• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

ya pc takildi yine yahu :19::19:

iyiyim pamuk şekerimmm,,,işlerimi bitirdim,bi kaldı yemeğim,,,gözlüklerden de ben benimkini alıcam eşim de kendi beğensinn artık,ablamada gösterdim oda koyu renkliyi al dedi,,,bakalım akşam alacaz inşlhh:42::21:

pamuk sekerin yesin seni :27: tamam canim :9:

oyy oy küüsmşşş banaa kaçakmııı geliyom yaaaa:90:

bi selam verip gidiyosun:19:

merci kuzumm,sen nasılsınnn anlat hele bakemmm:25::24:

iyyim bende canim tv izliyom iste, temizlik yapmicam demistim ama yine is cikardim kendime, yerleri falan sildim süpürdüm :31:

[ebuuşşşşşşşşş iyim sennden canımm:64:

bende iyyim canim, :16::16:

ay ben acıktımmm yaa,midem kazınıyooo sanki,,,yemeğimi apmadım daha,ama eşim daha çıkmamışş işyerinden,,,1 saate geliyo eve,,,biraz daha bekleyeyim,ama ben bişi atıştırsam iyi olacakk:56::56:

ay ben acıktımmm yaa,midem kazınıyooo sanki,,,yemeğimi apmadım daha,ama eşim daha çıkmamışş işyerinden,,,1 saate geliyo eve,,,biraz daha bekleyeyim,ama ben bişi atıştırsam iyi olacakk:56::56:

cok aciktiysan atistir biraz biseyler canim, ac kalma:56:

ya noluyo ya kkdami var bi sorun yoksa benim pc demi:19: donup kaliyo ya yazamiyoruuuuuuummmmmmmmmmmmm

vaaauuuuvvvv maşşlahh kaç kilo vererek mezun oldun anacım,ebruyla ,güllüde bi mezun olsaaaa:31:

ya pc takildi yine yahu :19::19:

pamuk sekerin yesin seni :27: tamam canim :9:

bi selam verip gidiyosun:19:

iyyim bende canim tv izliyom iste, temizlik yapmicam demistim ama yine is cikardim kendime, yerleri falan sildim süpürdüm :31:

bende iyyim canim, :16::16:

melis noldu yoksa yinemi gittin :19::27:
yok kızz burdayımm gitmesimmm :30:

Back