Evli miyim degil miyim

Bacım sen daha neyi düşünüyorsun ki zaten tek başına yaşıyorsun bu hayatı. Bari ayrıl da bu düşüncelerinden kurtul. 5-6 ayda bir seks nedir yahu. Nasıl dayanıyorsun?

Biz bu kadar derdin, kötü yönetimin, ekonomik sorunların ortasında daha çok hayattan zevk almayı biliyoruz valla.ne kadar aptal insanların çoğu ya.

e her seyi göre göre, nasil bir insn olduğunu bile bile evlenmissin
bu saatten sonra yapacağın tek sey 5 sene önce yapman gereken ayrilik

Bizim bazı kk kadınlarına göre dayak yiyip öldürülmüyorsan adam çok iyi. Haa gerçi şiddet gösterenlere de iyi diyenler çıkmıştı pardon.

Bizim bazı kk kadınlarına göre dayak yiyip öldürülmüyorsan adam çok iyi. Haa gerçi şiddet gösterenlere de iyi diyenler çıkmıştı pardon.
ilk defa sana sonsuz katiliyorum.
bu kadar ilişkiden / evlilikten beklentisiz, bu kadar azla yetinen, bu kadar evlenmek icin evlenen başka millet var mi bilmiyorum. sosyolojik olarak incelenmeli
(tüm hesaplari ortak odeyelim, hayat müşterek, düğünü beraber yapip evi beraber dizelim, çalışıyorsun mehire ihtiyacin yok. ama benim pipim oldugu icin senden üstünüm. ev isleri yemek senin gorevin ben ucundan tutarim, ha bir de soyadıni degistir ki erkek hissedeyim, benim anam erkek dogurdugu icin daha kiymetli en cok ona gidelim- diyen konudan ciktim simdi. onda da kadin yazanlari paylamis "mukemmel bir adam bu ozellikleri haric, yüzüğüme bakip agliyorum mutluluktan nasil ayrilayim" diye tek bildigim persembenin gelisi carsambadan belli işte böyle. evliliginde mutsuz kadinlarin neredeyse tamaminin kendi seçimi- kendi poh yemesi)

Haklısın.bizim ülkede evlenmeden ilişki yaşama anlayışı yok çünkü.her güzel, tıkırında ilişkide bile evlenmek zorunda değilsin.ki bu kişiler hadi bir evlenelim de ondan sonra bakarız duruma diyorlar.

yooo bak bu kadin ayni evdenyasamis görmüş yine de evlenmis
cok iyi bi insan ben genc kizken birlikte yasamaya basladik kendisi bi baltaya sap olamamis biri
artik beraber yasamamak / hic zaman gecirememek / ekonomik muhtaclik / aile zoru falan hicbir sey bahane degil. gayet bile isteye seve seve seciliyir

yooo bak bu kadin ayni evdenyasamis görmüş yine de evlenmis

artik beraber yasamamak / hic zaman gecirememek / ekonomik muhtaclik / aile zoru falan hicbir sey bahane degil. gayet bile isteye seve seve seciliyir
Şimdi zorunluluk olarak görülsün diye hamile kalıyorlar işte.o da korunurken oluyor gerçi.

"Evlendik bazi sebepler icin ama evlenmek istedigimiz icin evlenmedik aslinda"
demiş
taraflardan biri AB vatandaşı herhalde, meslekleri olmadan da gidilir AB vatandaşı ise diğeri de eş durumuyla gider, bu da evlenme sebeplerini açıklar.

yoksa bu profille gitmeleri pek mümkün değil.

Yani bende anlayamadim ama dedigin gibi olma olasiligi yuksek.

Gerci Brexit sonrasi isler de degisti galiba.

Arkadaş 25 yaşında görünüyor. 4 yıldır Londra’dalar. Ondan önce de Türkiye’de 1-2 yıl evde oyun oynadıkları bir dönem var. Yani 19-20 yaşından beri bu adamla birlikte yaşıyor. Ki ben ailesiyle bir ilişkisi olmadığını kopuk olduğunu falan yazacağına bahse girerim.
Bana da Ankara anlaşması ile gitmişler gibi geldi. Galiba iş yeri açıp işçi çalıştırma zorunluluğu yoktu o şekilde. Ama tabi evden oyun oynayarak o işi nasıl hallettiler muamma

yaşım 27 demiş konuda, yani 4 sene + 1-2 sene de öncesi de olsa üniversiteden mezun olunacak yaşta tanışmışlar esasen
Yani bende anlayamadim ama dedigin gibi olma olasiligi yuksek.

Gerci Brexit sonrasi isler de degisti galiba.
değişti tabii 2020 sonunda bitti sanırım, Ankara anlaşması meselesi de artık yok, ama bunlar 2021 başında Londra'ya "yerleşmişler" yani başvuruları daha öncesinden olmak durumunda. böyleş eylerde önemli olan hangi tarihte başvurduğun oluyor. ne zaman başvurdularsa artık.
zira Londrada kalacak yer bulmak bile olay, öncesi de zaten pandemi. o evde oldukları 1-2 sene herkes evdeydi, pandemide hepimiz evdeydik sağlıkçı vs. değilsek.

evde sırf oyun mu oynuyorlardı orası dediğiniz gibi cidden muamma. yani birinden birinin öğrenci eviyse kapatmadılarsa belki. yne de bir vatandaşlık sponsorluk bişey olmadan gidebilmek istisnai olur.

Ay evet dediğiniz gibiymiş ben dikkat etmemişim. Ben kullanıcı adını görünce bir de hakkında kısmına bakınca direkt 25 dedim

Hayatınızın iplerini ne zaman elinize alacaksınız? Evlenmişsiniz sanki biri sizi nikah masasına itmiş, sizin konuya dahliniz olmamış gibi bir kayıtsızlıkla anlatıyorsunuz. Şimdi mutlu değilsiniz, başkası mutsuzmuş gibi devam ediyorsunuz.

kendisi bi baltaya sap olamamis biri acikcasi genlciginden beri tek derdi oyun oynamak ve bu hayattan kacmak.
Böyle olduğunu bile bile evlenmişsiniz size üzülemedim açıkçası.Evlendikten sonra insanların değişmesini bekliyorsunuz ama evdeki hesap çarşıya uymuyor değil mi?

5,6 ayda bir mi? Ben 3.gün resmen deliriyorum seks diye.aseksüel ya da gay.bilgisayarini, telefonunu falan bir karıştır bakalım.ama pek gay imajı çizmedi ama belli ki gizlisi saklısı yok.aseksüel bence.
Sendeki libido bende de olaydı yarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…