71::71:

yok olmadim canim, kesin gecikir gibime geliyo ama :19:
sayma zaten canim bak ozaman nasil geciyo zaman :66: dr ye de gidin bakalim adet olursan ama insllh bisey cikmaz :40::40:

anam bizde kahve kültürü pek gelişmemiş,ailede içen yok,arada öle saysan senede 2-3 kez ya var ya yok:1::1::1::59::59::59:

aslinda en güzeli cnm ya, ben cay cok fazla icmem mesela, 2 haftada 1 belki, ama kahveyi hergün :9::27:

bugunde anneler günü buruğum zaten:14::14: annişomu aradım Allah sanada nasip etsin dedi:59:

Amin cnm ya insallah Rabbim sanada nasip eder :69: bizde anneme cicek yolladik artik daha almadi herhalde, napim keske yaninda olsaydim ama :59: neyse haftaya gidiyoz gerci :9:

baksın canım bişey olmaz
sen şükret, ben rahim filmi çekilcem:53:

tabi canim ya her halimize sükürler olsun bizden kötüleride var :59:
ya bu rahim filminden sonra daha kolay hamile kalinabiliyormus diye duydum kk da ama bilmem asli varmi :26: bide adet sancisi gibi agri hissedermissin ama bi kac saniyelikmis o da , yani korkulacak bisey yok cnm ya, bak sende sükret hic yoktan bebek sahibi olabileceksin ya gerisi hic önemli degil mecburen katlanicaz artik :54:

tabi canim ya her halimize sükürler olsun bizden kötüleride var :59:
ya bu rahim filminden sonra daha kolay hamile kalinabiliyormus diye duydum kk da ama bilmem asli varmi :26: bide adet sancisi gibi agri hissedermissin ama bi kac saniyelikmis o da , yani korkulacak bisey yok cnm ya, bak sende sükret hic yoktan bebek sahibi olabileceksin ya gerisi hic önemli degil mecburen katlanicaz artik :54:

inşallah canım ya bakalım artık
araştırdım bizim burda bi hastanede lokal anstezıyle cekıyolarmış orda çektırmeyı dusunuyoruz bakalım

inşallah canım ya bakalım artık
araştırdım bizim burda bi hastanede lokal anstezıyle cekıyolarmış orda çektırmeyı dusunuyoruz bakalım

yani o bölgedeki sinirleri uyusturma gibi bisey miydi bu canim :26: eger öyleyse daha iyii hic bisey hissetmessin belki daha kolay olur, insallah:9:

yok olmadim canim, kesin gecikir gibime geliyo ama :19:
sayma zaten canim bak ozaman nasil geciyo zaman :66: dr ye de gidin bakalim adet olursan ama insllh bisey cikmaz :40::40:

bu aradaa tüm ANNELERIN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUNNNN

kızlar bizde anne olacazzzz inşlhh ,şimdiden anneler gününüzü kutluyorum,çünkü 1 sonraki anneler gününe kalmayız inşlhh:64::64::64:

Back